Кунева за скандалните записи: Тези ще се избият един друг

"Гражданите и ГЕРБ ги делят 33 члена в Наказателния кодекс"
Обновена: 26 апр 2013 21:39 | 26 апр 2013 20:30, Елка Василева
231
Кунева за скандалните записи: Тези ще се избият един друг
Меглена Кунева. Снимка: архив, Булфото

“Борисов да се откаже от имунитета като кандидат за народен представител”. За това призова на извънредна пресконференция Йонко Грозев, секретар на “Движение България на гражданите”, съобщи пресофисът на партията. По думите му в разпространените записи между Бойко Борисов, Мирослав Найденов и Николай Кокинов има достатъчно данни за извършено престъпление срещу правосъдието.

“С този разговор пада маската от лицето на ГЕРБ и от лицето на Бойко Борисов, който се опитваше да ни убеди, че миналото му от 90-те години е забравено. ГЕРБ управлява държавата по мафиотски без никакво отношение към институции и закони. Всичко е на принципа на мафията “ти на мен, аз на теб”, допълни още  Грозев.

Председателят на “Движение България на гражданите” Меглена Кунева заяви, че политиката не е място за мафиотски уговорки. “Тези, които говорят по начина, по който чухме, ще се избият един друг”, допълни Кунева. “Това е радиация. Днес е годишнината от Чернобил. Оттук нататък радиацията ще я дишаме и ще я поглъщаме десетилетия напред”, каза още Меглена Кунева.

Още по темата

В отговор на въпрос как ще коментира думите на бившия премиер към бившия министър на земеделието – “Т’ва ти е проблем, щото са европейски пари”, Кунева отговори, че е щастлива за създаването на тези пречки пред Борисов и хората му, когато преди 8 години е подписала Договора за присъединяването на България към Европейския съюз.

Лидерът на “Движение България на гражданите” съобщи, че е получила много обаждания от жени и граждани, които са шокирани от нивото на чутото, от това как може да бъде обругаван българският език, от това, че прокурорът казва за прокурори “Нали ти си го избра”.

“Народът иска обяснение какво се случва”, категорична бе Кунева, като подчерта, че ще продължи да “създава проблеми” на Борисов.

На въпрос дали скандалът с подслушването ще даде на Кунева самочувствие да говори като бъдещ премиер, тя коментира: “Жалко е политик да черпи самочувствие от скандали. Аз черпя самочувствие от кадърните хора в листите на “Движение България на гражданите” и от хората, с които се срещам - тези, които не са се отказали и които ги е грижа един за друг и за страната”. “Има нужда от реванш на нормалното, което се надявам да се случи на 12 май”, подчерта още Меглена Кунева. Тя допълни, че между гражданите и ГЕРБ има разделителна линия от поне 33 члена в Наказателния кодекс. “Движение България на гражданите” и ГЕРБ – това са паралелни светове и милиони години да минат, трудно ще се намерят пресечни точки между тях”, каза Кунева.

“Когато чуеш такова нещо от човек, бил премиер до вчера, остава ли капка съмнение, че той е способен да милее за обезлюдени села? Смятате ли, че той разбира защо се самозапалват хората, че усеща глада? Смятате ли, че той може да си спази обещанието да се разплати с бизнеса или да спре държавата да е репресивен орган?”, коментира записите говорителят на предизборния щаб Прошко Прошков.

“Питам Борисов и Цветанов така ли са се решавали съдбите на цели отрасли, които съсипаха? На подобни сбирки това ли е бил стилът им на работа?”, допълни още Прошков. Той посочи, че може би е редно президентът да свика КСНС. “Проблемът е кого ще свика, служебният кабинет не носи промяната, на която се надявахме. Оказва се, че вътрешният министър продължава да е Цветан Цветанов”, добави още Прошков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


231
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
131
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дали ще доживеем деня тази жена - Кунева-Пръмова да бъде съдена и осъдена за всичко, което е сторила срещу България.
130
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Даа си спомним с умиление за Чернобил да си спомним с възхищение за Станишев баща изкарал ни нарочно на улиците по време на радиация,да дочакаме нов Чернобил под друго име от Станишев син и да не изрем щото Станишевци не свършват.
129
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
tva e celta da se iztrepete ...ako ne stane sega ,shte stane na po kasen etap no niama da progresirate.nito edna partia ot vas.
128
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Неопентената" прибави още 5%.
127
4
 
18
 
! Отговори
Един преди 11 години
Не говори от името на Народа червена !
126
3
 
13
 
! Отговори
nexusss преди 11 години
Твойто мнение никой не го иска КОМУНИСТИЧЕСКА И ЛИЦЕМЕРНА ГАД ***!!! ДА ТЕ ЯДАТ ЧЕРВЕЙТЕ ДАНО...
125
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пръмовице, на годишнината от Чернобил поне ще си признаеш ли, че членовете на Политбюро и семействата им, към които спадаш и ти, пиехте йод на сянка, а народа маршируваше под открито небе на първомайска манифестация?
124
16
 
6
 
! Отговори
ГЕРБЕРАСТ преди 11 години
КУНЕВА НЯМА ДА ПРАВИМ КУАЛИЦИА С ТЕБ ! БАЛГАРИА Е ГЕРБ !
123
0
 
14
 
! Отговори
О БОЖЕ преди 11 години
Кунева: "Това е радиация. Днес е годишнината от Чернобил. Оттук нататък радиацията ще я дишаме и ще я поглъщаме десетилетия напредтая по страшна и от мутри
122
1
 
7
 
! Отговори
Народа преди 11 години
Тази да се скрива в дупката на Боко по бързо, да не я подхващаме и нея!
121
22
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кунева е много хубав човек
120
1
 
14
 
! Отговори
Пешо преди 11 години
Няма да се избият от записите стана ясно че по скоро ще се сношават!Лошото е че като се сношават *** се размножават!
119
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кунева мисли за България , колкото Сергей за Моника.Виж за ОНАЯ раборта и двамата мислят почти еднакво.Стават за коалиция.
118
7
 
3
 
! Отговори
До 141 преди 11 години
Абе жълтее си доста и тоя сайт - достатъчно е да погледнеш няколко заглавия :) Както и да е, ти си знаеш. Просто ме е яд, че очевидно умни хора като тебе се поддават толкова лесно на манипулации. Лека ти пожелавам и да знаеш, че и ти ще живееш по-добре като дойде Кунева на власт :)
117
0
 
1
 
! Отговори
Трактор преди 11 години
За Кунева имам цял сериал, - формат AVI -зщото е дълъг.Но не бива да се пуска , защото се забърква международно....иначе е пушка, и празна гърми.
116
0
 
7
 
! Отговори
До 142 преди 11 години
И един мармот завиваше шоколада... :)))
115
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Като не е на български - на какво е?
114
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ГЕРБ е бита карта, скоро ще се разпуснат. БСП е пълна ерозия. ДПС си е за турци, Атака е за луди. Остава ДБГ на Кунева . Ако искаме да имаме някакво бъдеще - това е партията. Най-адекватни са и скоро няма да се скарат, още са в началото са. Кунева ми харесва. Няма кой друг.
113
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Има запис и на Кунева, но не е на български.Жестоко е.
112
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
КУкунева, ти си червеничка, и гадна, мазна, хлъзгава, бла-бла и нищо.насила работа.Мръсотия се носи от теб.