Станишев се самооцени като слаб и недостоен за премиер

ГЕРБ: Орешарски като финансов министър не разбра, че има криза
Обновена: 30 мар 2013 18:52 | 30 мар 2013 18:43,
416
Станишев се самооцени като слаб и недостоен за премиер
Снимка: Булфото, архив

С предложението Орешарски да стане министър-председател при победа на БСП на изборите, Станишев се самооцени като слаб и недостоен за премиер. Това е позицията на ПП ГЕРБ, съобщиха от пресцентъра на партията.

След като четири години беше кукла на конци в ръцете на мандатоносителя Ахмед Доган и Сакскобургготски, днес Станишев поиска да играе тяхната роля спрямо Орешарски, а той може би заедно с Ахмед Доган да определя политиката в сянка.

Още по темата

С посочването на Орешарски за бъдещ евентуален премиер, БСП си има нова кукла на конци, която да служи за параван на провалите и зад която, Станишев и неговата партия да не носят политическа отговорност така, както зад него се криеха Ахмед Доган и Сакскобургготски.

По този начин се подменя вотът на левите избиратели.

А що се касае до компетентността, Орешарски ще остане в историята като единственият финансов министър неразбрал, че в света има финансово-икономическа криза.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


416
Още по темата: СтанишевОрешарскигерб
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
251
0
 
1
 
! Отговори
майтап ли преди 11 години
Орешарски е много удобен. Послушко и врътко.
250
3
 
5
 
! Отговори
Гражданин преди 11 години
Аз реших за себе си - ще гласувам за Съюза на комунистите в България - те единствени не са с БСП, всички други леви партии влязоха в Коалиция за България!
249
2
 
4
 
! Отговори
СТАНИШЕВ преди 11 години
НЕ ЗНАЕХ ЧЕ СТАВАМ ЗА КОНТРА-РАЗУНАВАЧ ,САМО КАК РАЗКРИХ КРАЙСЛЕРА.
248
9
 
7
 
! Отговори
Коко преди 11 години
Станишев набута ББ в ъгъла, значи не еслаб. Обратното ГЕРБ са слаби, защото избягаха, само и само да излъжат пак народа. Сякаш ние пасем трева, а не ГЕРБ
247
1
 
7
 
! Отговори
до Пешо преди 11 години
И така да Доган да вземе превес ли?хаха стига глупости ,дръжте здраво!
246
9
 
2
 
! Отговори
Пешо преди 11 години
Ако не искате да ни управляват мутри или социалистически гейове или пък нянакви хора с психични отклонения просто пуснете една проиволна скъсана бюлетина!
245
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това е измислена партия Герб от олигарсите мутрите и разбойниците защо ти не я измисли или създаде бедни ми и ограбен българино от 23 годишния криминален преход а сега умело те внедряват в нея и понеже си наивен им се покланяш ,моля те недей вече става по беден и по болен!
244
9
 
3
 
! Отговори
Фидос Фугасов преди 11 години
ГРОБ и милиционеррско- мутренските структури и формации няма да позволят гражданите да манипулират вота на изборите!
243
9
 
4
 
! Отговори
666! СУПЕР... преди 11 години
...ПРЕД ТИЯ ГЕЯ МИ ИЗГЛЕЖДА МЪЖЕСТВЕН...!
242
3
 
6
 
! Отговори
история на ц.гласове преди 11 години
Един *** подал молба за партиен член. Взели да му обясняват: -Виж ся ***, партиен член е вуйчо Ваньо дето 15 мандри е обрал преди 9-ти, брат му 19, а баща им толкоз *** е откраднал от класовия враг, че е целия в ордени при ЦК-то, братчеда Пешо счетоводителя на ТКЗС-то пък надписва добива да изпълним петилетката и т.н. *** възразил: -Ама аз не ще в БКП-то, искам в БЗНС-то (казионното). -Въй сакън, да не вадим картофи в Белене рекъл ЗКПЧ-то, ами къде искаш бе? -Ами в БЗНС-то,щотоварят най-малко 7 курбана, а комунистите само 2 пъти, на 1-ви май и 9-ти септември...
241
13
 
8
 
! Отговори
владетеля преди 11 години
Тези от ГЕРБ МАЙ МНОГО ДОБРЕ НЕ РАЗБИРАТ ОТ КРИЗА.ТЕЗИ ГЕРБЕРИ ОТ НИЩО НЕ РАЗБИРАТ,РАЗБИРАТ САМО ДА ЛЪЖАТ ,КРАДАТ ,ОТВЛИЧАТ И УБИВАТ,А СЪЩО И ДА ОГРАБВАТ ХОРАТА.ТЕ ЗНАЯТ САМО ДА ПЛЮЯТ,НО НЕ ЗНАЯТ ДА УПРАВЛЯВАТ,ЗАТОВА АБДИКИРАХА ОТ УПРАВЛЕНИЕТО,ЗАЩОТО СА ПЪЛНИ НЕКАДЪРНИЦИ И НЕГРАМОТНИЦИ.ТЕЗИ САМО ЗА ВЛАСТ МИСЛЯТ И КАК ДА ОГРАБВАТ ДЪРЖАВАТА,ТЕЗИ НЕ УМЕЯТ ДА УПРАВЛЯВАТ И НЕ СТРУВАТ И ЕДНА ЛУЛА ТЮТЮН.ТАКИВА МАФИОТИ НЕ НИ ТРЯБВАТ,ТЕ САМО ВРЕДЯТ И ПОЛЗА ОТ ТЯХ НЯМА.
240
0
 
2
 
! Отговори
tanja преди 11 години
ot 400 samo333 komentara sa pokasani kade sa drugite ;)
239
10
 
10
 
! Отговори
1122 преди 11 години
Кукли на конци сте всички вие герберундели в ръцете на простака буда
238
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Заглавието са думи на ГЕРБ - не е редно в независима медия новините да излизат като коментари на една политическа партия, нали?Как се е оценил г-н Станишев трябва да научим от неговите лични думи, които на мен ми импонират много повече като интелигентност и компетентност, отколкото думите на водачите на ГЕРБ - Цветанов и ББ-Буда. Така че моля списващите тази страница да не ме манипулирате с лъжливи "цитати" на г-н Станишев.
237
1
 
11
 
! Отговори
е преди 11 години
ваща криза ще доиде на 12 05
236
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До НФБBih iskala da znam tova. Bih iskala da znam koe pravitelstvo izraboti pravilata za DDS v BG i konkretno-razodite sa firmeni koli s < ot 6 mesta ne mogat da se ot4islqvat DDS.Sorry, obqsnenieto Vi s ofshornite firmi e nepravilno. Imate predvid holding. Te sa absolutno normalni, NAVSQKADE po sveta no tova NQMA ni6to ob6to s DDS.
235
13
 
14
 
! Отговори
Марсианец - чукча преди 11 години
Грешка - ГЕРБ пак лъже нагло - По време на управлението на Орешарски БЪЛГАРИТЕ не разбраха че има световна криза. ГЕРБ докара кризата в България с некомпетентни действия /възлагане на строителството на магистрали на турски фирми, харчене на резервите като за световно/ и назначения на КАЛИНКИ без дипломи и прочие срамни въшки.
234
4
 
11
 
! Отговори
намръщен преди 11 години
"Роди ме мамо с късмет, па ме хвърли на смет", казва пословицатаТоя сорнопол с руско име имаше късмети. Първият, България да влезе в ЕС по негово време след като другите подготвиха терена. Като наш Бербо, чака на гюме и копва в мрежата след като другите разиграят атаката. Само, че С.С. е все в засадаВторият му късмет е, че не управляваше по времето на сегашната стопанска криза в ЕС....
233
0
 
5
 
! Отговори
е преди 11 години
плащаи си дълговете и нереви
232
1
 
10
 
! Отговори
hitko преди 11 години
Aлоооо , БИЗНЕСА. По цял свят се плащат данъци от такива като вас, има и ставка за печалбите, освен това вижте статистиката на запад и раберете колко процента от всички фирми е нормлано да фалират до 3-5 година....там процента е около 30-35%. Така, че всеки който се захване с бизнес трябва да знае че нищо не му е гарантирано освен данъците към Държавата. Като не му изнася, си дава *** под наем както всички останали правят. Истината е , че милионер не се става бързо както искат всички........