Пациенти към Борисов: Дръжте се мъжката!

„Ще ви помагам, ако управляваме, но и ако останем в опозиция"
137
 Пациенти към Борисов: Дръжте се мъжката!
Представители на пациентските организации поискаха среща с Борисов. Снимка: ГЕРБ

„Ще ви помагам, ако управляваме ние, но и ако останем в опозиция - пак ще ви помагам, все пак в парламента имаме почти 100 депутати. Винаги съм се опитвал да правя за всички най-доброто. Благодаря ви, че си имаме доверие“. Това е казал лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, цитиран от пресцентъра на партията, на среща с четирите националнопредставени пациентски организации.

Председателят на Българската асоциация за закрила на пациентите Пламен Таушанов е заявил, че пациентските организации очакват съставянето на стабилно правителство, защото много неща в здравния сектор чакат решения и всяко забавяне се отразява зле на всички пациенти в страната.

“Разчитайте на качествени хора, които няма да ви подвеждат. В системата на здравеопазването има много пари, но контролът е слаб и трябва да бъде значително засилен”, каза още Таушанов.

Председателят на Асоциацията на пациентите с онкологични заболявания и приятели Евгения Адърска благодари на предишното правителство за оказаната помощ на раковоболните.

„Вас лично най-много съм Ви гонила за антираков план. По него вече се работи. Благодаря Ви, че си свършихте работата“, е казала още Адърска, а Борисов е припомнил, че именно правителството на ГЕРБ е осигурило финансирането и изграждането на циклотрона за производство на изотопи във варненската болница „Св. Марина“.

„Нещата, които чувам, не са неизпълними. Ако дойдем на власт, ще дойдете при мене, ще работим, ще се борим да продължим реформата в здравния сектор. Но ще я правим отдолу – нагоре“, е казал още Борисов. В края на срещата от Националната асоциация по мукополизахаридоза са му подарили шоколадови бонбони в знак на благодарност за огромната помощ, която е оказал на пациентите с редки заболявания.

„Благодарни сме ви, че по време на Вашето управление се направи толкова много за лечението на редките болести. Лечението на огромна част от тези заболявания вече се финансира от НЗОК. Дръжте се мъжката, такъв какъвто сте си и така ще успеете“, е заявила председателката на асоциацията Десислава Атанасова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
тия дето се блажат като живеят от разни организациики искат да останат на хранилкататаи си защетават чове - гнусно и грозно
70
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
1 млрд. и 550 млн. от резерва на НЗОК липсват от сметките на касата.Какво мъжко има да отклониш средства предназначени за лечение.Най-добре е наколенкаджиите да изчезват, че ни писна вече.
69
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ей такива мероприятия от типа "благодарност към владетеля" показват, че в България, на практика, държава няма. Тя не функционира по нормалния начин. Няма работещи институции, няма граждански и политически консенсус. Всичко зависи от Неговата благословия. Той дава, Той решава какво и как да се направи. Превърнахме се в източна деспотия. Управлението на ГЕРБ беше еманацията на този процес. Но не беше само Борисов. Спомнете си Доган и разпределянето на порциите. Добре, че поне ГЕРБ се разкараха.
68
8
 
17
 
! Отговори
Владо преди 10 години
Как ще помагаш бе Бате? С тези карирани пижами далеч не се стига, ще гледаш само небето на квадратчета. Най много с Цвъки да пляскате белота.
67
6
 
18
 
! Отговори
Браво преди 10 години
Ние от нашата психиатрия също пращаме по-здрав на бойко и го чакаме под тайното му име да дойде при нас.
66
7
 
21
 
! Отговори
Доктора преди 10 години
Спря лекарствата за онкоболни ,надписаха фантастични цени със Здравната каса за всички животоспасяващи медикаменти , а сега се пъчи на снимката като ангел спасител !Такъв *** не сме имали за Премиер досега !Борисов , а знаеш ли че има Бог ,..... не началник!!!
65
5
 
17
 
! Отговори
БРЕГ преди 10 години
Да се държи мъжки , ама като не може ! Сигурно е много интЕлигентен.
64
8
 
22
 
! Отговори
ужас преди 10 години
Какво умиление ме обзема от тази снимка!!! Хайде някои да каже нещо за политиката в здравеопазването на ГЕРБ или за откраднатите 1,4 милиарда от здравни вноски, пълния хаус в системата, изтичането на лекари и мед.сестри зад граница, липсата на лекарства, войната на властта срещу лекарското съсловие ....
63
3
 
15
 
! Отговори
Го преди 10 години
До смехурко:)))))))) ходи и се гръмни, герберче.
62
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Е как да не гласувам за него,виж го само,ще го изям.Това си е мойто мнение,всеки има право да харесва когото си иска,моля,без обиди.
61
7
 
13
 
! Отговори
Спонги преди 10 години
Бойко се хваща за Пациентите защото знае, че е следващия на когото ще поискат Имунитета. Той бърка своя имунитет с Депутатския Имунитет. Затова е така смутено усмихнат.Ало, Танов, нещо да не сме объркали, а?
60
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименЕ поне неговите избиратели не са набор от 30 до 50!
59
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
PREDAI SE BOKOTAWARE
58
6
 
4
 
! Отговори
смехурко:)))))))) преди 10 години
До Го ,vanko 84,Иво и плеяда анонимни платени драскачи Коалиция за България е име, използвано от общинските избори през 1999 насам за политическите коалиции, съставени от Българската социалистическа партия (БСП) и други 8, по-малки, близки до БСП партии.:))))))))) Без коментар :)))))))))) .А и по речника който ползвате си личи че сте двуноги без ум ниско интелигентни:) и вероятно сте с трето отделение взето с рушвети :))) за морал няма да говориме:)
57
3
 
15
 
! Отговори
Тиква преди 10 години
Ми то да се държа мъжката, *** кат не мога... Толкоз ли не ме разбрахте ква съм мишка. Ей това народът няма акъл колкот един охранител - ония дебеловратите за нула време ми скроиха капата.
56
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименАко все пак не бяха откраднатите пари от БСП,НДСВ,ДПС И СКЪПИЯТ НИ г-н.КОСТОВ мисля че здравната реформа отдавна да на европейско ниво,а не да сме 20г. назад.
55
7
 
16
 
! Отговори
Го преди 10 години
*** жалкият PR на Бойко... "Дръжте се мъжки". Чудовищни глупости.
54
8
 
5
 
! Отговори
смехурко:)))))))) преди 10 години
До платените драскачи :)))))))))))от БСП,ДПС А ТАКА и други .Между 0,5 и 5% е допустимото количество допълнителни бюлетини над определената бройка за печат. Това обяви в Пловдив Петър Кънев депутат от Коалиция за България и председател на съвета на директорите на Демакс фирмата, която печаташе протоколите за изборите. Това е ФАКТА пред ВАС ":):) отречете го затова и не проследиха къде ще отидат то се знае в БСП и ДПС и орбитата около тях:)))))))
53
12
 
9
 
! Отговори
смехурко:)))))))) преди 10 години
До всички платени драскачи от БСП,СДС,ДПС и А така.Кандидат-депутат от ДПС се самоуби в София. Втори случай е:)двама от ДПС са в затвора по бързата процедура за купуване на гласове: :) и Не забравяйте документираното от НоваТВ за БСП показано пак за купуване на гласове.Но правилно Пази боже сляпо да прогледа.Бързо забравихте изминалите 20г Преди Борисов..................................:)))))))))))).Пиша само ФАКТИ отговора е много ***:)
52
6
 
19
 
! Отговори
vanko84 преди 10 години
зъбът боко 24 карата усмивка смешен е вече