Паралелна структура на МВР подслушва!

Най-вероятно са ме подслушвали в Банкя, Станишев стои зад това, уверен е Борисов
Обновена: 26 апр 2013 15:43 | 26 апр 2013 14:37,
551
Паралелна структура на МВР подслушва!
Снимка: архив, БТА

Паралелна структура на МВР в държавата работи и подслушва и зад това стоят Станишев и хората му.

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по повод изтеклите аудиозаписи на разговори с него, ексминистърa на земеделието и храните Мирослав Найденов и градския прокурор на София Николай Кокинов на електронните пощи на някои медии.

Анонимният подател се представя като служител на СДОТО – „един от тези, които ви подслушват“. Той посочва, че е участвал в нерегламентирано подслушване в началото на април тази година по разпореждане на Цветан Цветанов.

От записа става ясно, че разговорът се върти около разследването за корупция, злоупотреба с власт и принуда срещу Найденов и лостовете за влияние в прокуратурата. Разговорът изобилства с вулгарни думи и цинизми.

"Аз само знам, че от дома си не съм излизал, така че ако някой там ме е накичил с мероприятие частно, се надявам прокуратурата да почне да търси виновниците, които правят всичко това. Те не са толкова анонимни, колкото изглеждат. Просто МВР се използва само за мюре. Други, много по-мощни структури, работят, за да оглушат бизнес климата и всичко това, което се случва в България”, заяви Борисов.

Той добави, че не е слушал записите, но предположи, че най-вероятно са направени в дома му в Банкя. 

„Вече техниката е толкова съвременна, че могат да правят всичко с гласовете на хората, но това, което съм убеден за предизборната си кампания и от времето, когато не съм премиер, аз си живея в Банкя – това означава, че наглостта и подлостта на тези хора стигат да ми слушат дома. И това означава, че Станишев и неговата шайка около него, която работи за него, защото той е преносител на сигналите – нищо старо не е забравил и нищо ново не е научил", добави Борисов.

По думите му, когато някой се възползва от тези неща, всичко ще се обърне срещу него. „ГЕРБ никога не го прави и не се занимава с папки и флашки“, отсече експремиерът.

Още по темата
Борисов допълни, че в тези паралелни структури е възможно да има и хора от МВР. Той дори е убеден, че тези структури могат и да правят автомобили близнаци на колите на МВР с оборудване.

„Нищо не пречи да има и бивши служители на службите, които сега са с ниски пенсии и за много пари биха могли да го направят“, добави Борисов.

Борисов подчерта, че ще направи всичко възможно записите да стигнат до главния прокурор, за да бъдат разконспирирани хората, които в момента използват подслушвателните устройства и да ги разпространяват в публичното пространство.

„Много вярвам на главния прокурор за това, че като добър съдия ще може да отсее всички слаби места на тезите, които излизат“, каза още Борисов.

Според него със сигурност рано или късно истината ще излезе наяве. Според Борисов основната цел на опонентите му е да се дискредитира Цветанов преди изборите.

„Аз им казах вече - сега ще карат, карат по Цветанов и последната седмица ще започнат да удрят по мен, защото това им е сценарият“, добави експремиерът.

Борисов е убеден, че ще дойдат хора, който след време ще предлагат и на тях подобни компромати и за другите. Най-лесният начин е да маскариш политическия си опонент, вместо да излизаш на дебати и да се сравняват политики, каза още лидерът на ГЕРБ.

Той призова медиите да не подвеждат на изнесеното в публичното пространство.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


551
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
369
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тия двамата за последен път доказаха колко са прости.Е,Бойко одавна си го беше признал:"аз съм *** и вие сте прости и затова се разбираме".
368
6
 
9
 
! Отговори
borislav.zagorski.3 преди 11 години
тая държава е фраш с .дето още бълнуват за ДС! Защо излизат все записи на Боко?Очевидно - Станишев е виновен!И паралелното МВР.Всъщност 4 години имаме перпендикулярно правителство, паралелно МВР, нищо чудно накрая да излезе че Станишев е голям мъж а Бойко е гей , а не както си мислехме....Айде сега към урните мили . и да гласувате за успоредния ГЕРБ
367
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Който сее вятър, жъне буря!!!!!!!! Долу ГЕРБ!!!!!!!!! Долу мафията!!!!!!! Долу войнстващата простотия!!!!!!!!
366
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе Бойко,само вие ли ще подслушвате?Е,добре ли е да се подслушва?С вашите камъни по вашите глави-така се получи.От какво се оплакваш-от методите които сам въведе.Сга си сърбай попарата,която надроби.
365
5
 
10
 
! Отговори
капо де ла тути капи преди 11 години
Дон Буда Бойковеземафиот от Банкялезекапо де ла тути капиала Серго яко го "изклати"
364
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 440За съжаление ме съмнява да намериш такива кандидати, кадърните или са заминали, или се канят да заминават.
363
1
 
4
 
! Отговори
Хектор преди 11 години
Има едни 300 фамилий за който трябват 300 килий и сме ОК.Е може и 300 дървени кола във сърцето и после във Созопол.
362
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Паралелни и*иоти ни управляват !!
361
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Страшна просташина и каруцарщина управляват държавата.Мисля,че идват лоши времена....Ще гласувам тогава ,когато кандидатите да управляват България са не повече от 35 годишни,образовани(Боже пази и съхрани децата ни) и обичащи Род и Родина.Тези всички кандидати днешните са *** и мекерета.....Как народе допуснахме това ....
360
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много ме кефите как се връзвате на ББ и ЦЦ. Все друг ви е виновен, все други правят нещо срещу вас! Вие какви сте, нали сте мъже и не можехте да се справите с тях, май нещо ви издиша тезата, хайде кърпичките, чехличките и кажете..., упс и много поздрави в централния ;)
359
6
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Само този Коментар на Тиквата,трябва да е достатъчен на Прокуратурата и Съда,да го вкарат в Затвора,това си е Чисто Самопризнание
358
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ТЕЗИ ОТ СНИМКАТА ДА НЕ СА ОТ "СМАШИНГ ПЪМПКИНС"?
357
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Боко е мъж само по първични полови белези. Тежко ни и горко ако наистина има хора, които вярват на *** му оправдания.
356
2
 
18
 
! Отговори
arhar преди 11 години
Трактора уж беше много болен и щеше да си прави спешно 3 операции , заради което го пуснаха от ареста ... А сега Трактора си е жив и здрав и прави коалиция със Слави Бинев ...Разбира се, че Цветанов НЯМА нищо общо с тези ченгеджийски записи !А защо никой не пусне записи от ресторант ' Монтерей ' , за да видим какво си говорят Л. Гоцев , В. Вълков и Бр. Аспарухов ?А Митьо Гестапото откъде знаеше за поредната ' бомба ' ?Ха сега познайте кой е правил записа и кой го е пратил до медиите !
355
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мда, паралелно МВР, ама не на Станишев, а на Цветанов! Малко се полчава, кой ми с.а в гащите!
354
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
То това паралелно МВР си е ДС в нелегалност. Ето ви доказателството, че ДС продължава да съществува, да подслушва както го е правила до 89та. Сега просто не се нарича ДС, щото официално не съществува, а БКП вече се наричат БСП. И има някаква свобода на словото. Ето затова мисля да гласувам и за Бойко, щото единствен той се бори с ченгеджийницата. Дреме ми на шапката какъв е бил и откъде произлиза, след като толкова го мразят комунистите, значи е добър герой ;)
353
9
 
18
 
! Отговори
У ХА ХА преди 11 години
САМО КАТО ЧУХ ЗАПИСИТЕ - Е ЧЕСНО ТОЗ *** БОРИСОВ НЕ ЗНАМ КАК Е СТИГНАЛ ДА Е ПРЕМИЕР КОЛКО ЛИ Е ТРОШИЛ МУТРИ ЗА ТОВА -НО ВРЕМЕ НИ Е КОЗА НОСТРА ДА СИ ВИКНЕМ ДА ГИ НАУЧИ НА ПОКОРСТВО СЕЛСКИТЕ МОМЧЕТА
352
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
***
351
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
съдържанието на записа е красноречиво.и да ги дадеш на главния прокурор все тая народа да ги слуша за да разбере какви хубавци сте.
350
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пак му е виновна на Буда Тройната коалиция.Той е подслушван от брат му Цвъ и не му се вярва. А мене кой ме е подслушвал в спалнята...?