Цветанов иска да носи политическа отговорност

Затова ексвътрешният министър иска самостоятелно управление
Обновена: 1 май 2013 21:37 | 1 май 2013 21:36, Петя Славова
893
Цветанов иска да носи политическа отговорност
Снимка: БТА

Важно да постигнем победа на предстоящите парламентарни избори, защото знаете, че през последните четири години управление на ГЕРБ успяхме да върнем доверието на Брюксел, успяхме в мандата на правителството на Бойко Борисов да усвоим над 38 процента пари от "европейската солидарност", които стигнаха до всички общини в България и започнаха инфраструктурни проекти, които с години бяха обещавани, но нямаше възможност да бъдат започнати.

Това каза заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов по време на предизборно събитие на ГЕРБ в Шумен, на което присъства и лидерът на партията Бойко Борисов, предаде БТА.

Относно това, което партията си поставя за цел, и защо желае самостоятелно управление, Цветанов посочи: "За да носим политическа отговорност, да можем, влизайки в новия финансов програмен период България да може да усвоява тези средства - 25 милиарда лева , които ще дойдат от Брюксел през периода 2014-2012 година".

Цветанов каза още, че политическите опоненти на ГЕРБ нямат идеи, нямат политически платформи, нямат управленски програми и те могат само и единствено да водят "компроматна война" и единствено да направят така, че българските избиратели да не отидат да гласуват.

Още по темата

Той се обърна към присъстващите с молба да споделят на своите близки, приятели и познати, че демокрацията е силна, когато всеки се възползва от най-важното и най-ценното в демокрацията - да упражни конституционното си право и да гласува.

Цветанов отбеляза, че при днешното си посещение на няколко общини в Шуменска област основните въпроси, които са поставяли хората, са били свързани с пътищата, "защото всеки един от вас, който е минавал през тези населени места, знае колко трудно е да се стигне до тях, по пътища, по които от доста години не са извършвани ремонтни дейности". Цветан Цветанов днес е заявил в Каспичан, че засега няма да се отказва от имунитета си на кандидат за народен представител.

Заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националнияпредизборен щаб на партията Цветан Цветанов днес се срещна с членове и симпатизанти на партията в Нови пазар, Каспичан, Върбица и Смядово. Цветанов и лидерът на партията Бойко Борисов се запознаха и с това как протичат строителните дейности на автомагистрала "Хемус" край Шумен, след което се включиха в предизборно събитие на ГЕРБ, което се провежда в момента в Шумен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


893
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
576
0
 
10
 
! Отговори
ss-waffen преди 11 години
То в това е парадокса. Политиците не носят отговорност.
575
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цоко, в твоите уста изразът "Да носим пълната отговорност" означава да има пълна безконтролност и безотговорност за всички действия и бездействия, както до сега! Нали за това хората ви изметоха, бе, нахалник?!!!
574
1
 
8
 
! Отговори
Тихомир Томов преди 11 години
Да намери няколко празни чувала и да ги пълни с отговорност !
573
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Съдебна отговорност, кага ще носиш ???
572
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Как може Касим Дал с една заплата от 1000 лв. да кара Ауди-8?! Откъде са тези пари?! Сега се опитва да прави театър.И какво Касим Дал батардяса парите на ДПС използва ги за свой интерес сега търси смотани турци по родопите да гласуват пак за него да може с НДСВ да си играйат преди с ГЕРБ,ЕНП,Неазависим НДСП.Спри се бе Касим проституците не сменят толкоз партниор за кратко време сигурно и твоите симпазитантите са като тебе въртят опашка.
571
6
 
1
 
! Отговори
Ot BSP преди 11 години
S durjawnite milioni ,koito Stanishew podari na Monika Stanishewa , semeistvoto sa si kupili skromen aprtamenten komplex v Bansko - sustoia6t se ot 28 apartamenta,- 1-staini i atelieta, pluven basein i SPA center. Molia zapoviadaite i se veselete.
570
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Наглецо ти си за съдебна отговорност не за политическа безотговорност.Макар и мусколест мозък мисли малсо.
569
3
 
19
 
! Отговори
Гюро Михайлов преди 11 години
В ГЕРБ разбират феърплея като мутрите само когато е в техен интерес. Цецко ще носи раирана отговорност.
568
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
политическа ясно че и криминална отговорност май
567
3
 
19
 
! Отговори
Цецо наглеца преди 11 години
Цецко ти мъж ли си?Ако си мъж, откажи се от имунитета, за да разберем кай кум, кой сват, кой на булката брат.
566
3
 
18
 
! Отговори
БоСимеонов преди 11 години
Нека кажем нещата с истинските им имена. Цветан Цветанов е мишок.
565
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
nahalnik ti i borisov priateli na mafiata kajete kade sa galevi vie gi iskarahte ot balgaria
564
17
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бяха спрени доставките на мазут от Русия през януари 1991 г. Стотици детски градини, болници, училища останаха на студено. Невероятна история... .....България щеше да изчезне още през 70-те години на миналия век, когато на 2 пъти управляващите комунисти взеха решение на Министерски съвет и изпратиха молба до Москва да станем 16-та им Съветска република! Това е най-предателския акт на БКП преименувала се за 1 нощ на БСП, която нито веднъж до сега не е разграничила от БКП, а уж вече са социалисти. Те се изплюха върху паметта на Ботев и Левски и хилядите герои, загинали за свободата и независимо
563
6
 
27
 
! Отговори
darcas преди 11 години
Народа да се стягаме за нови протести, ясно е че тоя *** трябва да бъде изметен, иначе държавата никога няма да се оправи
562
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не политическа а наказателна отговорност!
561
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А,бе май нищо не сме свалили ний,ама си мислим,че от нас зависи. Бат Бойко си подаде оставката сам, защото разчетите които виждаше на бюрото си му подсказваха,че всичко вече тотално е осрано и няма оправия.Просто е взел правилното решение.Сега ще дадат на друг да сърба попарата.Милиционерска работа.
560
4
 
18
 
! Отговори
Тоя е изперкал ако преди 11 години
Цветанов иска да носи политическа отговорностДа Цветанов получаваш цялата политическа отговорност във затвора и то не само един мандат а бонус от цели два мандата от 8 години ЧЕСТИТО .На тоя Цветанов -Сателитната АНТЕНА изглежда получава яки смущения от повреденият му апарат,има заседнала отверка между платките.
559
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Гледайте филма на Въргала "Шменти капели", в началото е обяснено нагледно каква хватка са ни приложили и ни я прилагат до ден днешен. Нагледно е показано с бълхите в аквариума. Баш така си е. Ние обаче продължаваме да си бръмчим по закона на аквариума нищо, че вече аквариум няма от 23 г.
558
4
 
10
 
! Отговори
хаха преди 11 години
как си мислят да спечелят тия *** след като народа с протести ги свали от власт... те обаче не искат да пуснат кокала... като искат да носят политическа отговорност вместо да се натискат пак за властта направо сами да си влязат в затвора и да върнат откраднатите милиони
557
7
 
3
 
! Отговори
888kama преди 11 години
GLASUVASH ZA GERB-POLU4AVAME PARI OT EU,GLASUVASH ZA BSP-POLU4AVASH EMIGRACIA,GLASUVASH ZA DPS-POLU4AVASH 500 GODINI TURSKA INTEGRACIA,GLASUVASH ZA NACIONALFASHISTITE-POLU4AVASH-PALNA IZOLACIA.MISLI BALGARINO,GLASUVAI IKONOMI4ESKI.NAPRAVI BALGARIA EVROPEISKA DARJAVA.