Цветанов иска да носи политическа отговорност

Затова ексвътрешният министър иска самостоятелно управление
Обновена: 1 май 2013 21:37 | 1 май 2013 21:36, Петя Славова
893
Цветанов иска да носи политическа отговорност
Снимка: БТА

Важно да постигнем победа на предстоящите парламентарни избори, защото знаете, че през последните четири години управление на ГЕРБ успяхме да върнем доверието на Брюксел, успяхме в мандата на правителството на Бойко Борисов да усвоим над 38 процента пари от "европейската солидарност", които стигнаха до всички общини в България и започнаха инфраструктурни проекти, които с години бяха обещавани, но нямаше възможност да бъдат започнати.

Това каза заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов по време на предизборно събитие на ГЕРБ в Шумен, на което присъства и лидерът на партията Бойко Борисов, предаде БТА.

Относно това, което партията си поставя за цел, и защо желае самостоятелно управление, Цветанов посочи: "За да носим политическа отговорност, да можем, влизайки в новия финансов програмен период България да може да усвоява тези средства - 25 милиарда лева , които ще дойдат от Брюксел през периода 2014-2012 година".

Цветанов каза още, че политическите опоненти на ГЕРБ нямат идеи, нямат политически платформи, нямат управленски програми и те могат само и единствено да водят "компроматна война" и единствено да направят така, че българските избиратели да не отидат да гласуват.

Още по темата

Той се обърна към присъстващите с молба да споделят на своите близки, приятели и познати, че демокрацията е силна, когато всеки се възползва от най-важното и най-ценното в демокрацията - да упражни конституционното си право и да гласува.

Цветанов отбеляза, че при днешното си посещение на няколко общини в Шуменска област основните въпроси, които са поставяли хората, са били свързани с пътищата, "защото всеки един от вас, който е минавал през тези населени места, знае колко трудно е да се стигне до тях, по пътища, по които от доста години не са извършвани ремонтни дейности". Цветан Цветанов днес е заявил в Каспичан, че засега няма да се отказва от имунитета си на кандидат за народен представител.

Заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националнияпредизборен щаб на партията Цветан Цветанов днес се срещна с членове и симпатизанти на партията в Нови пазар, Каспичан, Върбица и Смядово. Цветанов и лидерът на партията Бойко Борисов се запознаха и с това как протичат строителните дейности на автомагистрала "Хемус" край Шумен, след което се включиха в предизборно събитие на ГЕРБ, което се провежда в момента в Шумен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


893
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
556
0
 
0
 
! Отговори
manafov преди 11 години
ami da sam da nosi6 otgovornost e super-o6te po goliama vazmojnost za kradene -nikoi kop4e nemoje dati kaje-v ekip goliam te nabliudavat a taka sam sise samonabliudava sam sise kontrolira sam si barka ot zad,sam si pravi klizmata isi poluchava orgazama sam voinat e voin sam se samorazpravia-sam hodi v kenefa,sam si bar6e zadnika-abeeeeeeeeeee 4oveka iska dasie e sam - aire gleitesi rabotata
555
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не се съмнявам, че думите на К. Добрев са цитирани точно. Искам обаче някой да ми разясни какво е "Политическа отговорност", защото в БГ това значи "Никаква отговорност". За мен БСП и ГЕРБ са двата клона на един клан, този на БКП. Наследниците на бившите два клана На БКП, "Чавдарци" и "Антон-Ивановци" са се хванали за гушите за последните останали читави неща за приватизация и за европарите, евентуално ако ги отпуснат от ЕС. Лика прилика са си, не им се връзвайте.
554
4
 
7
 
! Отговори
Хм преди 11 години
С цялото ми уважение, но след като искате, откажете от имунитета си - сега, веднага, както направиха Станишев и Петков! Така постъпват истинските мъже, та дори и пИдали, които имат чест, достойнство и МОРАЛ в политиката! Изчистете петното от името си, във Ваш интерес е да се докаже невинността Ви преди изборите!
553
3
 
14
 
! Отговори
льольо преди 11 години
като иска да носи политическа отговорност-да се откаже от имунитета си!
552
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя *** кво търси по медиите АМИ НЕ Е В ЗАТВОРА ВЕЧЕ БЕееееее????
551
5
 
12
 
! Отговори
SS преди 11 години
Искал 'самостоятелно управление'... Аз пък съм сигуренм, че иска още 6 имотчета
550
4
 
15
 
! Отговори
НОНО преди 11 години
отврътен съм от тази личност на снимката
549
4
 
4
 
! Отговори
Венци преди 11 години
Като искаш да носиш полит.отговорност откажи се от имунитета и какво толкова парадирате с тези милиарди от евр.съюз това са пари които с вас или без вас ще влезат в България защото са по европейски програми
548
3
 
13
 
! Отговори
ЦВЕТАНОВ преди 11 години
6 апартамента с държавна заплата и подслушени 2 000 000 човека за което похарчих 100 мил. лева това успях да направя само за 3.5 години ......ВЕЧЕ СВИКНАХ С ВЛАСТТА ...СЛАДКА РАБОТА ...ВАЖНО Е ДА СВИКНЕШ ДА ГОВОРИШ ЗА МОРАЛ И ДА ВЪРШИШ НЕМОРАЛНИ РАБОТИ
547
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
***,да видим как ще спечелите.Аре ако толкоз си честен откажи се от имунитета,ама *** не ти отърва.Много добре го знаеш.
546
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ще видим в панделата на бой колко носи..
545
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този е за психиатрична клиника!Не е необходимо човек да е психиатър,за да установи трайното психическо заболяване.Президентът да свали имунитета му/в момента няма НС/и да се заемат с него следствените органи под строгия контрол на очистената от негови слуги прокуратура.
544
2
 
15
 
! Отговори
Гюро Михайлов преди 11 години
Щета след щета! Това е след управлението на ГЕРБ! И най- голямата: децата не знаят какво е Записки по българските възстания, но знаят какво е Записи от село Банкя!? Герберерастия. Айде- нЕма нужда! Те ще те съдят, ти искаш самостоятелно управление!? За освидетелстване...
543
2
 
7
 
! Отговори
Стойчев преди 11 години
Да носи политическа отговорност - това означава веднага да се откаже от имунитета си и да съдейства на прокуратурата, а не той да "прецени" дали да направи това след изборите.
542
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Агенция Анонс с седалище София предлага работа за пакетиране на карнавални аксесоари в Германия , заплащане 4 евро на час и 100 евро капоро , при положения че търсенето на работа в Германия е абсолютно безплатно и заплащането е 7-9 евро на час. Кой кого лъже.
541
1
 
10
 
! Отговори
Хайде стига бе! преди 11 години
На кой му е притрябвала "политическата му отговорност", каквото и да значи това. Наказателната отговорност е реалната, нея да поиска защото другата е в сферата на душевните му терзания.
540
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До селянин Не само при вас е било така и в варненско се случи същото само че с Лиляна Павлова
539
2
 
2
 
! Отговори
ХА-ХА преди 11 години
Иска друго той , но го не казва!
538
2
 
20
 
! Отговори
Марин Иванов преди 11 години
Досега винаги съм гласувал за Б.Б и ГЕРБ.Отсега нататък никога.Само тя да е единствена партия няма да гласувам.Това са най-големите ***.Съсипаха хиляди човешки съдби бкл. и моята и на семейството ми.Всички престъпници от ГЕРБ в затвора.
537
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тази криза е по-тежка от жан виденовата,защото продължи много ПО-ДЪЛГО...Проблемът не дойде от ЕРЕПЕТАТА ,а от липсата на ДОХОДИ И ПЕРЕСПЕКТИВА...Спестяванията на Българина се стопиха.Монополите,Картелите,Олигарсите станаха ПО-Богати.Дребния и Средния бизнес агонизират.Имаме магистрала,но няма движение на Товарни автомобили по нея,пък и личните ни автомобили са паркирани като паметници пред домовете ни.Електората на герб основно са фермерите,които Борисов ПРИЛЪГА,жертвайки Дянков.