Паралелна структура на МВР подслушва!

Най-вероятно са ме подслушвали в Банкя, Станишев стои зад това, уверен е Борисов
Обновена: 26 апр 2013 15:43 | 26 апр 2013 14:37,
551
Паралелна структура на МВР подслушва!
Снимка: архив, БТА

Паралелна структура на МВР в държавата работи и подслушва и зад това стоят Станишев и хората му.

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по повод изтеклите аудиозаписи на разговори с него, ексминистърa на земеделието и храните Мирослав Найденов и градския прокурор на София Николай Кокинов на електронните пощи на някои медии.

Анонимният подател се представя като служител на СДОТО – „един от тези, които ви подслушват“. Той посочва, че е участвал в нерегламентирано подслушване в началото на април тази година по разпореждане на Цветан Цветанов.

От записа става ясно, че разговорът се върти около разследването за корупция, злоупотреба с власт и принуда срещу Найденов и лостовете за влияние в прокуратурата. Разговорът изобилства с вулгарни думи и цинизми.

"Аз само знам, че от дома си не съм излизал, така че ако някой там ме е накичил с мероприятие частно, се надявам прокуратурата да почне да търси виновниците, които правят всичко това. Те не са толкова анонимни, колкото изглеждат. Просто МВР се използва само за мюре. Други, много по-мощни структури, работят, за да оглушат бизнес климата и всичко това, което се случва в България”, заяви Борисов.

Той добави, че не е слушал записите, но предположи, че най-вероятно са направени в дома му в Банкя. 

„Вече техниката е толкова съвременна, че могат да правят всичко с гласовете на хората, но това, което съм убеден за предизборната си кампания и от времето, когато не съм премиер, аз си живея в Банкя – това означава, че наглостта и подлостта на тези хора стигат да ми слушат дома. И това означава, че Станишев и неговата шайка около него, която работи за него, защото той е преносител на сигналите – нищо старо не е забравил и нищо ново не е научил", добави Борисов.

По думите му, когато някой се възползва от тези неща, всичко ще се обърне срещу него. „ГЕРБ никога не го прави и не се занимава с папки и флашки“, отсече експремиерът.

Още по темата
Борисов допълни, че в тези паралелни структури е възможно да има и хора от МВР. Той дори е убеден, че тези структури могат и да правят автомобили близнаци на колите на МВР с оборудване.

„Нищо не пречи да има и бивши служители на службите, които сега са с ниски пенсии и за много пари биха могли да го направят“, добави Борисов.

Борисов подчерта, че ще направи всичко възможно записите да стигнат до главния прокурор, за да бъдат разконспирирани хората, които в момента използват подслушвателните устройства и да ги разпространяват в публичното пространство.

„Много вярвам на главния прокурор за това, че като добър съдия ще може да отсее всички слаби места на тезите, които излизат“, каза още Борисов.

Според него със сигурност рано или късно истината ще излезе наяве. Според Борисов основната цел на опонентите му е да се дискредитира Цветанов преди изборите.

„Аз им казах вече - сега ще карат, карат по Цветанов и последната седмица ще започнат да удрят по мен, защото това им е сценарият“, добави експремиерът.

Борисов е убеден, че ще дойдат хора, който след време ще предлагат и на тях подобни компромати и за другите. Най-лесният начин е да маскариш политическия си опонент, вместо да излизаш на дебати и да се сравняват политики, каза още лидерът на ГЕРБ.

Той призова медиите да не подвеждат на изнесеното в публичното пространство.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


551
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
409
0
 
0
 
! Отговори
Алексин преди 10 години
Не ви ли приличат на братя Галеви на тази снимка?
408
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
xaxaxa tova i nie go znaem borba za vlast i pari kak se pyska kokala nali za tva beshe prevrata be 89 god da kradat vzemat parite i v oshforkite .
407
0
 
2
 
! Отговори
гриша ганчев преди 10 години
Никой вече не вярва да "клетвите" на ББ и ЦЦ, а паралелната структура на МВР се изразява в това, че те просто ползват техниката и хората на службите, но за да работят в техен частен бизнес и политически интерес.... Никога повече не трябва да се допуска това!
406
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Трактора уж беше много болен и щеше да си прави спешно 3 операции , заради което го пуснаха от ареста ... А сега Трактора си е жив и здрав и прави коалиция със Слави Бинев ...Разбира се, че Цветанов НЯМА нищо общо с тези ченгеджийски записи !А защо никой не пусне записи от ресторант ' Монтерей ' , за да видим какво си говорят Л. Гоцев , В. Вълков и Бр. Аспарухов ?А Митьо Гестапото откъде знаеше за поредната ' бомба ' ?Ха сега познайте кой е правил записа и кой го е пратил до медиите !Уотъргейт или Воден плъх ? - Преценете сами !
405
0
 
5
 
! Отговори
до здрав разум преди 11 години
Това е третия закон на Нютон.По силата на тази логика мощната съпротива на "конструктивната" опозиция е само доказателства за полезността на политиката на ГЕРБ
404
1
 
4
 
! Отговори
умерен преди 11 години
Паралелното МВР всички знаят ,че е на тракторо и гоце......въпросът е защо не е закрито досега.Отговорът е,че служи на чужди господари и ние сне независими само на книга...
403
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Има нещо гнило с тези СРС-та......всички набеждават Цветанов, обаче както се писа в коментар по-долу - защо излизат на яве само негативи за Борисов и други от ГЕРБ, а за Станишката, Първанката, Местан, Манолова и разни такива няма нищо? Аз вече започнах да се съмнявам, че Цветанов е големия проблем...
402
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"...за да оглушат бизнес климата и всичко това, което се случва в България.... - ***, ти оглуши бизнес климата! Ти удуши и малкото което беше останало. Пандела за всинца ВИ!
401
1
 
0
 
! Отговори
Прагматик преди 11 години
Ако е верно, че си имаме паралелно МВР, давайте да закриваме казионното и да спестим милиард и половина от бюджета. Що болници, училищз, детски градини, пенсии и т.н. ще се оправят незабавно, че даже ще има и за още зали и магистрали.
400
2
 
1
 
! Отговори
Задачка за матура преди 11 години
Ако Цвъко е похарчил 100 милиона лева за подслушване с цел набиране на компромати и последващ контрол върху 10 магистрати, 10 висши чиновника и 10 политици (рабира се 0 престъпници), то колко милиона е похарчил Серго така, че освен посочените, да набере компромати за още 10 от тия покрай Цвъко (разбира се и при него за 0 престъпници).
399
0
 
2
 
! Отговори
Здрав Разум преди 11 години
Като си подслушваш враговете и конкурентите, най-вероятно и даже естествено (те не са по-будали от тебе) е и те да те подслушват. То си е закон на физиката: на всяко действие има равно по сила и противоположно по посока противодействие. И не е толкова важно самото подслушване, а онова което се е случило без значение кой и по каква причина го е записал.
398
2
 
6
 
! Отговори
Цецомобил преди 11 години
".......но предположи, че най-вероятно са направени в дома му в Банкя."Значи разговора се е състоял."....вместо да излизаш на дебати..."Тоя някой виждал ли го е на дебат?
397
6
 
8
 
! Отговори
Браво Серго преди 11 години
Е та дори и Станишев да те е слушал, вие супер специалистите керо ли ми държахте та не го фанахте, с тея народни пари от бюджета дето ви дават ко правихте, апартаменти ли си купувахте . значи Станишев по става да управлява държавата и народа трябва да гласува за него
396
3
 
7
 
! Отговори
капо де ла тути капи преди 11 години
Дон Боци Будалеземафиот от Банкялезекапо де ла тути капиала Цвъцко яко го затапии сладко го изклати
395
4
 
9
 
! Отговори
Цеко ГьОБЕЛСА преди 11 години
Цвинокио е направил частно ГДБОП Е па има, хората от коги говорат, че ГЕРП и по точно Цвинокио е направил частно ГДБОП с техниката на МВР и щаб в къщата на Пашата ....еее тоя Пашата шефа на СИК и съдружник на Будето
394
2
 
7
 
! Отговори
hard преди 11 години
До Анонимен,до анонимния ***,ти или си педи или си ***,а може и двете,такива *** като гербаджиите трябва да си отидат
393
3
 
5
 
! Отговори
аrhar преди 11 години
Е и кво стана сеги , не е Боцко думал глупотевините, а Станишев паралелно му ги е слагал в устата
392
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А ти тикво проста няма ли да излезеш от форумите.Мисля си как в тази "полицейска" държава на Цецо още те търпят от сутрин до вечер да ПЛЮЕШ за тикви, тиквуни,кратуни?, ЗАЩОТО ПРИ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ ОТДАВНА ДА ТИ БЯХА ВИДЯЛИ СМЕТКАТА КАТО НА ДЯСНАТА РЪКА НА ДОГАН. Спомни си ,защото шом си се хванал с най-долните това те чака. Такава слободия като при Герб аз лично не си спомням,такова плюене и по телевизиии тук не е имало и ревете че е полицейщина.Мисля си че такива платени поплювковци като теб за
391
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тиквун ти не беше ли секретар на това ведомство оти се правиш на ощипана мома?
390
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако параелна структура на МВР подслушва министри, прокурори, че и премиер - то МВР е за закриване, а личният му състав за разжалване!