Паралелна структура на МВР подслушва!

Най-вероятно са ме подслушвали в Банкя, Станишев стои зад това, уверен е Борисов
Обновена: 26 апр 2013 15:43 | 26 апр 2013 14:37,
551
Паралелна структура на МВР подслушва!
Снимка: архив, БТА

Паралелна структура на МВР в държавата работи и подслушва и зад това стоят Станишев и хората му.

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по повод изтеклите аудиозаписи на разговори с него, ексминистърa на земеделието и храните Мирослав Найденов и градския прокурор на София Николай Кокинов на електронните пощи на някои медии.

Анонимният подател се представя като служител на СДОТО – „един от тези, които ви подслушват“. Той посочва, че е участвал в нерегламентирано подслушване в началото на април тази година по разпореждане на Цветан Цветанов.

От записа става ясно, че разговорът се върти около разследването за корупция, злоупотреба с власт и принуда срещу Найденов и лостовете за влияние в прокуратурата. Разговорът изобилства с вулгарни думи и цинизми.

"Аз само знам, че от дома си не съм излизал, така че ако някой там ме е накичил с мероприятие частно, се надявам прокуратурата да почне да търси виновниците, които правят всичко това. Те не са толкова анонимни, колкото изглеждат. Просто МВР се използва само за мюре. Други, много по-мощни структури, работят, за да оглушат бизнес климата и всичко това, което се случва в България”, заяви Борисов.

Той добави, че не е слушал записите, но предположи, че най-вероятно са направени в дома му в Банкя. 

„Вече техниката е толкова съвременна, че могат да правят всичко с гласовете на хората, но това, което съм убеден за предизборната си кампания и от времето, когато не съм премиер, аз си живея в Банкя – това означава, че наглостта и подлостта на тези хора стигат да ми слушат дома. И това означава, че Станишев и неговата шайка около него, която работи за него, защото той е преносител на сигналите – нищо старо не е забравил и нищо ново не е научил", добави Борисов.

По думите му, когато някой се възползва от тези неща, всичко ще се обърне срещу него. „ГЕРБ никога не го прави и не се занимава с папки и флашки“, отсече експремиерът.

Още по темата
Борисов допълни, че в тези паралелни структури е възможно да има и хора от МВР. Той дори е убеден, че тези структури могат и да правят автомобили близнаци на колите на МВР с оборудване.

„Нищо не пречи да има и бивши служители на службите, които сега са с ниски пенсии и за много пари биха могли да го направят“, добави Борисов.

Борисов подчерта, че ще направи всичко възможно записите да стигнат до главния прокурор, за да бъдат разконспирирани хората, които в момента използват подслушвателните устройства и да ги разпространяват в публичното пространство.

„Много вярвам на главния прокурор за това, че като добър съдия ще може да отсее всички слаби места на тезите, които излизат“, каза още Борисов.

Според него със сигурност рано или късно истината ще излезе наяве. Според Борисов основната цел на опонентите му е да се дискредитира Цветанов преди изборите.

„Аз им казах вече - сега ще карат, карат по Цветанов и последната седмица ще започнат да удрят по мен, защото това им е сценарият“, добави експремиерът.

Борисов е убеден, че ще дойдат хора, който след време ще предлагат и на тях подобни компромати и за другите. Най-лесният начин е да маскариш политическия си опонент, вместо да излизаш на дебати и да се сравняват политики, каза още лидерът на ГЕРБ.

Той призова медиите да не подвеждат на изнесеното в публичното пространство.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


551
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
6
 
51
 
! Отговори
1 преди 11 години
Да бе, Борисов, сигурно е така. Хайде сега прокуратурата да се сезира срешу него за това че се опитва да прекрати започнало производство.И бързо да интервюират Мирослав Найденов за това дали потвърждава автентичността на записа...
8
3
 
79
 
! Отговори
ПЪЛЕН ЦИРК преди 11 години
ХАХАХАХАХАХАМА ИСТИНСКИ МЪЖ Е БОКО ЗА КАКВО ЛИ НЕ Е ПОЕЛ ОТГОВОРНОСТ.ЗА ФАЛИТИТЕ НА ФИРМИ И НАРАСТВАЩАТА БЕЗРАБОТИЦА НЕ ПОЕ.ЗА НЕИЗПЪЛНЕНИТЕ СИ ОБЕЩАНИЯ НЕ ПОЕ.ЗА ШЕНГЕН НЕ ПОЕ.ЗА ПОДСЛУШВАНЕТО НЕ ПОЕ.ЗА НАРАСНАЛАТА ПРЕСТЪПНОСТ НЕПОЕ И Т.Н.МНОГО Е СТАБИЛЕН В ПОЗИЦИИТЕ СИ. нИКОГА ЗА НИЩО НЕ Е ВИНОВЕН ДРУГИ БИЛИ. ***
7
57
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И аз съм уверен , че зад тази помия стои Станишката .Това са похватите на БСП . Така ги учат в партийната им школа / АОНСУ /
6
12
 
79
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тикво, имаш нужда от добър психиатър.
5
7
 
84
 
! Отговори
паралелни сме ние преди 11 години
Паралелна структура на МВР подслушва! Паралелна структура на мафията ни краде ! Паралелно народа е до просешка тояга !!!
4
12
 
81
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма ли да коментираш опитите за сваляне на разследването на Мирослав Найденов? Ти си за съд бе ***!
3
12
 
87
 
! Отговори
възмутен преди 11 години
Не мога да се въздържа и ще коментирам - не може да бъде такъв екземпляр да е вилнял по върховете на държавата почти четири години! Не мога да повярвам, че е възможно да разправя такива глупости за това как Станишев правил коли близнаци на тези от МВР и тем подобни глупости! Абе този човек наред ли е с акъла? Моля хората, работещи в структурите на прокуратурата и МВР да се заемат със случая! Не виждате ли, че ви уронват престижа и се гаврят с вас и вашия труд!
2
12
 
101
 
! Отговори
Възмутен преди 11 години
Стига бе Борисов , *** си с мир , и ти и цялата ти банда простаци
1
4
 
104
 
! Отговори
ББ преди 11 години
Както винаги Станишев е виновен.