Цветанов иска да носи политическа отговорност

Затова ексвътрешният министър иска самостоятелно управление
Обновена: 1 май 2013 21:37 | 1 май 2013 21:36, Петя Славова
893
Цветанов иска да носи политическа отговорност
Снимка: БТА

Важно да постигнем победа на предстоящите парламентарни избори, защото знаете, че през последните четири години управление на ГЕРБ успяхме да върнем доверието на Брюксел, успяхме в мандата на правителството на Бойко Борисов да усвоим над 38 процента пари от "европейската солидарност", които стигнаха до всички общини в България и започнаха инфраструктурни проекти, които с години бяха обещавани, но нямаше възможност да бъдат започнати.

Това каза заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов по време на предизборно събитие на ГЕРБ в Шумен, на което присъства и лидерът на партията Бойко Борисов, предаде БТА.

Относно това, което партията си поставя за цел, и защо желае самостоятелно управление, Цветанов посочи: "За да носим политическа отговорност, да можем, влизайки в новия финансов програмен период България да може да усвоява тези средства - 25 милиарда лева , които ще дойдат от Брюксел през периода 2014-2012 година".

Цветанов каза още, че политическите опоненти на ГЕРБ нямат идеи, нямат политически платформи, нямат управленски програми и те могат само и единствено да водят "компроматна война" и единствено да направят така, че българските избиратели да не отидат да гласуват.

Още по темата

Той се обърна към присъстващите с молба да споделят на своите близки, приятели и познати, че демокрацията е силна, когато всеки се възползва от най-важното и най-ценното в демокрацията - да упражни конституционното си право и да гласува.

Цветанов отбеляза, че при днешното си посещение на няколко общини в Шуменска област основните въпроси, които са поставяли хората, са били свързани с пътищата, "защото всеки един от вас, който е минавал през тези населени места, знае колко трудно е да се стигне до тях, по пътища, по които от доста години не са извършвани ремонтни дейности". Цветан Цветанов днес е заявил в Каспичан, че засега няма да се отказва от имунитета си на кандидат за народен представител.

Заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националнияпредизборен щаб на партията Цветан Цветанов днес се срещна с членове и симпатизанти на партията в Нови пазар, Каспичан, Върбица и Смядово. Цветанов и лидерът на партията Бойко Борисов се запознаха и с това как протичат строителните дейности на автомагистрала "Хемус" край Шумен, след което се включиха в предизборно събитие на ГЕРБ, което се провежда в момента в Шумен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


893
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
536
1
 
7
 
! Отговори
www преди 11 години
TOGAVA PROSTO DA VLEZE V ZATVORA..
535
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Прокуратурата най-накрая откри доказателства, че бившият вътрешен министър Цветан Цветанов, шеф на предизборния щаб на ГЕРБ и водач на две листи, е извършил престъпление, като съзнателно е допуснал свои подчинени да подслушват незаконно.
534
2
 
22
 
! Отговори
Г.Мирчев преди 11 години
Няма да гласувам за мафиоти и доказани престъпници като Цветанов и Борисов и всички от ГЕРБ.Крадци и мошенници.Никога повече ГЕРБ
533
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тия от ГЕРБ не са хора а ***
532
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
СТИГА БОРИСОВЩИНА !!!!
531
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво, е това са българските политици!''С всички сили и с всички средства да докопаме власта'', а после със сигурност ще бъдат оправдани.
530
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Я тогава да каже откъде плаща на тия десет автобуса баби и ***, дето ги води подир себе си из цяла България.
529
3
 
16
 
! Отговори
ДААААААААААААААААААА преди 11 години
НЕ МОЖЕТЕ ОЩЕ ДА СИ ПРЕДСТАВИТЕ КАКВО НАПРАВИХА ГЕРБ, КАКВО НИ ЧАКА ВСИЧКИ. РАЗБИХА ЕДРИЯ БИЗНЕС ДОРИ ОТ РЕКЕТИ И ИЗНУДВАНИЯ, НЯМА ПРОИЗВОДСТВО НЯМА РАБОТА, НЯМА НИЩО, БЪЛГАРИЯ Е ФАЛИРАЛА. САМО ТРЕПАНЕ ЗА ТЕЗИ НЕКАДЪРНИ КРАДЦИ
528
3
 
12
 
! Отговори
Фалконе преди 11 години
Ако ГЕРБ вземат властта с измама още на 13 май сутринта сме на улицатаИмам 3 брадви 1 кирка няколко лопатище раздам да имате братя българиДа ги смачкаме!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
527
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Гражданино Цветанов, а СРС-тата за лекарите от Г. Оряховица законни ли бяха? Не ви ли беше неудобно да харчите пари за СРС, а хората да гладуват, а и с всички сили искате това да продължи?
526
3
 
4
 
! Отговори
457 преди 11 години
Нагъл,по-нагъл,най-нагъл и то пред очите на целия народ и на целия сват.За какъв се мисли този човек-може би психиатрите ще кажат.
525
2
 
12
 
! Отговори
Въпрос към Цветанов преди 11 години
Гражданино Цветанов,Днес колко български лекари "убиха дете"?
524
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Държавата е разорена. Бедността и безработицата вземат все по-застрашителни размери. Икономиката е поставена на изкуствено дишане, средната класа е унищожена заедно с дребния и средния бизнес
523
2
 
10
 
! Отговори
червена баба преди 11 години
Правителството на Герб остави тежко наследство разбита държавност и и кономика на изкуствено дишане, опоскана хазна и взривоопасни социални напрежения и неравенства.
522
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
С всеки изминал ден, Герб доказват, че са пълни палячовци... Какъв е смисълът първо да разрушиш нещо, а след това да го оправяш? Луда работа, за такива състояния си има диагнози!
521
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Б.БОРИСОВ ГЕРБ ЗА 3 ГОДИНИ УПРАВЛЕНИЕ УСПЯХ ДА ЛИКВИДИРАМ 5 МИЛИАРДА ОТ РЕЗЕРВА. 1.5 МИЛИАРДА РЕЗЕРВА НА ЗДРАВНАТА КАСА И ДА ОКРАДА 100 МИЛИОНА ОТ ЧАСТНИТЕ ПЕНСИОННИ ФОНДОВЕ. КАКТО И ДА ПРИСВОЯ 100 МИЛИОНА ДЪРЖАВНА СУБСИДИЯ ЗА ПАРТИЯ ГЕРБ!ОСТАВЕТЕ МЕ ОЩЕ ПОНЕ 3 ГОДИНИ И ЩЕ ВИ ПОКАЖА КАК В ПЕНСИОННИТЕ ФОНДОВЕ НЯМА ДА ОСТАНЕ НИЩО КАКТО И, ЧЕ РЕЗЕРВА ОСТАНАЛИЯ АКО ГО ИМА ЩЕ Е САМО СПОМЕН И СЪСТАВЕН САМО ОТ ЗАЕМИ!ОСТАВЕТЕ МЕ НА МИРА.АЗ НА ВОЛЯ ДА СИ ХАРЧА.ЖИВОТА МОЙ СИ ГО ЖИВЕЯ.ДРАГО МИ Е ДА ВИ СЕ СМЕЯ!
520
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От това развитие на голямата лява партия у нас печели цяла България, без оглед на партийни и идейни различия. Но вместо подкрепа или поне разбиране, започна един смешен плач На отиващите си Герб
519
2
 
11
 
! Отговори
ДААААААААААААААААААА преди 11 години
АКО ГЕРБ СПЕЧЕЛЯТ С ИЗМАМА ПОВЕЧЕ ОТ 0.00001% НА ИЗБОРИТЕ НАСЪБРАЛАТА СЕ ОМРАЗА НА БЪЛГАРИТЕ ЩЕ ИЗБУХНЕ, ЩЕ ИМА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА, ЩЕ ГИ ПОМЕТЕМ И ЩЕ ГИ ВЛАЧИМ КАТО КАДАФИ ПО УЛИЦИТЕ
518
2
 
3
 
! Отговори
червена баба преди 11 години
Станишев утвърждава линията на БСП да отговори най-пълно на изискванията на протестиращия народ
517
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Безобразията продължават, въпреки че правителството на ГЕРБ падна, а явно сегашното правителство е "Б"-отборът на ГЕРБ. Те са сянката им и продължават да нанасят вреди на България