Цецка Цачева: "Ще играя"

Тя обясни, че не се е сблъсквала с лобизъм в правителството
16 мар 2013 11:48, Петя Славова
193
Цецка Цачева: "Ще играя"
Цецка Цачева. Снимка: БТА

Равносметка на случващото се направи Цецка Цачева в ефира на btv. Бившият председател на Народното събрание реши да повтори думите, които е изрекла в пленарната зала, защото те са били изстрадани.

„Улисани в своите вътрешнопартийни политически спорове в пленарната зала, не отчетохме какво се случва по големите площади и градове". Тя допълни, че много мъка и неразбиране се е натрупало в обществото още от началото на прехода. "Това не са процеси, които идват в рамките на година – две. Лошото е, че се пренасят и нови. В един момент тази енергия няма как да не бъде отприщена. Хората извикаха натрупания гняв”.

Цачева обясни, че протестите са започнали като справедливи и някои от тях са възможни да забързат посоката, която може да постигне развитие на страната. Също така уточни, че се чуват други лозунги, които не само спират страната ни да се движи в избраната посока, а и я връщат в изходна позиция.

Цачева обясни, че не се е сблъсквала с лобизъм. До нея не е стигала подобна информация и самата тя няма представа как действат тези структури. На въпрос дали това не е част от проспиването на правителството, тя отговори, че е възможно.

За нея сега е важно спокойно да се отсее зърното от плявата, като обясни, че има предвид хората, които никога не са чели действащата конституция, а си позволяват да искат нова.

Бившият председател на НС обясни, че вече в цялата страна вървят общинските събрания на ГЕРБ. В четвъртък самата тя е била на такова събрание в плевенската организация. „Ще играя играта”, каза Цачева, но уточни, че това зависи от решението на много хора.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


193
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Няаам два лева в народната банка!Лъже мръсника, нагъва луканка!!!"
65
0
 
15
 
! Отговори
Aкъл море преди 11 години
Тази е точно копие на жената на човекоядеца от Малечко Палечко!
64
0
 
20
 
! Отговори
явор преди 11 години
Травестита Цецка след изборите ще си играе на парламент, ама вкъщи. Може отсега да си купи звънец и да си дрънка.
63
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Старите политически *** - ВЪН от управлението!
62
0
 
11
 
! Отговори
e преди 11 години
До: mvr***mvr.bg Относно: до Станимир Флорпв и цо Дата: Събота, 2013, Март 16 13:21:32 ЕЕТ Флоров,добре ще бъде Данс и ПРБ да разследват аферата "Фискален резерв",които бе на разположение еднолично под покровителството на тебе Дянков и Цветанов,ти как мислиш ?
61
0
 
15
 
! Отговори
Срам ме е от тази ! преди 11 години
,,, ЗА тази приличаща на ТРАВЕСТИТ НЕ ИСКАМ И ДА ЧУВАМ ПОВЕЧЕ,,, !!! Вижте я добре БИВШАТА КОМУНИСТКА И СУПЕР КАРИЕРИСТКА ГОТОВА ВСИЧКО ДА КУПИ И ПРОДАДЕ ЗА КАРИЕРАТА СИ ,,,,!!!!! ТОЧНО ТАКИВА ,КАТО ТАЗИ ТРЯБВА С КАМЪНИ ДА ГИ ГОНИМ ОТ ОБЩ,ДЕЙНОСТ !!!! ВЪН ,ВЪН И 1000 ПЪТИ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА,,, !!!!
60
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цеце, а за лобитата лъжеш, че не си ги виждала.
59
0
 
15
 
! Отговори
NM преди 11 години
Значи и хабер си е нямала какво се случва в парламента.
58
0
 
10
 
! Отговори
7 преди 11 години
До Анонимен67 Eто ,това са "демократите" -седесисти,герберисти,царисти-все бивши комунисти,а сега видни "антикомунисти".Гадни мазници и доносници-от тях нямаше спокойствие преди 89 година,няма и сега!Дай им само да лапат и да се бият в гърдите колко са кадърни!Пак да гласуваме за тях-да ни ДООПРАВЯТ!
57
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Услади й се властта на другарката партийна секретарка! Срам за политическата класа са тия ***.
56
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цецке... ще играеш... като мечка ще играеш, защото за ГРОБ-аджии политическо бъдеще няма... А някои като Тиквата и Цвъцко раирано ги чака...
55
0
 
14
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 11 години
Цецке, играйте си игрите, но като ви плюят не казвайте, че дъжд вали. Сбогом и със здраве, че Боко се поболя от мъка, дето няма повече да реже ленти.
54
0
 
5
 
! Отговори
пик до 66 преди 11 години
четох конституцията и др. А с промените не смогвам. Закон който го променят така не е закон а хаос и прави законотворците жалки некомпетентни и врагове. Законите са за корекция. Ако бе царство Болгар а не тоя извратен змийчарник досега такива врагове да са наказани отстранени и законите оправени. Но тия са картел на смъртта за нас отдавна и буквално.
53
0
 
5
 
! Отговори
пик преди 11 години
Жеста е натискане на звънец. Поздрав с протегната ръка е универсален правилен и не е ТрейдМарк на ХитлерРайх /1000-тен райх/. Като нарекох повечето от тия бкп функционери а и Желев и др. че са фашисти тоест диктаторска комун партия без значение името си е факт. При соца тиранизираха чрез ДС а сега чрез закони и бюрократични пречки. Борба за власт и кокал. Е такива хора не можеш им вярва те прецакват и предават всичко за да са на власт и
52
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хайл, Цецке!
51
5
 
5
 
! Отговори
хм преди 11 години
99% от пишещите тук играят кючек,белот,прескочи кобила и др.игри.Освен злоба и подигравки,не виждам разумни коментари.Това е като изказването на Цачева за цитирам:" хората, които никога не са чели действащата конституция, а си позволяват да искат нова."Дайте конкретни предложения,решения и алтернативи на ситуацията в Бг.
50
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Я каква гушка е направила.ПЕЛИКАН.
49
0
 
16
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 11 години
Пожелавам успех на Цецка в...играта.Дано в тази...игра,този път излезе...победител народът.
48
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цецо-о-о-о.у! Не разбра ли ***,докато има такива дърти *** и партийни секретари,като тебе,оправяне няма да има! Не се ли срамуваш,че си приета да учиш чрез измислените Раб Факове,за най-некъдърните връзкарчета и ***,които заемахте местата на по-къдърните от вас!Погледни се в огледалото и си признай ,какво си мислиш !
47
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цецка не играе с мафията.