Цветанов иска да носи политическа отговорност

Затова ексвътрешният министър иска самостоятелно управление
Обновена: 1 май 2013 21:37 | 1 май 2013 21:36, Петя Славова
893
Цветанов иска да носи политическа отговорност
Снимка: БТА

Важно да постигнем победа на предстоящите парламентарни избори, защото знаете, че през последните четири години управление на ГЕРБ успяхме да върнем доверието на Брюксел, успяхме в мандата на правителството на Бойко Борисов да усвоим над 38 процента пари от "европейската солидарност", които стигнаха до всички общини в България и започнаха инфраструктурни проекти, които с години бяха обещавани, но нямаше възможност да бъдат започнати.

Това каза заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов по време на предизборно събитие на ГЕРБ в Шумен, на което присъства и лидерът на партията Бойко Борисов, предаде БТА.

Относно това, което партията си поставя за цел, и защо желае самостоятелно управление, Цветанов посочи: "За да носим политическа отговорност, да можем, влизайки в новия финансов програмен период България да може да усвоява тези средства - 25 милиарда лева , които ще дойдат от Брюксел през периода 2014-2012 година".

Цветанов каза още, че политическите опоненти на ГЕРБ нямат идеи, нямат политически платформи, нямат управленски програми и те могат само и единствено да водят "компроматна война" и единствено да направят така, че българските избиратели да не отидат да гласуват.

Още по темата

Той се обърна към присъстващите с молба да споделят на своите близки, приятели и познати, че демокрацията е силна, когато всеки се възползва от най-важното и най-ценното в демокрацията - да упражни конституционното си право и да гласува.

Цветанов отбеляза, че при днешното си посещение на няколко общини в Шуменска област основните въпроси, които са поставяли хората, са били свързани с пътищата, "защото всеки един от вас, който е минавал през тези населени места, знае колко трудно е да се стигне до тях, по пътища, по които от доста години не са извършвани ремонтни дейности". Цветан Цветанов днес е заявил в Каспичан, че засега няма да се отказва от имунитета си на кандидат за народен представител.

Заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националнияпредизборен щаб на партията Цветан Цветанов днес се срещна с членове и симпатизанти на партията в Нови пазар, Каспичан, Върбица и Смядово. Цветанов и лидерът на партията Бойко Борисов се запознаха и с това как протичат строителните дейности на автомагистрала "Хемус" край Шумен, след което се включиха в предизборно събитие на ГЕРБ, което се провежда в момента в Шумен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


893
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
616
1
 
4
 
! Отговори
БОКО преди 10 години
ХАЙДЕ БЕ , АПАРТАМЕНТАЖИЯ , ВЕДНАГА ПОКАЖИ , ЧЕ СИ ГОТОВ НА ТОВА -ОЩЕ СЕГА ,ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ ! ХЕМ ЩЕ ПАДНЕ ЕДНА ОГРОМНА ТЕЖЕСТ ОТ ПЛЕЩИТЕ НА ГЕРБЕРИТЕ И ПО СПОКОЙНО ЩЕ ПОСРЕЩНАТ ИЗБОРНИЯ ДЕН ! БОКО ЩЕ ГО СЪДЯТ СЛЕД ИЗБОРИТЕ , НЕ ГО ГЛЕДАЙ НЕГО !
615
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Ушатияi kak da go izchistim,to hora niama da ostanat v darjavata
614
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз лично се надявам да носи наказателна,а не политическа отговорност тоя Убавец мамин.
613
2
 
8
 
! Отговори
отрови преди 10 години
Цуцо, воже да я понесеш, но за малко - 2-3 месеца докато ви изритаме барабар с мутра!
612
2
 
7
 
! Отговори
стига преди 10 години
тоя може от тук нататък да носи само раирани дрехи не политическа отговорност
611
2
 
4
 
! Отговори
льольо преди 10 години
като иска-то и ние искаме-да го съдим,а не да го избираме!
610
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** ВИЕ ЛУДИ ЛИ СТЕ ? НИЕ ВИ ИЗГОНИХМЕ, ВИЕ ИСКАТЕ САМОСТОЯТЕЛНО ПРАВИТЕЛСТВО. ЧЕ НАЛИ 4 ГОДИНИ БЕШЕ САМОСТОЯТЕЛНО , КАКВО НАПРАВИХТЕ- СМАЗАХТЕ БИЗНЕСА, КОРУМПИРАХТЕ ДЪРЖАВНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ, НАКАРАХТЕ ХОРАТА ДА СЕ УБИВАТ, НАБУТАХТЕ НИ 100 МЕГАВАТА ЗЕЛЕНА , ЗА ДА ПЕЧЕЛИ ЦВЕТЕЛИНКА. ТОВА Е РАВВНОСМЕТКАТА. А ПО ОТНОШЕНИЕ НА ОТГОВОРНОСТТА- СВАЛЯШ СИ ИМУНИНЕТА И СИ ПОЕМАШ ОТГОВОРНОСТТА.
609
2
 
8
 
! Отговори
vanko-ss преди 10 години
поеми си я остави си имунитета и си поеми отговорност не след изборите а сега
608
2
 
20
 
! Отговори
Ушатия преди 10 години
Цветанов иска да носи политическа отговорност. Хайде стига смешки. Отговорноста трябва да е наказателна заради устно разпоредените подслушвания. Затова се крие зад имунитета. Но такъв е манталитета на един посредствен физкултирник. Лично физкултурниците които познавам разрешаваха и най- незначителния проблем с побой, дори без причина. Тартора му и той същата отврат: мутра, каратист,футболист, тенисист и въобще Супермен. Качиха ни се на главите, омръзнаха ми. Затова на 12 май да изчистим ***.
607
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Обществена тайна е, че е партийния проект на Касим Дал е патерица на ГЕРБ.
606
2
 
20
 
! Отговори
пандизчия преди 10 години
В затвора ще го правиме Булка!И рокля сме му ушили!
605
2
 
25
 
! Отговори
CIA преди 10 години
Цветанов да кажеш по Телевизията , защо не бутна ***
604
2
 
22
 
! Отговори
Нещата загрубяват преди 10 години
Анонимнико, скоро ще има още едно свидетелство срещу Цветанов от бившия окръжен началник в Стара Загора за пустите му СРС-та. Няма защо да подрипваш,когато фактите говорят и Боговете мълчат. Само че твоят Цветанов се крие зад имунитета си. И след изборите, пак ще се крие. Ще иска Парламента да свали имунитета му. Той няма смелост сам да се изправи пред правосъдието, защото знае, че има доста натрупани доказателства срещу него. С това си поведение, той пада в очите на Българите.
603
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз не знам за кой да гласувам на изборите.
602
15
 
4
 
! Отговори
Мери преди 10 години
Фюрерът на най-демократичната партия на РБ, съсухрената и вече плесенясала БСП-БКП, продължи с налудничавите си изказвания, знаейки,че прокурорите няма да го потърсят за несъвсем нормалните му речи, интервюта, разговори с публика и насаме, със самия себе си... Най-новото му прозрение е "Разликата между Борисов и Цветанов са 3 години затвор". Този човек, очевидно обладан от мегаломания, би следвало преди всяко едно словоизлияние да ходи на преглед на психиатър. Дотам я докара с надменността си, преминаваща в по-особено психично състояние.
601
4
 
17
 
! Отговори
не на българоубийци преди 10 години
Политическа отговорност - тичай бързо към централния дрехите са от нас.
600
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И как и защо тези европейски субсидии, ще платят сметките, хляба и здравеопазването на масата българи които живеят на прага на бедността? Еб*л съм ви и гербаджиите.... Има и други партии ама сте такива овце, че не можете да разберете за какво става въпрос, промити мозъци... Гласувайте за ДПС като искате промени и блестято бъдеще.
599
2
 
22
 
! Отговори
Васко преди 10 години
Цветанов иска да избяга от наказателната отговорност, затова иска да носи политическата, ха ха.
598
3
 
21
 
! Отговори
ГЕРБ са льжци долни преди 10 години
СЕГА ИЗЛЯЗОХА ЛЬЖИТЕ НА БОЙКО БОРИСОВ И ГЕРБ-ЦЕНТРАЛАТА В ТУРЦИЯ Е С ЧЕТИРИ 4. РЕАКТОРА ПО 1100 МЕГАВАТА И СТРУВА ОТ 15 - 16 МИЛЯРДА ЕВРО А БЕЛЕНЕ СТРУВАЛА 22 МИЛЯРДА ЕВРО.?????????? ЛЬСВА ИСТИНАТА ЧЕ БЕЛЕНЕ Е 7 милярда евро. ГОЛЕМИТЕ ЛЬЖИ НА БОЙКОИЗЛИЗАТ ЕЖЕДНЕВНО!!!!! ЧЕРНА ЛЬЖА ГРОБАРСКА -НЕ АГИТИРАМ ЗА НИКОЯ ПАРТИЯ НО АГИТИРАМ НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ЛЬЖЛИВИТЕ ГРОБАРИ ТО ТЯХНОТО ВСИЧО Е ЛЬЖА-И МАГИСТРАЛИТЕ И ЗАЛИТЕ И ГРАДИНИТЕ И ВСИЧКО !!!!
597
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ofИ Европейската Централна Банка напечата банкнота със надписи на Кирилица! А тук все още има невежи дето не могат да използват тази азбука!