Не спя от разочарование, призна Нейнски

Костов не искал да има съпредседатели в бъдещата коалиция
Обновена: 3 апр 2013 15:03 | 3 апр 2013 11:27,
180
Не спя от разочарование, призна Нейнски

Липсата на доверие и на гаранция, че пътят до единна партия между ДСБ и „Синьо единство“ ще бъде извървян, е основната причина за поредния разрив вдясно. Това стана ясно от думите на Надежда Нейнски пред bTV. 

Партията ѝ „Синьо единство” не само не се вля във вече регистрираната коалиция между ДСБ и Български демократически форум, но и оттегли собствената си регистрация от ЦИК.

Нейнски обясни, че се отказала от участие в изборите, за да не обърква повече хората. Тя категорично отхвърли твърденията на ДСБ, че причините за несфоримирането на коалиция са технически.

Иван Костов не се съгласил да има съпредседатели в коалицията между ДСБ и „Синьо единство”, посочи още Надежда Нейнски като причина за оттеглянето си. Тя заяви, че е отказала да бъде водач на листа.

„Единството не е свързано с това някой да намери място в партийни листи. Извървяхме много дълъг път за обединение”, заяви Нейнски.

Тя била шокирана след регистрация на коалицията ДСБ и Български демократически форум. „Не мога да спя от разочарование“, добави тя.

Още по темата
Нейнски обясни, че е разочарована най-вече заради младите хора в "Синьо единство".

"Хората, които оглавиха "Единство", бяха на годините на моите деца. Това бяха децата на протестите. Мъчно ми е най-много за тях, защото бяха много разочаровани", заяви тя.

Надежда Нейнски подчерта, че ще продължава да се стреми към единство за СДС и ДСБ. Тя уточни, че от 2005 г. няма личен проект - не е заемала и не е кандидатствала в партиен проект и ангажиментът й е морален.

„Аз ще призова да се гласува и за ДСБ и за СДС, но не е изключено отново да се превърна в демон по време на кампанията”, добави тя.

Нейнски не е разговаряла с Иван Костов след прекратяването на преговорите между ДСБ и „Синьо единство“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
3
 
9
 
! Отговори
Софиянец преди 11 години
Идва момент, в кото ку-рварлъка вече спира да работи, и почваш да съжаляваш че не си пуснала на предишните мераклии когато си си ставала за тая работа, да ...
69
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
74 не е чисто и просто не са се разбрали за лидерството , което пак не е хубаво , но няма ннищо общо с твите конспирации
68
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много *** има тук / 72 / очаквате ли че някога ще се опарвим с такъв материал/електорат
67
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До ф-1Много е вероятно Костов да е агент с досие и да е внедрен в дясно да ги разбива.Много злини направи на тая партия.
66
0
 
8
 
! Отговори
кк преди 11 години
Айде, към Емо Кабаиванов отидоха още 100-тина души електорат и подкрепата ще нарасне от 0,002% на 0,003 %
65
3
 
11
 
! Отговори
ОБЩИНАТА преди 11 години
Надке, ама проскубаната кокошка на комшиите е по-убава от тебе *** Надке, много си го закъсала .. какво стана с гаражите на НСО дето купихте с бившия, добра ли беше далаверата ?
64
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
67 кой те излъга нази *** от телевизия 7 ли , първо в това , което е подпусвано 2001 няма една цифра , второ тъпата ти глва и оюе по тъпата глава на онази *** журналистата , не може да вдене че Мариците са със стратегиеско значение , защото те работят с БЪЛГАРСКО ГОРИВО , ако утре стане нещо те ще ти подсигурят тока .
63
2
 
5
 
! Отговори
дс преди 11 години
не сме свършили, колкото ня някой да им се иска , пак всички да сме комунисти и комсомолци, просто комунизъма фалира, а комунистите станаха милионери крадейки , но винаги ще има хора за който свободата е повече от салама, пък макар ио 2%
62
2
 
9
 
! Отговори
Прогрес преди 11 години
Тия къде се бутат? Със стари "труженички" нов бардак няма да стане. Имаха много шансове. Сега нека обикалят около витрината и да преглъщат.
61
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не може да спи заради парите си в Кипърските банки
60
4
 
6
 
! Отговори
Do58 преди 11 години
Няма по неизгодни договори в най новата ни история от тия които ни натресе др.Костов за Мариците.Ще ни държи влага още дълго време.А правителството беше много успешно сменяше по 10 министри наведнъж без да каже защо.
59
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не е хубаво това , което стана , привърженик съм на СДС ,а в последните години гласувах по скоро за ДСБ , но това което се случи онзи цен не ми харесва , за съжаление перспективите пред страната са очайващи .Доказват го и социологическите прогнози и задънената улица в която са влезли десните .
58
7
 
6
 
! Отговори
:) преди 11 години
***, радвате ли се ? Само да не се изпуснете в гащите от радост :)Като умре Костов с кой ще се оправдават некадърници като Боко и Гейлорд Станишев?
57
1
 
6
 
! Отговори
sendov преди 11 години
Vsicki vkupom izlisni stanahte!
56
2
 
5
 
! Отговори
До 61 преди 11 години
Ти си толкова нечистоплътен(нечистоплътна),че ме е гнус да те чета.Ако имаш да кажеш нещо съществено,го направи,а простотиите остави за себе си.
55
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
57,преди да пишеш глупости, научи литературния български език.
54
3
 
9
 
! Отговори
Чичовото преди 11 години
Надке, батковото я си кажи как ДС те внедри в редиците на СДС- сините КОМУНИСТЕН, и как Помака-алексей с резаната тръба те разчекваше по дюшеците на басейна Спартак, докато уж тренирахте бойни изкуства. Кажи си Надке !
53
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Наде,какво всъщност искаш ти?От какво точно си разочарована?Костов понесе на гърба си всички негативи,плащаше за грешките на свои и чужди,преглъщаше предателства,не обвиняваше/като Бойко например?и не се оплкакваше.И сега идваш ти с едни хора,които никой не познава,имат ли въобще някакъв потенциал и искаш публиката да им се довери и безрезервно да ги приеме,само защото ти си техния гарант.Горчивия опит на Костов едва ли ще му позволи така лекомислено да се доверява на недоказани хора.Разбра ли?
52
1
 
6
 
! Отговори
Пфу преди 11 години
До 56Прави сметка колко сме прогресивните в България, като чета тука ... направо тъжно ми става.
51
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
По-добро от правителството на И КОСТОВ България не е имала последните 70 год.