Паралелна структура на МВР подслушва!

Най-вероятно са ме подслушвали в Банкя, Станишев стои зад това, уверен е Борисов
Обновена: 26 апр 2013 15:43 | 26 апр 2013 14:37,
551
Паралелна структура на МВР подслушва!
Снимка: архив, БТА

Паралелна структура на МВР в държавата работи и подслушва и зад това стоят Станишев и хората му.

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по повод изтеклите аудиозаписи на разговори с него, ексминистърa на земеделието и храните Мирослав Найденов и градския прокурор на София Николай Кокинов на електронните пощи на някои медии.

Анонимният подател се представя като служител на СДОТО – „един от тези, които ви подслушват“. Той посочва, че е участвал в нерегламентирано подслушване в началото на април тази година по разпореждане на Цветан Цветанов.

От записа става ясно, че разговорът се върти около разследването за корупция, злоупотреба с власт и принуда срещу Найденов и лостовете за влияние в прокуратурата. Разговорът изобилства с вулгарни думи и цинизми.

"Аз само знам, че от дома си не съм излизал, така че ако някой там ме е накичил с мероприятие частно, се надявам прокуратурата да почне да търси виновниците, които правят всичко това. Те не са толкова анонимни, колкото изглеждат. Просто МВР се използва само за мюре. Други, много по-мощни структури, работят, за да оглушат бизнес климата и всичко това, което се случва в България”, заяви Борисов.

Той добави, че не е слушал записите, но предположи, че най-вероятно са направени в дома му в Банкя. 

„Вече техниката е толкова съвременна, че могат да правят всичко с гласовете на хората, но това, което съм убеден за предизборната си кампания и от времето, когато не съм премиер, аз си живея в Банкя – това означава, че наглостта и подлостта на тези хора стигат да ми слушат дома. И това означава, че Станишев и неговата шайка около него, която работи за него, защото той е преносител на сигналите – нищо старо не е забравил и нищо ново не е научил", добави Борисов.

По думите му, когато някой се възползва от тези неща, всичко ще се обърне срещу него. „ГЕРБ никога не го прави и не се занимава с папки и флашки“, отсече експремиерът.

Още по темата
Борисов допълни, че в тези паралелни структури е възможно да има и хора от МВР. Той дори е убеден, че тези структури могат и да правят автомобили близнаци на колите на МВР с оборудване.

„Нищо не пречи да има и бивши служители на службите, които сега са с ниски пенсии и за много пари биха могли да го направят“, добави Борисов.

Борисов подчерта, че ще направи всичко възможно записите да стигнат до главния прокурор, за да бъдат разконспирирани хората, които в момента използват подслушвателните устройства и да ги разпространяват в публичното пространство.

„Много вярвам на главния прокурор за това, че като добър съдия ще може да отсее всички слаби места на тезите, които излизат“, каза още Борисов.

Според него със сигурност рано или късно истината ще излезе наяве. Според Борисов основната цел на опонентите му е да се дискредитира Цветанов преди изборите.

„Аз им казах вече - сега ще карат, карат по Цветанов и последната седмица ще започнат да удрят по мен, защото това им е сценарият“, добави експремиерът.

Борисов е убеден, че ще дойдат хора, който след време ще предлагат и на тях подобни компромати и за другите. Най-лесният начин е да маскариш политическия си опонент, вместо да излизаш на дебати и да се сравняват политики, каза още лидерът на ГЕРБ.

Той призова медиите да не подвеждат на изнесеното в публичното пространство.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


551
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
349
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цветанов бил подслушвал незаконно. Куде са тези записи. За 4 години управление на ГЕРБ не се появи нито един запис с компромат срещу хора от БСП или друга партия. Всички, повтарям ВСИЧКИ уж изтекли записи са срещу хора на ГЕРБ. Ако Цветанов има записи защо не ги използва точно когато му трябват? От горната статистика става кристално ясно че тея които подслушват незаконно са всъщност БСП.
348
3
 
4
 
! Отговори
алуу прокурора пенси преди 11 години
явно някой партиен секретар не те оправил та квичиш срещу станишев,айде сега да не караме немски коли,че през втората световна война заляха европа в кръв,няма да носим италиански дрехи и да ходим в рим защото там е възникнал фашизма ,айде пенсио стой си в кащи до бабичката ,на която безброй пъти си изневерявал
347
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Те за това толкова дълго и отдалеч реваха комунистите че ги подслушват за да могат да използват необезпокоявани всякакави компромати от техните собствени подслушвания като прехвърлят вината за това на Цветанов. Казват на подслушващия екип: заповедта идва от Цветанов. Така като разследва прокуратурата и хората това и казват - Цветанов ни нареди. Старата хватка: Крадеца вика дръжте крадеца. Даже БСП може да си имат и паралелна структура за подслушване служителите на която са убедени че е на ГЕРБ.
346
2
 
8
 
! Отговори
Гербер преди 11 години
Аз викам - Боко да се закълне в децата си че такива неща не е казал, Цецо да каже че му вярва - защото се е заклел - и всичко ще се оправи!Нали така?
345
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тиквата има конкуренция! С неговите камъни по неговата глава!
344
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сега вече нещата се навързват. За 4 години управление на ГЕРБ включително и през предизборната кампания не излязъл в общественото пространство нито един запис на никой от БСП. Абсолютно всички появили се записи са на хора от ГЕРБ. Което може да значи само едно - тези които извършват незаконните подслушвания са БСП. Дали със своя паралелена послушваща структура или използвайки полицейската структура чрез свои верни хора и убеждавайки служителите на ниски нива че заповедите идват от Цветанов.
343
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този ни прави на ***- в записите се чува че целия разговор е проведен в заведение , а не у дома му! Да ги прослуша и да си оправи версията с която лъже!
342
9
 
10
 
! Отговори
М21 преди 11 години
Съвсем точен е в коментара си Борисов! БКП ще премине и към други подли методи, които са й присъщи от нейната история! Това е така, защото те съзнават, че не могат да спечелят тези избори и въобще никакви избори оттук насетне! Наистина трябва да бъдат разконспирирани и вкарани в затвора ! Предвид предстоящата кончина на БСП/БКП нищо няма да ме учуди до 12.05., а след това вече очаквам Борисов да си е направил съответния извод и подобно на Елцин в Русия, който забрани КПСС след опита за превррат, да поеме курс към забрана на БКП/БСП, защото в момента сме свидетели на опит за преврат от страна н
341
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ако станишев го е направил това почвам да го уважам почва да ми вдъхва доверие
340
1
 
1
 
! Отговори
дядо преди 11 години
българия е толкова бедна и най сигурната работа е в адмитистрацията общинска и държавнаи като всички реват че ще намалят администрациятакой чиновник ще гласува за друг освен за герб10% администрация плюс по 1 ловек и половина от семейство това са 25 %е те сега разбрахте ли защо отепаха промишленостанема измъкване
339
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
станишев да каже колко от тия 100 милиона сте му дали за да ви подслушва
338
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
абе тия винаги са ви мислили за идиотисмачкана организирана престъпност100 милиона за подслушванеи имало паралелни структурище се окаже че те са ги правили и са им плащали от бюджета на мвр
337
4
 
6
 
! Отговори
a преди 11 години
за подслушването бил виновен станишев добре,за шесте апартамента на цветанов пак е виновен станишев, цветанов ще загроби герб но не знам защо борисов не смее да го махне може би има и нещо срещу него
336
2
 
8
 
! Отговори
do 408 преди 11 години
Нямало компромат. Ха! Кой умен човек ще гласув за някой, на който НОРМАЛНАТА РЕЧ изобителства от цинизми. Ами то речта е олоцетворение на това в главата ти! Ужас!
335
2
 
18
 
! Отговори
До 408 преди 11 години
Как да няма !!! Прокурор и обвиняем ДИРЕКТНО се разбират за обвинението в присъствието на Борисов. УНИКАЛНО! СВЕТОВЕН ПРЕЦЕДЕНТ!
334
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Структурата ГЕРБ - извън закона! "Не само те-всички структури освен БСП -извън закона.Да се измисли ново БЗНС и работите тръгват.
333
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Котьо, ти май обичаш цинизмите!
332
13
 
3
 
! Отговори
Котьо преди 11 години
Абе, някой изобщо чу ли записите?! ВЪТРЕ НЯМА НИЩО ОСВЕН НЯКОЛКО ЦИНИЗМИ!!!! Какъв компромат е това, освен, че някой си позволява да подслушва премиера... НЯМА НИЩО ВЪТРЕ!!!
331
3
 
9
 
! Отговори
Коко преди 11 години
Структурата ГЕРБ - извън закона!
330
8
 
11
 
! Отговори
Янко преди 11 години
Не ми е симпатичен Станишев, но не мога да определя защо. Просто така, колкото и ирационално да звучи. Речникът му, без съмнение, е 10 пъти по-богат от Бойковия. Независимо от това, след това провалено управление на ГЕРБ, след "Пустинните котки", след последните разкрития за брутална намеса в конституционните права на всеки един от нас и последвалата нагла реакция на Цветанов и Борисов, твърдо ще гласувам за Коалиция за България! Само КБ може да ни отърве от ГЕРБ.