Сидеров и Московски аха да се разберат по мъжки

Лидерът на "Атака" ми каза "мангал мръсен", оплака се ексминистърът
Обновена: 31 май 2013 16:02 | 31 май 2013 11:14,
422
Сидеров и Московски аха да се разберат по мъжки
Волен Сидеров i Ивайло Московски в словесен сблъсък. Снимка: Impact Press Group

Нов скандал между ГЕРБ и “Атака“ избухна в Народното събрание, този път направо в пленарна зала. Острата размяна на реплики, които не се чуха, тъй като не бяха от парламентарната трибуна, беше между лидера на “Атака“ Волен Сидеров и бившия транспортен министър и сегашен депутат от ГЕРБ Ивайло Московски.

"Не е по моя вина. Слизайки от трибуната, Волен Сидеров каза: “На теб ще ти замръзне усмивката, мангал мръсен“. Възпитанието ми позволи да го поканя да излезе навън да ми обясни кой е мангал и на кой ще затваря устата", разясни Московски.

По негови думи, откакто Сидеров е в НС, прави само провокации и като пример даде вчерашния скандал пред стаята на ГЕРБ след срещата на Бойко Борисов с Яне Янев.

Друга версия на събитията даде пък Сидеров. Някаква агресия виждам у тези хора, обясни лидерът на националистите, като допълни, че това се държи на страха за разкритията на управлението на ГЕРБ у сегашните депутати от партията на Бойко Борисов.

Колегите могат да потвърдят, че от сектора на ГЕРБ идва непрекъсната вълна от агресия, език на омразата, озлобление за това, че "Атака" им спря връщането във властта, заяви лидерът на партията.

Сидеров се закани, че ще се погрижи Московски да стигне до съд. Това, което Московски ми каза, е доста скандално, за това какво му е казал Волен Сидеров, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в отговор на въпрос на Dnes.bg за коментар на скандала в пленарна зала.

Още по темата
Той също припомни вчерашните сцени пред стаята на партията му при срещата с РЗС.

По думите на Бойко Борисов с тези провокации „Атака“ цели медийно внимание и опит да прикрият подкрепата си

"Да не им обръщам внимание", заяви Борисов в отговор на въпрос на Dnes.bg каква ще е стратегията на ГЕРБ спрямо провокациите на националистите. "Затова го извиках Московски да го предупредя, че е по-добре той да отнесе някой и друг шамар, отколкото да направим такова нещо", посочи бившият премиер.

Борисов все пак допълни, че се надява да не се стига до шамари в пленарна зала.

Целта на всичко това е отклоняване на общественото внимание, заяви Борисов. По негови думи БСП се опитва да избегне обясненията за щедрите си обещания, които, както стана ясно от думите на Борисов, според него няма да се изпълнят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


422
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
282
0
 
2
 
! Отговори
Кратос преди 10 години
До istinski-patriotАватара ти е доста интересен . Преди месец бе рождения ден на фюрера ! Скромният ми въпрос е , ти към кои се причисляваш ? Тази снимка , която си сложил те издава в известен смисъл . Хайл ......
281
2
 
5
 
! Отговори
chmatka преди 10 години
И ДА СИ НАВРАТ НОВИТЕ ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ ТАМ КЪДЕТО НЕ ГИ ОГРПВА СЛЪНЦЕТО
280
4
 
19
 
! Отговори
chmatka преди 10 години
До sunnyТи на тоя *** Сидеров , господин ли му викаш ........... това е БЯСНО ПСЕ И ГО ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ НЕГОВИ ИЗБИРАТЕЛИ ДА ИМ Е В КЪЩИТЕ
279
6
 
19
 
! Отговори
gogo преди 10 години
Боже, като си помисля само, че този можеше да е премиер и да решава съдбините на България...
278
6
 
23
 
! Отговори
gogo преди 10 години
Честито на гласувалите за Атака
277
26
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сидеров почна да го слага на гейберете и персонално! Само така!
276
6
 
28
 
! Отговори
sunny преди 10 години
Безобразно поведение от страна на г-н Сидеров.. Така ли трябва да се държи и говори народен представител??! То не бяха полицаи, журналисти, сега поне към колеги се е ориентирал, лошото обаче e, че Московски не му е в категорията ...
275
24
 
7
 
! Отговори
A taka преди 10 години
BRAVO NA VOLEN , SAMO TAKA S MAZNITE PRODAZHNICI I MAFIOTI OT GERB , MISLJAT SI CHE SA GOLJAMATA RABOTA. AMA IM SEKNA GLASECAT I LAZHOVNITE PESNICHKI , NA PROSTI MINISTRI RODOOSTAPNICI , SAMO TAKAV TON ZASLUZHAVAT , ZA DA SE PRIZEMJAT I DA SI OTIDAT NA MJASTOTO V KALTA.
274
3
 
5
 
! Отговори
ЛОВЕЦА преди 10 години
НЕ СЪМ СИГУРЕН ТОЗИ "БЕЛИЯ" ДАЛИ Е ***.НО,ФАМИЛИИ КАТО СОФИЯНСКИ,МОСКОВСКИ,ВИДЕНЛИЕВ ПОКРЪСТЕНИ НА ГРАДОВЕСА НА ТЕЗИ КОИТО СИ БИЯТ ГЛАВИТЕ У ЕДИН ДУВАР ПО НА ЮГ.ТОВА Е ИСТИНАТА!
273
4
 
18
 
! Отговори
jim morisson преди 10 години
Сидер ага,ние твоите избиратели вече мюсулмани ли сме?Кога щте ни обрязвате и защо не наби канчето на оня *** Московски?
272
4
 
25
 
! Отговори
Лекар преди 10 години
МОЛБА до персонала на народнотосъбраниеМоля, на г-н БОЛЕН СИДЕРОВ ДА МУ БЪДЕ СМЕНЯНА ВОДАТА ПРЕДИ ИЗКАЗВАНЕ И В НЕЯ ДА БЪДЕ РАЗТВАРЯНО НЕОБХОДИМАТА ДОЗА ЛЕКАРСТВО ЗА ШИЗОФРЕНИЯ.ДРУГО РЕШЕНИЕ НЯМА ЗАЩОТО ЗА ШИЗОФРЕНИЯ ДЕПУТАТСКИ ПРАВА И ИМУНИТЕТ НЕ СЕ ОТНЕМАТ.ТОЗИ *** ВСЕ ПО ЧЕСТО ВЗЕ ДА БУЙСТВА И ХАЛЮЦИНИРА.
271
0
 
7
 
! Отговори
BKP преди 10 години
DO BOKLUKA KOMUNISTICHESKI ! Gerb specheli izborite DRUGARIU i VNIMAVAI S PLIUENETO shtoto komunisticheskata partia manipulira izborite!!! Da ne izleze naroda deto glasuva za GERB na ulicata shtoto me e pisnalo ot prosti seliani ,kato teb i shte prikliuchite sashtestvuveneto si za vinagi!!!
270
5
 
21
 
! Отговори
jim morisson преди 10 години
Сидер ага е срам за човешкият род!!!
269
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
GERBERI MUXLIOVTSI OSTANAXTE BEZ RABOTA I ZATOVA SEGA PLIUETE PO VSI4KI FORUMI XAAAAAAAAA DA VI E 4ESTITA PARVATA REFORMA V MVR PRODALJAVAITE DA PIKAETE OTSET NEVIARVAM 4E MOJE DA NAPRAVITE NESHTO PO SASHTESTVENNO OT TOVA KOETO VI BESHE DADENO I OTNETO V MINALIAT MANDAT AIDE S ZDRAVEEEEEEEEE OSTAVIAM VI DA SI PLIUETE NA VOLIA BAVNIARI SDUXANI XAXAXAAAAAAA :D
268
0
 
6
 
! Отговори
БАГАИН преди 10 години
Утре някой друг ще седне и ще напише нова идеология , нов строй и ние ще го следваме сляпо и страстно все едно няма алтернатива. Титани на мисълта !
267
0
 
4
 
! Отговори
БАГАИН преди 10 години
Утре някой друг ще седне и ще напише нова идеология , нов строй и ние ще го следваме сляпо и страстно все едно няма алтернатива. Титани на мисълта !
266
3
 
5
 
! Отговори
БАГАИН преди 10 години
Do :302 - Ти виждаш това , което медиите искат да ти покажат , а българските медии служат на САЩ и не показват мнение различно от тяхното . Ние сме сюзници на САЩ и скоро ще унищожим православието и славянският свят ! Ще унищожим Русия и ще заместим кирилицата с латиница . Ще наложим латински хегемон над Европа и ще изразяваме недоволството си , както американските *** . Голяма работа сме ние българите ... пикахме на делото на предците си и само за 23 год. Холивуд , се превърнахме в американци и половина ... pfff
265
4
 
20
 
! Отговори
тото преди 10 години
Народе български! Това ли е елита, който си избрахме? Този психопат ли ще ни изведе от помийната яма в която ни вкара стогодишната партия? Докога с тази наивност? Не е ли време да се измете цялата престъпна *** от парламента? В България има все още достойни хора. Никога не съм се срамувал, че съм българин, за разлика от СърГей, но се срамувам за интелекта на тези псевдо политици. Позор за всички тях!!!!
264
4
 
32
 
! Отговори
эллл бэнди преди 10 години
ЛИДЕРЪТ НА НАЦИОНАЛИСТИТЕ ЗАПОЧНА КАРИЕРАТА СИ КАТО ПОРНО МАНЕКЕНКА,ЗАТОВА И НАЦИОНАЛИЗМЪТ НИ РЪКОВОДЕН ОТ НЕГО Е ПЪЛНА ПОРНОГРОФИЯ.
263
5
 
33
 
! Отговори
сашо преди 10 години
Волен е ГЕЙ, не може нормален мъж да има такова поведение, отмъстителен ТРАВЕСТИТ с фес.