Цецка Цачева: "Ще играя"

Тя обясни, че не се е сблъсквала с лобизъм в правителството
16 мар 2013 11:48, Петя Славова
193
Цецка Цачева: "Ще играя"
Цецка Цачева. Снимка: БТА

Равносметка на случващото се направи Цецка Цачева в ефира на btv. Бившият председател на Народното събрание реши да повтори думите, които е изрекла в пленарната зала, защото те са били изстрадани.

„Улисани в своите вътрешнопартийни политически спорове в пленарната зала, не отчетохме какво се случва по големите площади и градове". Тя допълни, че много мъка и неразбиране се е натрупало в обществото още от началото на прехода. "Това не са процеси, които идват в рамките на година – две. Лошото е, че се пренасят и нови. В един момент тази енергия няма как да не бъде отприщена. Хората извикаха натрупания гняв”.

Цачева обясни, че протестите са започнали като справедливи и някои от тях са възможни да забързат посоката, която може да постигне развитие на страната. Също така уточни, че се чуват други лозунги, които не само спират страната ни да се движи в избраната посока, а и я връщат в изходна позиция.

Цачева обясни, че не се е сблъсквала с лобизъм. До нея не е стигала подобна информация и самата тя няма представа как действат тези структури. На въпрос дали това не е част от проспиването на правителството, тя отговори, че е възможно.

За нея сега е важно спокойно да се отсее зърното от плявата, като обясни, че има предвид хората, които никога не са чели действащата конституция, а си позволяват да искат нова.

Бившият председател на НС обясни, че вече в цялата страна вървят общинските събрания на ГЕРБ. В четвъртък самата тя е била на такова събрание в плевенската организация. „Ще играя играта”, каза Цачева, но уточни, че това зависи от решението на много хора.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


193
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
18
 
! Отговори
Хитлер поне преди 11 години
беше справедлив с евреите.*** нашите им се надупиха.
5
1
 
33
 
! Отговори
БМ-13 преди 11 години
Цеца-стругарката от Плевен щяла да играе пак. За почти 4 години успешно връщаше и не задаваше неудобните въпроси от БСП към министрите на гЕРП. Допуска гласува на бюджет, неговата промяна, гласуване на промени в правителството, гласуване на вотове на недоверие без правителството да е в пленарна зала.
4
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да бе, да, а карането на фарове лято при 30-40 градуса топлина по сред бял ден какво е?
3
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** зурлестата кощрамба е тая
2
1
 
38
 
! Отговори
Ади сега преди 11 години
На Хитлер ще се правим.
1
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
НА ЧЕРВЕНО ЛИ ЗАЛАГАШ ИЛИ НА ЧЕРНО ?