„Атака“ не ще нови избори веднага

Ще подкрепя експертен кабинет на БСП, чака обаче неговия план
Обновена: 18 май 2013 13:34 | 18 май 2013 13:34,
543
„Атака“ не ще нови избори веднага
Снимка: БТА

„Можем да подкрепим експертен кабинет на БСП, но трябва да видим неговия план, за да водим преговори. Ще го подкрепим, ако основни точки от плана „Сидеров” влязат в него.” Това заяви пред TV 7 проф. Станислав Станилов от партия „Атака”.

Той уточни, че дори и без първоначална подкрепа от страна на неговата партия за бъдещо програмно правителство „Атака” може да го подкрепя по конкретни точки, които съответстват на предлаганите от нея политики.

Проф. Станилов посочи, че „Атака” би настоявала за минимална заплата от 1000 лв. и минимална пенсия от 500 лв. при спечелването на мнозинство в парламента.

Още по темата
 „Този план ще изпълняваме, когато имаме 121 депутати. Сега ще подкрепим идеята за държавна регулация на икономиката. Глупаво е да не гласуваме, ако по конкретен въпрос сме на едно мнение”, каза Станислав Станилов.

Той обаче беше категоричен, че „Атака” „по никакъв начин” няма да влезе в кабинета с министри, заместници и други управленски позиции.
„Досега не сме водили разговори с БСП, ние сме си изказали позицията, те да му мислят”, заяви проф. Станилов.

Според него „Атака” не е за нови предсрочни избори веднага, а и те биха възпроизвели същия резултат.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


543
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
425
2
 
0
 
! Отговори
георги славков преди 10 години
Волене, ***, колко ти плати Боко да ни предадеш?! Босия каза: Една партия спечели изборите-БКП! Ямболски ***, ти къде си?! На ли не искаш аз да ти отговоря?!
424
8
 
3
 
! Отговори
Falkone преди 10 години
до 504и добре направи че ги остави извън парламента Стоичков и Пехливановтова да не ти е шегада държиш групата на косъмБраво на Волен
423
7
 
4
 
! Отговори
Святослав преди 10 години
Колко *** коментари от хора, които си нямат идея от политика. Как може само да плюете... ами ако нямаше ***, които да си дадат гласа за БСП, СДС и други малки партии и си разпиляхме гласовете, сега очакваме чудо... един глас дели БСП и СДС от Властта... Този един глас е на Атака и ще бъде продаден много скъпо в интерес на Българите, а не както некомпетентните ви мнения и селски изказвания... плюете Партията която е между *** и Наковалнята и защо..като е с най-малко влияние в парламента
422
4
 
23
 
! Отговори
Гласоподавател преди 10 години
Сидеров не иска нови изборизаради голямата субсидия, която ще получава. Защото за да си с Деница е скъпо удоволствие.Затова новите му депутати са прости момчета - бивша охрана на Олинеза /с малки изключения/ и руса фльорца, все пионки,които ще му са верни до гроб , а остави извън НС двама души, които задържаха група му цяла. Има и човек от ДС и както сам каза много пари за АЕЦ Белене.Голям мошеник и предател на българските интереси - но явно руските пали са много и то не от сега.
421
5
 
23
 
! Отговори
X преди 10 години
Ако има нови избори Атака няма да влезе в парламента, а на тяхно място ще влезе НФСБ. Това което направи Сидеров е НЕПРОСТИМО.
420
3
 
17
 
! Отговори
до 945 преди 10 години
до 945 - ти явно не познаваш сидеров , как да е принципен и последователн , като беше в сдс , плюеше руснсците , хвалеше американците , беше против национализма , след това работи за руските енергийни фирми , сега се прави на комунист. принципе и последователен е само към власта и парите.
419
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За пари всичко прави.
418
2
 
25
 
! Отговори
Човек преди 10 години
Приятелите ми които гласуваха за Атака са супер бесни, че така ги изиграха. Да подрепиш партия срещу която УЖ си против е истинска политическа проституция. Ако има нови избори този човек няма да мине 4% граница. Хората са много разочаровани.
417
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Волене много внимавай кого подкрепяш,защото на евентуални избори няма да бъдеш подкрепен !!!!
416
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Волене КОЙ ще гласува за теб ако подкрепиш дпс ??!!!
415
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Волен не трябва да подкрепя кабинет на БСП и ДПС!Волен трябва да бъде опозиция на всички партии,участвали в разграбването на България!
414
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Фашистите се прегърнаха с комунистите...! Какво по-показателно за българските "политици"?!
413
6
 
26
 
! Отговори
Прогледнал преди 10 години
До ОптимистСамо дето сега Болен не флиртува с дпс,а направо си прави кефа в леглото
412
32
 
10
 
! Отговори
Оптимист преди 10 години
Пичове, на България в момента и трябва стабилност, работещи институции и справедливост - Бойко и Цецо в панделата. Сидеров ще подкрепи конкретни мерки, конкретни експерти и конкретна програма, а не тази или онази партия. Показа, че е последователен в това отношение. Нима забравихте как подкрепяще ГЕРБ, до момента, в който Бойко не започна да флиртува с Ердоган. От този момент нататък, Волен прекрати подкепата си. А и не забравяйте, че не ДПС са с Ердоган а Касим Дал и Борисов.
411
2
 
21
 
! Отговори
ioannidis преди 10 години
Най искренно умолявам всички червени социалистчета да напуснат сайта, защото вместо да кажат някоя умна приказка, те знаят само 'Агент Буда', но не виждат агентите в своята партия,казват че Волен бил болен, но не виждат как техният лидер е олевял не само партийно, но и сексуално.
410
3
 
28
 
! Отговори
тъпчо преди 10 години
до 490. Сидеров е тарикат и рафиниран лъжец. Излъга сума ти народ с абсолютно неизпълними обещания. Приказки като "коректив" "ще подкрепим определени идеи" и т.н. са само за наивници. Ако беше почтен нямаше да се крие като мишка и да иска тайно гласуване. Сега проблема му е как пак да излъже електората си. "Щели да водят разговорите пред медиите!" хи хи хих! Сага за ***. Цирк Буш! Сега сценаристите им пишат репликите за пред телевизиите. А баницата ще си я "делкат" в сараите на Доганя.
409
2
 
19
 
! Отговори
Прогледнал преди 10 години
До АнонименСамо дето си извъртя идеите на 180 градуса.Дано така се върти и на ***.
408
25
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Волен Сидеров е най-българският политиквреме е за Цветан Цветанов и да е в затвора
407
19
 
5
 
! Отговори
looper преди 10 години
Волен Сидеров ще е коректив на новия кабинет. Трудно се краде, когато Сидеров крепи кабинета. Или ще работят за народа и ще натикат Б.Б и Цв. Цв. в затвора, или вот на недоверие и на ***. Сидеров много израстна като политик. От него лъха увереност, ясна мисъл и респект, а и най-после хвана всички политици за топките, така, че ако тръгнат да крадат, ще гледат "Лешникотрошачката"...
406
6
 
19
 
! Отговори
эллл бэнди преди 10 години
Не е лесно на Сидеров отпред Станишев отзад Местан а пред погледа му пачки с рубли аааа и да ги докосне.