Цецка Цачева: "Ще играя"

Тя обясни, че не се е сблъсквала с лобизъм в правителството
16 мар 2013 11:48, Петя Славова
193
Цецка Цачева: "Ще играя"
Цецка Цачева. Снимка: БТА

Равносметка на случващото се направи Цецка Цачева в ефира на btv. Бившият председател на Народното събрание реши да повтори думите, които е изрекла в пленарната зала, защото те са били изстрадани.

„Улисани в своите вътрешнопартийни политически спорове в пленарната зала, не отчетохме какво се случва по големите площади и градове". Тя допълни, че много мъка и неразбиране се е натрупало в обществото още от началото на прехода. "Това не са процеси, които идват в рамките на година – две. Лошото е, че се пренасят и нови. В един момент тази енергия няма как да не бъде отприщена. Хората извикаха натрупания гняв”.

Цачева обясни, че протестите са започнали като справедливи и някои от тях са възможни да забързат посоката, която може да постигне развитие на страната. Също така уточни, че се чуват други лозунги, които не само спират страната ни да се движи в избраната посока, а и я връщат в изходна позиция.

Цачева обясни, че не се е сблъсквала с лобизъм. До нея не е стигала подобна информация и самата тя няма представа как действат тези структури. На въпрос дали това не е част от проспиването на правителството, тя отговори, че е възможно.

За нея сега е важно спокойно да се отсее зърното от плявата, като обясни, че има предвид хората, които никога не са чели действащата конституция, а си позволяват да искат нова.

Бившият председател на НС обясни, че вече в цялата страна вървят общинските събрания на ГЕРБ. В четвъртък самата тя е била на такова събрание в плевенската организация. „Ще играя играта”, каза Цачева, но уточни, че това зависи от решението на много хора.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


193
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хайде на бегом към нивата, докато дойде призовката!!!
105
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ПУЦ-МУЦ...НЕКАДЪРНА ЧЕРВЕНА *** СА ГЕРБерите!
104
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На снимката - кадър от филма "Крахът на Третия Райх".
103
0
 
5
 
! Отговори
до 2 преди 11 години
Ако е вярно казаното значи великия генерал иска диктатура иотрича демократичните ценности; които така защитава по медиите сега? Ако е истина тогава ще заведем дело в Хага срещу тия които налагат диктатура и ще искаме ареста им от Интерпол! А тук няма нужда от военно положение; хората ни е писнало от тирани; но военните е добре да посритат крадливата олигархия. Колкото до терористите и аз съм за да видим какво искат; защото тук трябват правилни закони а не пушки!
102
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Милата ни секретарка на БКП с огромния ***.
101
1
 
18
 
! Отговори
Стругар преди 11 години
Тетка. марш обратно на струга! Да видиш как се живее с 300 лева месечно.....
100
1
 
12
 
! Отговори
Dani преди 11 години
Който лапне кокала , не го пуска! Дайте път на младите, за да видим, че искате промяна! Сега ще се избиете кой да е пръв в листите! Голяма играчка си , голямо нещо! Ако изборите бяха за личности, щеше да гледаш парламента през крив макарон! Нещастници!!!!
99
1
 
13
 
! Отговори
Коя е тази красавица преди 11 години
Коя е тази красавица на снимката, защото не си я спомням?
98
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Къде ***, Цецо ще играеш? Нима с "братлетата ти" Цецко и Бочко и в селска вечеринка няма да ви вземат хората да играете? Жалки мрънкащи негодници!
97
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защо поздравява по хитлеристки?
96
18
 
2
 
! Отговори
2 преди 11 години
Бойко щее пак министър председател а Цветанов пак на същият си пост със по големи правомощия.Точно още 57 дена и тогава ще има военно положение.Веднага ще започне издирването на превратажиите на Бойко въобще нема даму пука както първият мандат сега щее кара по смело и по решително,винаги е така човек се учи докато е жив.Но най важното мафията неможа дъго изплаши Бойко е Велик ГЕНЕРАЛ и честен ЗА това сме със него.ГЕРБ ще победи сигорни сме.
95
2
 
9
 
! Отговори
вейдър преди 11 години
Цецка си представя лобизма като някакво рунтаво екзотично животно. Емо Фаса не си ли виждала, Цецке? Не се ли познаваш с Цеко Минев?
94
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
108 коментара с категорични мнения.23 години си блеехте,ще си блеете още толкова докато ви доят и от ляво и от дясно.И дано младите ако имат акъл в главата си емигрират,като завършат средното си образование,щото татковците и майките им и ги насадиха на пачи яйца,да плащат ненужни милиарди левове дългове в бъдеще,докато родителите им се цепеха на леви и десни,плюеха се,а някой там горе ги заробваше със секретни договори за по 30 години напред.
93
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хората гласуваха през 2009г. за Бойко. За госпожата няма кой да гласува. Иска в политиката, защото много се облажи.
92
4
 
10
 
! Отговори
пенсия преди 11 години
Е*ахти наглата чапла.Ей *** гербераси поне бъдете като вашия бивш съпартиец стаМишко. Той поне имаше доблеста да заяви, че няма да участва в никое правителство. Един с м*ка китка ви с*а в устата. Цецке и ти тлъста свинке Фидоске махнете се от политиката . Щайка некадърници опропастиха нашето момче, така , че почна да търси в болницата спасението.
91
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
айде айде Тодор Живкови НОМЕРА , тоа филм сме го гледали вече , интересно само защо Тодор Живков не влезе в затвора , след толкова обвинения , кой имаше полза от това ЯВЛЕНИЕ тогава?
90
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ми играй *** како Цецке.ей сега ти пускам една чалга
89
0
 
9
 
! Отговори
Цецка се прави преди 11 години
на героя от Матрицата. Спира словестните куршуми към Вожда с голи ръце
88
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
КАНВО ЩЕ ИГРАЕШ - КЮЧЕК ЛИ
87
1
 
18
 
! Отговори
djaf-djaf преди 11 години
Дрънкайте си! "те" си оплетоха,за кой ли път кошницата.Спасиха си ситемата,сега ще си проведат изборЧета,ще си ги спечелят ,за пореден път.Коя партия ли?Няма значение,коя -Системата ще ги спечели.А вие се дракайте за тая,или оная партия,за тоя,или оня политик.Толкова сте им прозрачни,че вече директно ви плюят в сурата,като казват,че "ще си продъл-жат играта.За "тях",това е игра,а за вас,какво е?Е,ако можете,отговорете си.