Пациенти към Борисов: Дръжте се мъжката!

„Ще ви помагам, ако управляваме, но и ако останем в опозиция"
137
 Пациенти към Борисов: Дръжте се мъжката!
Представители на пациентските организации поискаха среща с Борисов. Снимка: ГЕРБ

„Ще ви помагам, ако управляваме ние, но и ако останем в опозиция - пак ще ви помагам, все пак в парламента имаме почти 100 депутати. Винаги съм се опитвал да правя за всички най-доброто. Благодаря ви, че си имаме доверие“. Това е казал лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, цитиран от пресцентъра на партията, на среща с четирите националнопредставени пациентски организации.

Председателят на Българската асоциация за закрила на пациентите Пламен Таушанов е заявил, че пациентските организации очакват съставянето на стабилно правителство, защото много неща в здравния сектор чакат решения и всяко забавяне се отразява зле на всички пациенти в страната.

“Разчитайте на качествени хора, които няма да ви подвеждат. В системата на здравеопазването има много пари, но контролът е слаб и трябва да бъде значително засилен”, каза още Таушанов.

Председателят на Асоциацията на пациентите с онкологични заболявания и приятели Евгения Адърска благодари на предишното правителство за оказаната помощ на раковоболните.

„Вас лично най-много съм Ви гонила за антираков план. По него вече се работи. Благодаря Ви, че си свършихте работата“, е казала още Адърска, а Борисов е припомнил, че именно правителството на ГЕРБ е осигурило финансирането и изграждането на циклотрона за производство на изотопи във варненската болница „Св. Марина“.

„Нещата, които чувам, не са неизпълними. Ако дойдем на власт, ще дойдете при мене, ще работим, ще се борим да продължим реформата в здравния сектор. Но ще я правим отдолу – нагоре“, е казал още Борисов. В края на срещата от Националната асоциация по мукополизахаридоза са му подарили шоколадови бонбони в знак на благодарност за огромната помощ, която е оказал на пациентите с редки заболявания.

„Благодарни сме ви, че по време на Вашето управление се направи толкова много за лечението на редките болести. Лечението на огромна част от тези заболявания вече се финансира от НЗОК. Дръжте се мъжката, такъв какъвто сте си и така ще успеете“, е заявила председателката на асоциацията Десислава Атанасова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
27
 
13
 
! Отговори
Иво преди 10 години
Какво злобеете бе песове? На ББ животновъди, земеделци и пациантски организации му благодарят за свършена работа. Патриарха и главния мюфтия дойдоха на крака да го видят. Признат е в Европа и Света. Те всичките ли са купени? Защо никой никога не е дошъл при вашия баш пес да му каже едно благодаря за нещо? Няма и да видите, защото той е много неспособен да работи и много способен да краде и да хвърля кал. Жалко за България. Нищо добро не ни чака с гея.
30
4
 
9
 
! Отговори
Браво преди 10 години
Продължавам да считам, че А. Петров е много подходящ за шеф на ДАНС . Правя извода си само въз основа на публичните му прояви, след ареста му през февруари 2010 и досега, когато и аз като много други го забелязах за първи път.
29
10
 
17
 
! Отговори
малта преди 10 години
Бойко Борисов даде шанс на 266 пациента с рядко заболяване да водят нормален начин на живот !!!Благодарим ти Бойко! До преди 3г такова лечение нямаше, въпреки , че съществува от 80те години.
28
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Председателят на Българската асоциация за закрила на пациентите Пламен Таушанов е заявил...че два милиона българи по-малко не е нищо...Председателят на Асоциацията на пациентите с онкологични заболявания и приятели Евгения Адърска благодари на предишното правителство за оказаната помощ на раковоболните...Съседката ми се хвърли от балкона заради липса на лекарства...Над десетина души съм погребал по тази причина...И те ли да благодарят?
27
7
 
23
 
! Отговори
УЖАС преди 10 години
Националната служба за охрана е пряко подчинена на Бойко Борисов. Служебният премиер Марин Райков показа, че продължава да обслужва старото правителство, въпреки че първите резултати показват, че Бойко няма да управлява. Такава е ситуацията.
26
9
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Че то живи пациенти останаха ли да се среща с тях? Реформата на ГЕРБ уби всичките май...
25
7
 
9
 
! Отговори
внимание преди 10 години
не яж бонбоните, толкова те обичат,че може да са отровни.
24
6
 
23
 
! Отговори
12345 преди 10 години
Подчинените на Боко обаче как му се подиграват организират му сълзливи срещи за да си вярва нарциса,че е велик и незаменим,а всъщност е смешно малко човече,скоро ще рухне психически гаранция!
23
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ще ви помагам, ако управляваме ние, но и ако останем в опозиция - пак ще ви помагам..И от затвора ще ви помагам, все пак в България няма смъртна присъда...
22
9
 
24
 
! Отговори
ДА преди 10 години
Проф. Дайнов: ГЕРБ нямат работа в никакво правителство
21
5
 
16
 
! Отговори
от психодиспансера преди 10 години
благодарим ти вожде , ооооо велики винету, ооо велики ташунко сапа, и останалият келяв матрял воден от ония дет вожда им вика специално обратни интилигенти, водете ни към пропаста и само избраните с вяра /шъ/веървят по въздуха другите шъ мрът щот не са достатъчнно диспадаризирани, а ний шъ отлитим в небесата след ,ойй,тъгрите ти...ой тигре тигре имаш лиии парии,,/ и ти господи приеми нас заблудените от простотия овце и тоя римски цачурион кат та разпъне с ташунко шъ додиме да та гледаме...
20
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименЯне Янев също е пациент.
19
11
 
24
 
! Отговори
ганьО преди 10 години
Все по-жалък става тоя
18
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Журналята пак нищо не са разбрали. Това не е било среща а СВИЖДАНЕ!
17
21
 
11
 
! Отговори
ЗАщо,защо? преди 10 години
Защо ли пациентски организации или земеделци не са се срещали никога със Станишев, за да му благодарят за каквото и да е. Защото той разтуряше седенките и нямаше време от срещи с мафията и крадене. БСП да забрави, че ще управлява с купените *** гласове! Ще има протести!
16
11
 
34
 
! Отговори
Деси преди 10 години
ОФ СТИГА НИ ЗАНИМАВАЙТЕ С ТОЗИ ШИЗОФРЕНИК!!!!
15
11
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Е... ти шиб*ната PR акция!!!! А кой остави онкоболните без лекарства,кой им вдигна цените,че тези,а ПАЦИЕНТИТЕ от народа ходят да си вземат или си ги поръчват от чужбина за по-евтино??? Трябва да си много ***,за да не осъзнаваш колко си ***!!!!!!!!!!!
14
8
 
24
 
! Отговори
ххххх преди 10 години
Има и затворническа болница,нека и там да им се падмаже,защото ще му трябва.А с бюлетините от печатницата ще си налепи стените в килията заедно с Цецко и ще си гласуват двамата.
13
9
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Интересно как обещава - все едно не беше 4 г премиер и не слагаше *** за здравни министри.А след 4г. здравеопазването е .....................
12
13
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БОЖЕ ДОБРЕ ЧЕ ПАДНА ОТ ВЛАСТ ТАЯ ТИКВА