ГЕРБ aтакува вота, внесе 3 жалби за касиране в КС

Партията вкара и жалбите на РЗС и НФСБ
Обновена: 22 май 2013 17:50 | 22 май 2013 17:50, Камелия Цветанова
230
ГЕРБ aтакува вота, внесе 3 жалби за касиране в КС
В 16,30 ч. депутати от ГЕРБ внесоха жалбите в КС. Снимка: Булфото

Депутати от ГЕБР внесоха три искания за касиране на изборите на 12 май в Конституционния съд.

При внасянето стана ясно, че вместо една - само жалбата на ГЕРБ за касиране на вота заради нарушения в деня за размисъл, депутатите са внесли искане за касиране и от името на РЗС и НФСБ.

Депутатът Красимир Ципов обясни, че в папките, внесени в КС, има описани много нарушения.

Те се отнасят не само за деня на размисъл, когато гръмна скандалът с намерените в склад в Костинброд 350 000 бюлетини, но и за самия изборен ден.

Още по темата
Става дума за нарушения както в страната, така и в секциите в чужбина. РЗС оспорва резултатите от секциите в Турция, а НФСБ иска касиране заради драстични нарушения в районните комисии.

Приложили сме и доказателства за тези съществени нарушения, обясни Ципов.

Жалбата на ГЕРБ е подписана от 96 представители на партията в НС от общо 97. Единственият, който не я е подписал, е Александър Ненков, за да няма съмнения за конфликт на интереси, защото е син на конституционния съдия Румен Ненков.
 
КС трябва да се произнесе винаги когато е сезиран, това не пречи държавата да се развива, каза Ципов в отговор на въпроса дали не е по-добре да се върви към работещо правителство, а не към нови избори предвид ситуацията в
страната. Той заяви, че ГЕРБ не оказва натиск върху КС.

Други са представителите на политически субекти, които са оказвали, оказват и ще продължат да оказват натиск върху КС, допълни Ципов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


230
Още по темата: ГЕРБКСкасиране
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
185
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не пускат кокъла мутрите ... като циреи
184
0
 
3
 
! Отговори
м преди 10 години
Ей бойко не пада на *** си. вижда че народа не gо иска и продължава да си навира тъпата мутренска муцуна къде ли не. отивай си у дамя бойко и си gледай здравето, че и без това не си добре, да не те мислим пак. Я от ядове да влезеш пак в болницата. Не ти требе политика момко и без това не ставаш за нея. Виждаме че не направи нишо за народа. По-бедни ставаме...не ни оправлявай повече ако обичаш. Не ВИ Искаме!!!!!!!!
183
1
 
2
 
! Отговори
anakin преди 10 години
по 300 лева ни дадоха бает да правим мизерии !!!!!!! pernik1/%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BD-%D0%BA%D0%BB%D0%B8%D0%BF-%D0%BE%D1%82-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BF%D0%BE-300-%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B0.html
182
1
 
6
 
! Отговори
смешници преди 10 години
Все едно Тодор Батков да касира мача със Славия
181
4
 
9
 
! Отговори
Joanna преди 10 години
Как може да се мразим българите толкова помежду си!???...Голям позор и срам изпитвам...Как може тази Етническа партия ДПС да бъде винаги балансьор и да я слушат тези или онези,как го допускате това ,тези *** от БСП!Как да гласуват хората за вас като сте с турците,не ви ли омръзна вече,не можете ли да се отървете от тях един път -завинаги!Хайде направете го!Повече няма да гласувам за никого!На кого ни оставяш бате БОЙКО,как ще живея за напред!???
180
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Споко бе, КС няма да касира изборите защото ДС го държи здраво както и всички останали в правораздавателната система. Това е само майтап да става.
179
2
 
3
 
! Отговори
Muntcho Demokrata преди 10 години
Завърнал се в къщи безхлебен,пиян пак бащата ругай:и своя живот непотребен,и своята мъка без край. Завесата ***, продрана,и едър мъглив силуетразмахва ръцете в закана,от помисли странни обзет. Децата пищят и се молят,а вънка, привела глава,сред своята скръб и неволяжена проридава едва.
178
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ВирджинияХунта! Виж им само отвратителния израз върху това, което у нормалните хора е лице. Не дай Боже, тия да те срещнат в странична или тъмна улица ...
177
1
 
8
 
! Отговори
Muntcho Demokrata преди 10 години
У бай *** свикано събрание. Събрали се: сам стопанинът, Гочоолу, Дочоолу и Данко Харсъзина, и разсъждават - като какво предприятие да заловят, за да се възползуват най-изгодно от положението.- Трябва и ние да клъвнем по нещо - казва бай ***, - току-тъй на сухо патриотизъм - бошлаф. Я ми кажете вий сега, както стоят работите, като откъде може да се удари най-добър келепир? Ти, Гочоолу, какво ще речеш?
176
4
 
7
 
! Отговори
Protest преди 10 години
Chovek se y4i ot greshkite si za da gi izbqgva,no Bugarina ne. Ne vidq li tai jalka pasmina BSP koqto grabi 23 godini durjavata 4rez nomenklaturnte si de4ica.Ama horata nad 70 si spomnqt za nostalgiqta po vremeto na bai Tosho.E sergei ne e bai Tosho i nikoa nqma da bude. Dobre 4e pone seotkazaha ot Kostov koito susipa az durjava s privatizaciqta. GERB pone napraviha neshto i to v svetovna kriza
175
3
 
3
 
! Отговори
do 210 преди 10 години
НАЛИ ТИ КАЗАХ ЧУТУРО ДА НЕ СЕ ОБАЖДАШ БЕ ***,КОЛКО ТРЯБВА ДА ТИ СЕ ПОВТАРЯ БЕ ДИРЕК?????????????
174
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
естествено, че ще искат да касират изборите, ако има още едни избори, БСП ще загуби катастрофално за пореден път, нещо са огладнели финансово и Столипиново няма да гласува за тях .... 50лв са си 50 лв.....
173
1
 
3
 
! Отговори
Вирджиния до 200 преди 10 години
Ха..ха..ха..интересен виц, толкова глуповат, че чак наистина е смешен)))
172
4
 
14
 
! Отговори
Вирджиния преди 10 години
Какви са мутри...
171
21
 
16
 
! Отговори
мaорa преди 10 години
Смешни жaлки нaсрaни Герберaсти......искaм дa ви е гaдно, кaкто беше гaдно нa милионите хорa ,които стрaдaхa по време нa вaшето некaдърно упрaвление. Сегa дa ви вземaт бизнесите кaто вие рекетирaхте хорaтa, зa дa видите дaли е нормaлно. *** мръсни....мутри некaдърни
170
19
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гербаджии се показват злобни, дребни и недорасли да управляват, с този си акт за оспорване резултатите от изборите!Ами като НЕ ИСКАТ да са в Народното събрание и да управляват, както подадоха оставка - НЕ ГИ ИЗБИРАЙТЕ!!!Какво трябва да се случи, за да разберат тези, които са гласували за тях, че ГЕРБ не са правилния избор ???Не защитавам БСП или останалите, но такова елементално отношение към ДЪРЖАВНОСТТА НИКОГА НЕ СЕ Е СЛУЧВАЛО в България
169
6
 
13
 
! Отговори
интернационал преди 10 години
До Не на 16та република Стига си спамил бе, гербав недорасляк!И в Блиц си писал същото на 100 места поне...От каква Европа те откъсват социалистите, като в Испания, Франция,а доскоро и в Италия премиерите им са социалисти- седни учи малко история, тогава се изхождай по форумите!
168
9
 
12
 
! Отговори
до вълка! преди 10 години
в грешка си мой човек! всички партии и партийки са ощетени от ТИК (тройна извратена коалиция) ама само тези имат капацитет да внесат протестни документи! по манипулирани избори не е имало досега! и то от тия дето най много реваха че ще са фалшифицирани изборите! а именно ТИК! ЛИЦЕМЕРИ!!!
167
24
 
19
 
! Отговори
Вълк Единак преди 10 години
Чак сега лъснаха *** от ГЕРБ и се видя кой са удобните им мекерета ,булка Янка и мафиотите от НФСБ .Ето с кой продажници искат крадливите мекерета от ГЕРБ да управляват страната . Е номерът ще им мине когато ми пораснат косми на дланите . Та ... за ГЕРБ и неговите *** пудели от РЗС И НФСБ .
166
15
 
22
 
! Отговори
bh преди 10 години
Най -голям залог за касиране на изборите след ГЕРБ има НФСБ защото ще влязат в парламента на мястото на Атака или поне заедно с Атака , но краката на Волен омекват защото ще бъде 5-та политическа сила... само си викам дано!