Сидеров и Московски аха да се разберат по мъжки

Лидерът на "Атака" ми каза "мангал мръсен", оплака се ексминистърът
Обновена: 31 май 2013 16:02 | 31 май 2013 11:14,
422
Сидеров и Московски аха да се разберат по мъжки
Волен Сидеров i Ивайло Московски в словесен сблъсък. Снимка: Impact Press Group

Нов скандал между ГЕРБ и “Атака“ избухна в Народното събрание, този път направо в пленарна зала. Острата размяна на реплики, които не се чуха, тъй като не бяха от парламентарната трибуна, беше между лидера на “Атака“ Волен Сидеров и бившия транспортен министър и сегашен депутат от ГЕРБ Ивайло Московски.

"Не е по моя вина. Слизайки от трибуната, Волен Сидеров каза: “На теб ще ти замръзне усмивката, мангал мръсен“. Възпитанието ми позволи да го поканя да излезе навън да ми обясни кой е мангал и на кой ще затваря устата", разясни Московски.

По негови думи, откакто Сидеров е в НС, прави само провокации и като пример даде вчерашния скандал пред стаята на ГЕРБ след срещата на Бойко Борисов с Яне Янев.

Друга версия на събитията даде пък Сидеров. Някаква агресия виждам у тези хора, обясни лидерът на националистите, като допълни, че това се държи на страха за разкритията на управлението на ГЕРБ у сегашните депутати от партията на Бойко Борисов.

Колегите могат да потвърдят, че от сектора на ГЕРБ идва непрекъсната вълна от агресия, език на омразата, озлобление за това, че "Атака" им спря връщането във властта, заяви лидерът на партията.

Сидеров се закани, че ще се погрижи Московски да стигне до съд. Това, което Московски ми каза, е доста скандално, за това какво му е казал Волен Сидеров, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в отговор на въпрос на Dnes.bg за коментар на скандала в пленарна зала.

Още по темата
Той също припомни вчерашните сцени пред стаята на партията му при срещата с РЗС.

По думите на Бойко Борисов с тези провокации „Атака“ цели медийно внимание и опит да прикрият подкрепата си

"Да не им обръщам внимание", заяви Борисов в отговор на въпрос на Dnes.bg каква ще е стратегията на ГЕРБ спрямо провокациите на националистите. "Затова го извиках Московски да го предупредя, че е по-добре той да отнесе някой и друг шамар, отколкото да направим такова нещо", посочи бившият премиер.

Борисов все пак допълни, че се надява да не се стига до шамари в пленарна зала.

Целта на всичко това е отклоняване на общественото внимание, заяви Борисов. По негови думи БСП се опитва да избегне обясненията за щедрите си обещания, които, както стана ясно от думите на Борисов, според него няма да се изпълнят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


422
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
262
6
 
25
 
! Отговори
эллл бэнди преди 10 години
При мисълта колко процента гласуваха за него се убеждавам,че е по-добре наистина да станем Турски вилает,поне този *** няма да го гледам.
261
11
 
8
 
! Отговори
:/ преди 10 години
295 никакъв проблем не, е,че Сидеров удържа думата си,твоя проблем е как България да стане ционистки сателит и съюзник на канибали и истински теророристи в Сирия и наоколо.
260
6
 
36
 
! Отговори
A3 преди 10 години
Аз не бях сигурен в слуховете, че ДПС създаде АТАКА, но сега съм сигурен.
259
3
 
8
 
! Отговори
Аха ха ха преди 10 години
Значи и Борисов май залага на Сидеров при ръкопашен бой"Затова го извиках Московски да го предупредя,че е по-добре той да отнесе някой и друг шамар..."
258
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дали Московски е *** или не това си лично негов проблем, но това че "великия националист" врътна такъв дудук на ДПС е проблем за всичките му фенове.
257
4
 
17
 
! Отговори
Layla преди 10 години
Сидеров ще спечели много гласове само ако му гласуват да влезе в лудница, но не и за да доиде на власт. Тои е фалшив националист, луд , смотан в никакъв случай не е родолюбец. Нека да видим как ще даде на България златото за което говореше! Ако има интелект няма да използва думи като *** не е на турска баня а в парламента.
256
21
 
13
 
! Отговори
дядо преди 10 години
е кво ,москвичовски да не би да не е ***
255
4
 
30
 
! Отговори
AZ преди 10 години
Май на Волен му идва в повече коката. Трябва да се поспре този комплексиран мъник.
254
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
НЕЩО ДА СЕ Е СЛУЧИЛО ОТ ПРАЗНОСЛОВИЕТО НА ТОЗИ ДЕМАГОГ ЗА 8 /ОСЕМ/ ГОДИНИ ОТ ПРЕСТОЯТ МУ В ПАРЛАМЕНТА ???/освен многократното му забогатяване благодарение на " тежкия и непосилен" труд ,който полага да демагогства хората със слаба психика /. СЕГА ВЕЧЕ ЩЕ ПОСТИГНЕ НЕЩО - БГ. ЩЕ СТАНЕ ФАБРИКА ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА *** , БЛАГОДАРЕНИЕ НА 310 ЛВ. ДЕТСКИ . /предложение на " НАЦИОЛИСТА" СИДЕРОВ !
253
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
СИДЕРОВ СИ ПОМИСЛИЛ,ЧЕ МОСКОВСКИ ГО ВИКА НАВЪН , ЗА ДА СЕ БИЯТ !!! АКО ИМАШЕ 1 ГРАМ МОЗЪК , БИ ТРЯБВАЛО ДА СИ ПОМИСЛИ ,ЧЕ МОСКОВСКИ ГО ВИКА НАВЪН , ЗА ДА ГО ПРЕБИЕ !!! ТОРБА С КОКАКАЛИ !!! и *** забравих , извинявам се, за което !
252
24
 
12
 
! Отговори
Волен-честен политик преди 10 години
ВОЛЕНЕ,сили и смелост,правилно постъпи,който не гласува за теб да сърба каквото е на масата,постъпи честно и не подкрепи никого,тези дето лаят го правят,че проционисткия ГЕРБ загуби,срещу патриоти националисти лаенето е дирижирано най-отгоре,също абсолютно твоята версия в статията е вярната,защото ти го казваш!
251
10
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
НЯМА ЛИ ПСИХИАТЪР,КОЙТО ДА ПРИБЕРЕ ТОЗИ СИДЕРОВ???? ТОЙ СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ ПУКНЕ ОТ И Н А Т....
250
3
 
10
 
! Отговори
БДЖ преди 10 години
Вулгаризъм в действие!
249
8
 
45
 
! Отговори
Кратос преди 10 години
Срам и позор за България ! Не съм си и мислел , че такъв ***, като Сидеров, ОТНОВО ще бъде вкаран в парламента на Република България. Срам и за всички онези , които са го подкрепили. Силно се надявам , че вече окончателно са разбрали колко струва техният "скъпоценен" лидер ..... :( :( :(
248
5
 
36
 
! Отговори
mnbv преди 10 години
Тъй като атакистчетата са ***, ще дам отговорите на трите въпроса: 1. Кой оспори резултатите от гласуването в турция на предишните избори? - РЗС 2. Кой оспори резултатите от гласуването в турция на сегашните избори? - РЗС 3. Подкрепя ли атакаоод своите нови партньори от дпс? - ДА Извод : атакаоод действа против Българските национални интереси и всеки, който я подкрепя е ПРЕДАТЕЛ!!!
247
12
 
2
 
! Отговори
БАГАИН преди 10 години
Намери добро извинение , за да отхвърлиш омаловажиш истината нали еврейче ?
246
3
 
10
 
! Отговори
maxobg преди 10 години
do Bagain " Нека ви обесня как стоят нещата в света и къде сме ние:" !!!!! научи български и тогава се опитвай да поучаваш другите !!!! *** смотан !!!
245
17
 
8
 
! Отговори
БАГАИН преди 10 години
До Jewel6316 Надушвам мръсната ти , безчестна и безбожна , номадска еврейска кръв от килметри и мога да ти кажа , че смърди на гъгренясал колбасарски цех .. на гниещо хиеново куче , на тясна родова содомия . Твоят еврейски девиз е : - ще лапам , ще пълзя и крада , ще продам и майка си ако е нужно , но ще успея ! Ето за това евреина е мразен , защото той няма ценности като саможертва , достойнство, родова чест и чувство за дълг ... не не , за тази номадска , неморална *** е важен единствено крайният успех , без значение с какви методи е постигнат.
244
3
 
34
 
! Отговори
Ариана преди 10 години
Не мога да си обясня кой допусна тия безобразни *** от "атака" в народното събрание? Нивото им е толкова ниско, срам за цяла България.
243
11
 
3
 
! Отговори
БАГАИН преди 10 години
До Jewel6316Исках да ти кажа , че такива кто тебе умират без да са познавали истински светът в който живеят. Че такива , като тебе , са опитни мишки за такива , като мен .Демократи , комунисти , капиталисти , глобалисти ... и всякакви други жертви на чужди имперски доктрини , но не и българи. Достатъчно ми е да погледна 3 поколения назад , за да видя как разни мозъци са си правили експерименти с вас и каква разлика има в мисленето. Хората не се раждат равни ... мозък не се ''налива'' , но нформация в чужд човешки мозък - да