Паралелна структура на МВР подслушва!

Най-вероятно са ме подслушвали в Банкя, Станишев стои зад това, уверен е Борисов
Обновена: 26 апр 2013 15:43 | 26 апр 2013 14:37,
551
Паралелна структура на МВР подслушва!
Снимка: архив, БТА

Паралелна структура на МВР в държавата работи и подслушва и зад това стоят Станишев и хората му.

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по повод изтеклите аудиозаписи на разговори с него, ексминистърa на земеделието и храните Мирослав Найденов и градския прокурор на София Николай Кокинов на електронните пощи на някои медии.

Анонимният подател се представя като служител на СДОТО – „един от тези, които ви подслушват“. Той посочва, че е участвал в нерегламентирано подслушване в началото на април тази година по разпореждане на Цветан Цветанов.

От записа става ясно, че разговорът се върти около разследването за корупция, злоупотреба с власт и принуда срещу Найденов и лостовете за влияние в прокуратурата. Разговорът изобилства с вулгарни думи и цинизми.

"Аз само знам, че от дома си не съм излизал, така че ако някой там ме е накичил с мероприятие частно, се надявам прокуратурата да почне да търси виновниците, които правят всичко това. Те не са толкова анонимни, колкото изглеждат. Просто МВР се използва само за мюре. Други, много по-мощни структури, работят, за да оглушат бизнес климата и всичко това, което се случва в България”, заяви Борисов.

Той добави, че не е слушал записите, но предположи, че най-вероятно са направени в дома му в Банкя. 

„Вече техниката е толкова съвременна, че могат да правят всичко с гласовете на хората, но това, което съм убеден за предизборната си кампания и от времето, когато не съм премиер, аз си живея в Банкя – това означава, че наглостта и подлостта на тези хора стигат да ми слушат дома. И това означава, че Станишев и неговата шайка около него, която работи за него, защото той е преносител на сигналите – нищо старо не е забравил и нищо ново не е научил", добави Борисов.

По думите му, когато някой се възползва от тези неща, всичко ще се обърне срещу него. „ГЕРБ никога не го прави и не се занимава с папки и флашки“, отсече експремиерът.

Още по темата
Борисов допълни, че в тези паралелни структури е възможно да има и хора от МВР. Той дори е убеден, че тези структури могат и да правят автомобили близнаци на колите на МВР с оборудване.

„Нищо не пречи да има и бивши служители на службите, които сега са с ниски пенсии и за много пари биха могли да го направят“, добави Борисов.

Борисов подчерта, че ще направи всичко възможно записите да стигнат до главния прокурор, за да бъдат разконспирирани хората, които в момента използват подслушвателните устройства и да ги разпространяват в публичното пространство.

„Много вярвам на главния прокурор за това, че като добър съдия ще може да отсее всички слаби места на тезите, които излизат“, каза още Борисов.

Според него със сигурност рано или късно истината ще излезе наяве. Според Борисов основната цел на опонентите му е да се дискредитира Цветанов преди изборите.

„Аз им казах вече - сега ще карат, карат по Цветанов и последната седмица ще започнат да удрят по мен, защото това им е сценарият“, добави експремиерът.

Борисов е убеден, че ще дойдат хора, който след време ще предлагат и на тях подобни компромати и за другите. Най-лесният начин е да маскариш политическия си опонент, вместо да излизаш на дебати и да се сравняват политики, каза още лидерът на ГЕРБ.

Той призова медиите да не подвеждат на изнесеното в публичното пространство.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


551
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
389
0
 
7
 
! Отговори
ДА АМА НЕ преди 11 години
ГООЛЯМА грижа за хората за държавата.Разбрахте ли за какво си говорят големите мутри като се съберат на диванчето,утре пак им се радвайте и пляскайте.Да им имам речника на тези......съжалявам но нямам обидна дума с която да ги охарактезирам.Срам и позор.
388
1
 
23
 
! Отговори
Гост преди 11 години
Целта е наистина пълно омаскаряване една седмица преди изборите и отдръпване на хората от урните. Затова на 12.05.2013, БЪЛГАРИ, ГЛАСУВАЙТЕ! Не давайте възможност на други да решават вашия живот. И не се оплаквайте после, че *** и турци ви избират управляващите!
387
13
 
19
 
! Отговори
пуста тояга преди 11 години
на Мутрата само Станишев му е в устата, щото друго не може да кажеосвен да бълва мръсотии, изяде шута на народа, сега и тупаник в мазната мутра ще изяде!
386
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
бойко поне е мъжкар.червените, особено сергейчо - отврвт пълна.то кого да хванеш, мая латрната/ужас/, ***/ дв не е сънуваш/,корумбаша / ще повърна- гоцева *** /. Това е "елита"......мерише лошо
385
17
 
9
 
! Отговори
гнус преди 11 години
жалки червени *** - само това могат.доноси, компромати , лъжи.....гнус ме е от тях.
384
10
 
21
 
! Отговори
Пешо преди 11 години
Тиквата пак се оля, такива глупости е надрънкал, че сам се е оплел в собствените си лъжи. Ако МВР има паралелна структура, какво е правил МВР министърът през тези години? Чесал си е топките? Айде стига гербави глупости, ако нямате доказателства, значи дрънкате чисти лъжи и клевети!
383
1
 
14
 
! Отговори
ДО 452 преди 11 години
ЧОВЕК,КАК СЕ РАЗРУШАВА,СМЕНЯ НЕЩО КОЕТО Е ГРАДЕНО 20+ 40 ГОДИНИ ЗА 4 ГОД
382
6
 
10
 
! Отговори
ДО 455 преди 11 години
ПРАВ СИАМА ЕДНА МЪЖКА КОМПАНИЯ В КЪЩИ КАК СИ ГОВОРИ ТОЧНОА НАПОСЛЕДЪК МАЙ И ЖЕНСКАПОНЕ Е ЧОВЕК ОТ НАРОДАА ЗАЩО НЯМА СРС ЗА НЯКОЙ БЪДЕЩ УПРАВЛЯВАЩ-НАПР МИШКАТАДА ЧУЕМ КОЛКО ЕЛЕГАНТНО ПИТА МОНИКА ЗА ИЗГУБЕНИТЕ ПАРИ В КИПЪР
381
0
 
3
 
! Отговори
съпротивата преди 11 години
шу-шу шу шу шу мушу странен сън-Мариус Куркински
380
6
 
3
 
! Отговори
БСП преди 11 години
победа и пак победа ние подслушваме само за победа!
379
20
 
13
 
! Отговори
ГМ Димитров преди 11 години
До сега при всичките участия в избори Бойко Борисов печели.Те това не могат да му простят партии и партийки и всички реват срещу него и го хулят.Аз залагам на него и съм готов на залог.Той,като спортист,елегантно отиграва "топките",с които го замерят,и мъничетата си вкарват автогол,без да се усетят.Спомнете си Сидеров,как му се слагаше в парламента,но го постави в безтегловност.Станишев,че и други дребни душици,правят заклинания и го анатемосват,и още не са усетили,че потъват в своите капани!
378
0
 
17
 
! Отговори
до 453 преди 11 години
Ввярно е, може да е организирал Станишев, но не му сложил тези мръсни думи в устата. Това е. А че от БСП са такива, такива са. Всички са ми отблъскващи, толкова, колкото може да бъде отблъскващ човек без никакви морални задръжки. А те са все в управлението. Тежко ни. Иначе циркове- това го могат.
377
0
 
2
 
! Отговори
hdfh преди 11 години
"Борисов е убеден, че ще дойдат хора, който..." коИто, бре, Авторе!
376
3
 
11
 
! Отговори
ГМ Димитров преди 11 години
До Glog БСП си събра голяма дружина-бившите от ДС генерали,Трактора и Бинев,отгледаните от нея бандити, олигарсите й с техните пари.Е свалиха Борисов от власт,но рейтингът им не се вдигна.Сега залагат на тоталното омаскаряване с подслушване,което преписват на ГЕРБ,а какво се оказва-тяхната банда реваншисти са стъкмили много преди изборите паралелно подслушване.Станишев им стана куриер.Последният пример-М.Найденов се срещал с трактора,този,дето всичко знае.Как?Ясно.И за отвлеченото дете знаеше.
375
5
 
20
 
! Отговори
Тиквоч Ленторезов преди 11 години
Добре, Станишев е виновен ,той е организирал подслушването.Ама, тикво проста -тои ли ти написа какво да говориш.
374
11
 
10
 
! Отговори
Танев преди 11 години
Сериозно ли подслушва паралелна структура? Ако е така, вече ще вярвам само на Буда! Само! И на Цвъ 6-те апартамента! Ей, тези хора нямат срам. Тепегьозлък тотален.
373
8
 
13
 
! Отговори
Red Alert преди 11 години
Хора, в БСП има частна милиция, всички трябва да внимават с контактите си с членове на БСП. Не споделяйте нищо докато законната полиция не ги спре. Рискувате да станете мишена на компромат.
372
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да предположим, че наистина го има... Тогава следва въпроса: Вие какво правихте 4 години? Само краднахте без да свършите работа и за пет пари, но за сметка на това откраднахте пет милиарда...Толкова се увлякохте в кражби, че не разбрахте какво става в тази "държава"...
371
0
 
2
 
! Отговори
plod I zelenchuk преди 11 години
Boce,Shtom ima paralelen e*bach, znachi neshto s "titulqra" ne e nared. A titulqri do onzi den ste ti I Cetso.
370
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До borislav.zagorski.3Ако визирате предните записи на Танов с Борисов, то за тях стана достатъчно ясно, че са законно събрани СРС по разработка на Танов. Така, че моля не смесвайте двете!