Не спя от разочарование, призна Нейнски

Костов не искал да има съпредседатели в бъдещата коалиция
Обновена: 3 апр 2013 15:03 | 3 апр 2013 11:27,
180
Не спя от разочарование, призна Нейнски

Липсата на доверие и на гаранция, че пътят до единна партия между ДСБ и „Синьо единство“ ще бъде извървян, е основната причина за поредния разрив вдясно. Това стана ясно от думите на Надежда Нейнски пред bTV. 

Партията ѝ „Синьо единство” не само не се вля във вече регистрираната коалиция между ДСБ и Български демократически форум, но и оттегли собствената си регистрация от ЦИК.

Нейнски обясни, че се отказала от участие в изборите, за да не обърква повече хората. Тя категорично отхвърли твърденията на ДСБ, че причините за несфоримирането на коалиция са технически.

Иван Костов не се съгласил да има съпредседатели в коалицията между ДСБ и „Синьо единство”, посочи още Надежда Нейнски като причина за оттеглянето си. Тя заяви, че е отказала да бъде водач на листа.

„Единството не е свързано с това някой да намери място в партийни листи. Извървяхме много дълъг път за обединение”, заяви Нейнски.

Тя била шокирана след регистрация на коалицията ДСБ и Български демократически форум. „Не мога да спя от разочарование“, добави тя.

Още по темата
Нейнски обясни, че е разочарована най-вече заради младите хора в "Синьо единство".

"Хората, които оглавиха "Единство", бяха на годините на моите деца. Това бяха децата на протестите. Мъчно ми е най-много за тях, защото бяха много разочаровани", заяви тя.

Надежда Нейнски подчерта, че ще продължава да се стреми към единство за СДС и ДСБ. Тя уточни, че от 2005 г. няма личен проект - не е заемала и не е кандидатствала в партиен проект и ангажиментът й е морален.

„Аз ще призова да се гласува и за ДСБ и за СДС, но не е изключено отново да се превърна в демон по време на кампанията”, добави тя.

Нейнски не е разговаряла с Иван Костов след прекратяването на преговорите между ДСБ и „Синьо единство“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бившият гл.прокурор,каза едни "хубави"работи за Ванчо *** във всяка неделя.Какво става с нашите"журналисти"? Защо е толкова тихо?А грозното Наде,защо не си застане на мястото/до печката и мивката/,ами ходи да става за смях.Хората не желаят да ги видят,а камо ли да гласуват
89
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Михайлова е за прокурор и затвор - трудова колония добре ще и дойде!
88
11
 
10
 
! Отговори
Аман от "опечал преди 11 години
Защо има толкова "опечалени" за неслучилата се коалиция на Нейнски и Костов? Нали ГЕРБ са десни. Радвайте се. Ако ГЕРБ останат сами в дясно ще могат да оправят положението, до което докараха страната (ако имат капацитет да го направят, в което лично аз се съмнявам). Аман от "бивши седесари", оплакващи състоянието на десницата и запъхтяни от зор да гласуват за ГЕРБ. Аз не плача. Не виждам причина да не подкрепим ДСБ.
87
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Народа отдавна е разочарован и от теб и от Костов и от всички които разбиха синята идея. Не знам имали още хора които да ви вярват и най-вече на Костов?
86
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сама се демонизира а защо резцепиха сдс.Още служат на лични амбиции.
85
7
 
19
 
! Отговори
Гневен преди 11 години
Надке, не само да не спиш, но и да не дишаш ти пожелаваме, защото се насрахте така яко с алчните си ***, че народа не може и да ви гледа вече!!! Най-добре си се скрийте в палатите си като плъхове и си яжте краденото и не се мяркайте повече пред очите ни, това ще е най-добре, защото каквито и фортиции да си закроявате, омразата към вас е крайна!
84
2
 
13
 
! Отговори
ЕLI преди 11 години
До :) "На крива ракета космоса и пречи"- все другите са ви виновни. Не ви ли писна вече да си търсите оправдания Станишев, Байко, Доган и т.д. Нещата са от прости по прости, става дума за пари. Костов още не се е наситил, малко му беше Балкан, ликвидация на селското стопанство, на цели отрасли от икономиката и т.д. Отдавна си плаче за затвора, цялото боричкане е защото го е страх че ще му потърсят сметка и затова търси да се навре в парламента че да се ореди с имунитет.
83
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
86, ти въобще следиш ли какво става? Какво е провалил пък Костов?СДС си гласуваха сами да се отделят от СК, Мартинчо постъпи достойно (според мен), като се оттегли, а после се появи заедно с Надето и Единство. ДСБ през цялото време седят на една позиция и избирателите им знаят какво да очакват. Редно е Единство да се съобразят с техните очаквания. Положението не е същото като със СК, където СДС беше познат субект. Избирателите на ДСБ не гласуват просто в дясно, а за точно определени идеи.
82
3
 
10
 
! Отговори
Хей, 86 преди 11 години
Понамирисва ми, че ако Костов ти се изсере в устата, ти пак ще ръкопляскаш, а? *** си, ама щом те устройва тази роля и си оставил мозъкът ти да атрофира, твой избор :)
81
1
 
7
 
! Отговори
ДСБ преди 11 години
Помним предишният съпредседател на СК какви номера ни извъртя преди президентските избори!Сега ще я караме с един председател - Командира!
80
8
 
7
 
! Отговори
бивш седесар преди 11 години
От два дни се чудя дали са останали все още заблудени овци, които да вярват на гаргамел. тъмния драгалевски субект, основен рушител на съвременна България е автор на най-големите икономически зулуми след комунистическите ексцесии през периода 1944-1950 г.Аморален егоист , мизантроп, слуга на руските служби. Дори и в най-мрачните комунистически времена такъв мерзавец не е заставал начело на държавата.Дано най-сетне бъде изхвърлен от политиката. Той е по-вреден и от комунистите дори.
79
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От всички политици днес,които ви обещават чудеса,ако ги изберете,най-достойно се държи Ив.Костов.Не ви лъже и нищо не ви обещава,но и не изпълнява капризи и претенции.Мисля,че Надежда ще преосмисли поведението си,ако иска да остане в политическото пространство.
78
4
 
10
 
! Отговори
До 87 преди 11 години
Където разумните доводи отсъстват, остават само обидите на махленско ниво - дерзай, явно подкрепяш и винаги ще подкрепяш Костов и *** покрай него (Веселин Методиев, Екатерина Михайлова, ...), но се радвам, че никога тази зловредна *** ДСБ няма да се допре до властта - толкова ми станаха противни днес, не мога да ги понасям! Ще се удавят в алчността си да са винаги лидери, *** нещастни. Провалиха и продължават да провалят старото дясно...
77
4
 
7
 
! Отговори
До 86 преди 11 години
"Е'аси" колко си ***.
76
5
 
14
 
! Отговори
Мариян преди 11 години
Е как да не ми е противен Иван Костов, след като отново заради его и амбиции да е едноличен лидер до гроб, провали обединението на десните и създаването на партия Синьо Единство. Нарочно ли го прави, не знам, сигурно си има някакви икономически или чисто ментални причини, но толкова вреден човек в старото дясно, колкото е той, за мен не съществува! Хубаво, свърши работа 1997-2001, къде спорна, къде качествена, ама след този период само пречи и е зверски вреден. Е*аси термита гнусен!!!
75
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Голяма простотия е тук , 82 83 вие от протестиращите ли сте , кажете си не се криите на челото ви е написано
74
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
няма ли кой да я ътеши в леглото тая булка че да заспи като къпана?
73
5
 
9
 
! Отговори
Кольо Пича преди 11 години
Г-жо Нейнски, вие употребихте тези млади хора, за които говорите. За да направите капан на Костов. Извадихте ги от СДС, за да има Синя коалиция, и се отказахте от коалицията с ДСБ минути преди тя да стане факт. Грозна постъпка, още повече, че Вие не фигурирате никъде официално в ръководството на "Единство". Днес не свършва светът. Ще се разбере истината след време. Младите, за които говорите, рано или късно ще кажат истината.
72
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Разбирам всеки да си пише мнението, но как не ви омръзна да пишете клишета без особен смисъл: Гаргамел, стари ***, торбички под очите, кой кого трябвало да опъне, сини зомбита ... хем просташко, хем несъдържателно.
71
2
 
14
 
! Отговори
IQ146 преди 11 години
Иван Костов МОЩНО се запъти към ПОД границата от 1%... На бас!!!