Цецка Цачева: "Ще играя"

Тя обясни, че не се е сблъсквала с лобизъм в правителството
16 мар 2013 11:48, Петя Славова
193
Цецка Цачева: "Ще играя"
Цецка Цачева. Снимка: БТА

Равносметка на случващото се направи Цецка Цачева в ефира на btv. Бившият председател на Народното събрание реши да повтори думите, които е изрекла в пленарната зала, защото те са били изстрадани.

„Улисани в своите вътрешнопартийни политически спорове в пленарната зала, не отчетохме какво се случва по големите площади и градове". Тя допълни, че много мъка и неразбиране се е натрупало в обществото още от началото на прехода. "Това не са процеси, които идват в рамките на година – две. Лошото е, че се пренасят и нови. В един момент тази енергия няма как да не бъде отприщена. Хората извикаха натрупания гняв”.

Цачева обясни, че протестите са започнали като справедливи и някои от тях са възможни да забързат посоката, която може да постигне развитие на страната. Също така уточни, че се чуват други лозунги, които не само спират страната ни да се движи в избраната посока, а и я връщат в изходна позиция.

Цачева обясни, че не се е сблъсквала с лобизъм. До нея не е стигала подобна информация и самата тя няма представа как действат тези структури. На въпрос дали това не е част от проспиването на правителството, тя отговори, че е възможно.

За нея сега е важно спокойно да се отсее зърното от плявата, като обясни, че има предвид хората, които никога не са чели действащата конституция, а си позволяват да искат нова.

Бившият председател на НС обясни, че вече в цялата страна вървят общинските събрания на ГЕРБ. В четвъртък самата тя е била на такова събрание в плевенската организация. „Ще играя играта”, каза Цачева, но уточни, че това зависи от решението на много хора.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


193
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Щяла да играе...от вашите "игри" сума ти народ измря...Наглост, наглост до безкрай...
25
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ТАКЪВ ИМ ЕЗИКЪТ НА ВСИЧКИ ОТ ГЕРБ- ПОРЪЧАН СЪМ, ЩЕ ИГРАЯ- МАФИОТСКИ РЕЧНИК НА ПРОСТАЦИ. ПОНЕ МОЖЕХА ДА СЕ ИЗШЛАЙФАТ. А ИНАЧЕ ТЕТКА ЦАЧЕВА ВЕЧЕ Е ВЗЕЛА РЕШЕНИЕ. ЩЕ СЕ ВЪРНЕ ПРИ ИЗВОРА- БКП.
24
0
 
19
 
! Отговори
Sound преди 11 години
Г-жо Цачева, като човек, който е чел конституцията, останах поразен колко вратички има в нея. Проблема е, че не обхваща и не дава насоки за доста сценарии, а бегло прави препратки към други точки и алинеи, които също не дават точни отговори а отново препратки. В това препращане, някъде се губи връзката с първопричината да се тръгне. Спомнете си за комичния филм "12-те изпитания на Астерикс" и . Спомняте ли си как взеха пропуск А-38 ?
23
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
PONE TOVA NEDORAZUMENIE NA NPRIRODATA NIAMA DA CHUVAME I GLEDAME POVECHDE. NAI-POSLE!!
22
14
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 19И кое точно не и е моралното на Цецка ?
21
0
 
25
 
! Отговори
19 преди 11 години
19, Не съм ти писал нищо за Масларова. Да, Масларова и Етем са същите ***. Но това не прави баба Цеца по-малко некомпетентна, нагла и неморална. БСП и ГЕРБ са чума, която трябва да бъде излекувана, но докато има хора, които си мислят, че ГЕРБ и БСП са нещо различно и гласуват за тях, няма да се получи.
20
17
 
1
 
! Отговори
от 13 преди 11 години
5 минуса = 5 *** *** :)) я как се броят сами.
19
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 13тоест, не е морална като Масларова ... да прави ремонти за 30 млн на сграда, която ако се построи наново ще струва 9 млн?Не е умна като Емел Етем да ходи до Япония на пазар със сина си за сметка на данъкоплатците ?
18
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
То бива наглост бива, ама чак пък толкова!! Айде *** такова - там отдето дойде - там обратно, зная, че лошо се пада от високо, а и като ти гледам миналото само си за плевенския тетърАмин
17
0
 
22
 
! Отговори
мечо пух преди 11 години
Нека си играе.С такива като нея шансовете на Герб се зануляват.
16
0
 
22
 
! Отговори
13 преди 11 години
Проблемът на Цеца не е във физическата и грозота, а в липсата на морал и интелект. Написаното от теб ме кара да мисля, че ти също имаш подобни проблеми. Дано да не съм прав.
15
1
 
20
 
! Отговори
X преди 11 години
Гласувайте за ГЕРБ и ще се наслаждавате отново на, Цецка, Фидосова и Цвъцко.
14
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Трагедия!
13
29
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сега всички *** *** ще почнат да обиждат жената.1. Защото те са първи красавци и модели2. Защото са джентълменис други думи,защото са социалисти.
12
0
 
34
 
! Отговори
ГЕРБ - провал за РБ преди 11 години
ГЕРБ са пребоядисали се комуненца без необходимото образование и ценз за управление. Лидерът им е завършил Симеоново и не знае един западен език, лелката на снимката има диплома от РабФак, за Калинка знаете, за малката цигаропродавачка също. Пълни некадърници !
11
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цецито не е открила лентите за мустаци както преди години Екатерина Михайлова от СДС, която направи това велико откритие
10
0
 
6
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 11 години
до 2 Ади сега - поздравява мен , " ЧОВЕКА СЛЪНЦЕ " :)))))))) тя е месечина тъмна
9
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
С изявената си селскостопанска външност цеци цачева възбужда във всички нас вкусови качества свързани със заобикалящата ни интериорна и екстериорна простотия
8
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
АЗ ВИКАМ, ЧЕ ЩЕ ЗАЛОЖИ НА ЧЕРВЕНОТО, ПО НАВИК.
7
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ще играеш хоро на селският мегдан, Цецке!За друго не ставаш.