Пациенти към Борисов: Дръжте се мъжката!

„Ще ви помагам, ако управляваме, но и ако останем в опозиция"
137
 Пациенти към Борисов: Дръжте се мъжката!
Представители на пациентските организации поискаха среща с Борисов. Снимка: ГЕРБ

„Ще ви помагам, ако управляваме ние, но и ако останем в опозиция - пак ще ви помагам, все пак в парламента имаме почти 100 депутати. Винаги съм се опитвал да правя за всички най-доброто. Благодаря ви, че си имаме доверие“. Това е казал лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, цитиран от пресцентъра на партията, на среща с четирите националнопредставени пациентски организации.

Председателят на Българската асоциация за закрила на пациентите Пламен Таушанов е заявил, че пациентските организации очакват съставянето на стабилно правителство, защото много неща в здравния сектор чакат решения и всяко забавяне се отразява зле на всички пациенти в страната.

“Разчитайте на качествени хора, които няма да ви подвеждат. В системата на здравеопазването има много пари, но контролът е слаб и трябва да бъде значително засилен”, каза още Таушанов.

Председателят на Асоциацията на пациентите с онкологични заболявания и приятели Евгения Адърска благодари на предишното правителство за оказаната помощ на раковоболните.

„Вас лично най-много съм Ви гонила за антираков план. По него вече се работи. Благодаря Ви, че си свършихте работата“, е казала още Адърска, а Борисов е припомнил, че именно правителството на ГЕРБ е осигурило финансирането и изграждането на циклотрона за производство на изотопи във варненската болница „Св. Марина“.

„Нещата, които чувам, не са неизпълними. Ако дойдем на власт, ще дойдете при мене, ще работим, ще се борим да продължим реформата в здравния сектор. Но ще я правим отдолу – нагоре“, е казал още Борисов. В края на срещата от Националната асоциация по мукополизахаридоза са му подарили шоколадови бонбони в знак на благодарност за огромната помощ, която е оказал на пациентите с редки заболявания.

„Благодарни сме ви, че по време на Вашето управление се направи толкова много за лечението на редките болести. Лечението на огромна част от тези заболявания вече се финансира от НЗОК. Дръжте се мъжката, такъв какъвто сте си и така ще успеете“, е заявила председателката на асоциацията Десислава Атанасова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
6
 
2
 
! Отговори
33 преди 10 години
Б Р A В О !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Винаги сте били мъжкар....Дали водещ ,или опозиция Вие ще си останете за нас НАРОДНИЯ ЗАКРИЛНИК !!!!В тази световна криза неможеше да направиш в този къс срок повече!!!! Винаги ще те уважаваме и ОБИЧАМЕ,както Вие ни обичате и помагате,каквото е във възможностите Ви!!!!!!!
110
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сякаш чета новини от електронен вариант на вестник "Работническо дело". Чудя се, буден ли съм, сънувам ли и откъде изпълзяха толкова лакеи, и защо 23 години уж осъществявахме преход, а и сега има хора, останали с разбирания от времето на Тато.
109
3
 
4
 
! Отговори
mrazq bsp преди 10 години
alo draskachite na bsp-to vii ste maloumni tova sa bolni hora blagodarni na 4oveka utre mashite maiki i bashti doiri i vie shte se razboleete i shte polzvate tezi neshta tupi li ste be kvi ste shtom durjite za bsp normalno e kvo se nervq i az aide da go ....... shi vi tupite kompleksirani cherveni *zove
108
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
е-ах му слагачите за 2 лв продават род , родина , чест и дори здравето си.
107
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пациенти към Борисов: Дръжте се мъжката!----DA NE XVANETE NA TIKVATA DRAJKATA!!!!!!!!!!
106
3
 
7
 
! Отговори
пешо преди 10 години
е...ти простотията. тоя в средата какъв е03217
105
3
 
12
 
! Отговори
Тоя пор преди 10 години
освен за 4 километър за друго не става
104
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бат Бойко скъсай им гьона !!!
103
2
 
8
 
! Отговори
Do realist преди 10 години
I poveche deputatski mesta shteshe da specheli. ama mu arestuvaha 350 000 byuletina.
102
11
 
20
 
! Отговори
Tanya преди 10 години
Пациентските органозации вероятно са се срещнали с Борисов, за да му благодарят, че ограби 2 милиарда лева от здравните ни осигуровки и ги похарчи неизвестно къде. А за това, че Борисов ни мисли само доброто няма защо да ни го казва, ние го почуствахме по доходите си, по цените и по разговорите за Мишо бирата и този с Кокинов и с Миро. щях да забравя да спомена и 350 00О незконни бъулетини.
101
17
 
10
 
! Отговори
реалист преди 10 години
А бе тикви прости, Бойко спечели 30 % от вота и то срещу всички включително и срещу продажната прокуратура. Не можете ли да го проумеете или по- скоро не искате! Той е ПОБЕДИТЕЛЯТ!!!
100
1
 
15
 
! Отговори
Taushmatkov преди 10 години
Този Таушанов място си не намери да броди из политическите централи. Изхвърлиха го от Лидер като кандидат депутат от 24 МИР и той хоп сега при Бат Бойко, еми да то трябва да се преориентира човечеца. И той с вятъра...Чудя се само дали има спечелено дело предствляваната от него организация? Къде ли е офисът им? Дали пациента има опция някак си да се свърже с измислената му организация...Аман от мазни гадове!
99
7
 
15
 
! Отговори
На мъжагата ББ преди 10 години
Роман Василев му е приготвил "мъжка" изненада
98
4
 
15
 
! Отговори
Борисов и мъжката преди 10 години
Най-новия виц
97
2
 
3
 
! Отговори
иво преди 10 години
До ДИВЧООсвен, че си див си и ***.
96
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
платени КЛАКьОри скапани!Борисов мафиота открадна 1,5 милиарда от резерва на здравната касамайка ми всеки месец трепери дали ще отпуснат лекарстватанаправления нямадостъп до Правителствена болница - също нямаКАК не ги е СРАМ тези ***!Отврат
95
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Видния шаман ***,ще ги излекува всички(аман от назначени граждански организации) сами му казват,че след него всичко е в киреча,ама йок,само той,ще ни оправи. Как бре,тоз безмозъчен инбецил
94
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Айде време е да пращате брадатият агент-патриарха, да му вдига рейтинга, на каунья.
93
3
 
9
 
! Отговори
Тихомир Томов преди 10 години
Интересни ще са снимките с траурните организации !
92
2
 
5
 
! Отговори
Луд Гидия преди 10 години
Тая пращи, пращи!