Пациенти към Борисов: Дръжте се мъжката!

„Ще ви помагам, ако управляваме, но и ако останем в опозиция"
137
 Пациенти към Борисов: Дръжте се мъжката!
Представители на пациентските организации поискаха среща с Борисов. Снимка: ГЕРБ

„Ще ви помагам, ако управляваме ние, но и ако останем в опозиция - пак ще ви помагам, все пак в парламента имаме почти 100 депутати. Винаги съм се опитвал да правя за всички най-доброто. Благодаря ви, че си имаме доверие“. Това е казал лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, цитиран от пресцентъра на партията, на среща с четирите националнопредставени пациентски организации.

Председателят на Българската асоциация за закрила на пациентите Пламен Таушанов е заявил, че пациентските организации очакват съставянето на стабилно правителство, защото много неща в здравния сектор чакат решения и всяко забавяне се отразява зле на всички пациенти в страната.

“Разчитайте на качествени хора, които няма да ви подвеждат. В системата на здравеопазването има много пари, но контролът е слаб и трябва да бъде значително засилен”, каза още Таушанов.

Председателят на Асоциацията на пациентите с онкологични заболявания и приятели Евгения Адърска благодари на предишното правителство за оказаната помощ на раковоболните.

„Вас лично най-много съм Ви гонила за антираков план. По него вече се работи. Благодаря Ви, че си свършихте работата“, е казала още Адърска, а Борисов е припомнил, че именно правителството на ГЕРБ е осигурило финансирането и изграждането на циклотрона за производство на изотопи във варненската болница „Св. Марина“.

„Нещата, които чувам, не са неизпълними. Ако дойдем на власт, ще дойдете при мене, ще работим, ще се борим да продължим реформата в здравния сектор. Но ще я правим отдолу – нагоре“, е казал още Борисов. В края на срещата от Националната асоциация по мукополизахаридоза са му подарили шоколадови бонбони в знак на благодарност за огромната помощ, която е оказал на пациентите с редки заболявания.

„Благодарни сме ви, че по време на Вашето управление се направи толкова много за лечението на редките болести. Лечението на огромна част от тези заболявания вече се финансира от НЗОК. Дръжте се мъжката, такъв какъвто сте си и така ще успеете“, е заявила председателката на асоциацията Десислава Атанасова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
тоя май като реве на разни маргинални организацийки и алчните им лидерчета се опипва почвата за преврат, а?
50
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Че нали това му е работата. И с какви пари се е грижил за тези пациенти? Ако се беше погрижил за здравната система, а не да я крадат, нямаше да има необходимост да се пъчи на снимката. Хайде, отивай си при мутрите.
49
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дружеството на хепертониците цяло да направи Боко Кратуната свой пожизнен почетен председател!
48
10
 
27
 
! Отговори
Иво преди 10 години
Гнусни хора виждам на снимката - един мафиот и двама луди!
47
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До там я докара Тиквата!Пациенти да го подкрепят!А къде са пандизчиите?Бъдещите му съквартиранти?!
46
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какъв весел престъпник ни гледа от снимката. Какво да чака човек нещо от този бандит. Медиите отново ни го натрапват. Сякаш няма нищо друго на този свят, с което да ни занимават.
45
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
НА КАКВО СА ПАЦИЕНТИ НА ПСИХИАТРИЯТА ЛИ? ТАЗИ КАТО Я ГЛЕДАМ СИ Е ЖИВА ПСИХАРКА ОТ 4 ТИ КИЛОМЕТЪР.... ЕЙ ПИСНАМИ НА Х.. ОТ СЕЛСКИ ТАРИКАТЧЕТА. ТО БИВА НАГЛОСТ БЕЗОЧИЕ И ТЪПОТИЯ. ТО БИВА БИВА АМА Х.Й ЗА КУРБАН БИВАЛИ БЕ?
44
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пациентите от кой диспансер са ?
43
6
 
22
 
! Отговори
за БУДИСТИ преди 10 години
Да се очакват ТИТАНците и *** им служители с метлите ... и те беха пред НС при защитата по детронацията на Тиквата заедно с прасоците....
42
6
 
36
 
! Отговори
на снимката преди 10 години
Как са се ухилили селските пръчки?!!!
41
6
 
13
 
! Отговори
Главчо преди 10 години
Това са онези от пациентските защити, заради които напоследък измряха най-много хора. Буда ги вдъхновява, защото е един Батман-спасител, готов обаче да пожертва 2 мил. лош матриял. Много искам да ги видя тия от снимката зад решетките!
40
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пашата, Маджо, Маргина и Илия ПавловЕ тези всичките са момчетата на БСП, къде намеси Бойко при тях
39
12
 
19
 
! Отговори
бика преди 10 години
Боре Боре цяла Банкя мрази и баща ти и цялата фамилия нали знаеш?Но ние те обичаме приятелите на Бритона сме и помним и имаме да взимаме
38
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен И даде шанс на 5 милиона да живеят като кучета.
37
12
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ИМЕТО НА БОЙКО БОРИСОВ ТРЯБВА ДА СТОИ РЕДОМ С ИМЕНАТА НА БОТЕВ, ЛЕВСКИ, ЦСКА, ЕТЪР, ЛУДОГОРЕЦ, ЧЕПИНЕЦ, БОТУНЕЦ..И КРЕМИКОВЦИ-ЗАТВОРНИЧЕСКОТО ОБЩЕЖИТИЕ!
36
9
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До гербер Точно така! Сложи му името между Ботев и Левски, за да изглежда още по-жалко и нелепо!!! Хахаха! Ти нормален ли си или си гербер?????
35
44
 
15
 
! Отговори
гербер преди 10 години
ИМЕТО НА БОЙКО БОРИСОВ ТРЯБВА ДА СТОИ РЕДОМ С ИМЕНАТА НА БОТЕВ, ЛЕВСКИ, СТАМБОЛОВ И ДРУГИТЕ ВЕЛИКИ БЪЛГАРИ !
34
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бойко Борисов даде шанс на 266 пациента с рядко заболяване да водят нормален начин на живот ..120 депутати от предишния парламент, 120 от бъдещия...В ЗАТВОРА ПОПАДНАЛИ НА ХОРА И СТАНАЛИ ЧОВЕЦИ!
33
6
 
31
 
! Отговори
УТО преди 10 години
КАЛИН ГЕОРГИЕВ Е СЪЩИЯТ ПРЕСТЪПНИК КАТО ЦВЪ. СЛЕДИ ЖЕНА СИ С ДЖИПИЕС В ПЛОВДИВ
32
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Таушанов, Айдърска, колко милиона взехте от Борисов? ..Това са кървави пари! Къде ще харчите милионите от смъртта на стотици хиляди българи? В лавката на затвора?