Правителството заседава за първи път

Ще се обсъждат позициите ни за енергетиката
5 юни 2013 07:48, Петя Славова
11
Правителството заседава за първи път
Снимка: БТА

Днес е първото заседание на новия кабинет, ръководен от Пламен Орешарски, съобщава БНТ. Очаква се министрите да обсъдят позицията на страната ни в редовното заседание на съвета на Европейския съюз за енергетиката. То ще се проведе на 7 юни в Люксембург.

Правителството ще решава също за управителите за България в международните финансови организации. На заседанието ще бъде одобрен докладът на комисията за експортен контрол и неразпространение на оръжията за масово унищожение, създадена към министъра на икономиката.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
4
 
9
 
! Отговори
Буревестников преди 10 години
И като Правителството е "на седянка и сладка приказка" за първи път?!?! Кво от това?!?! Това обикновените Българи,които всеки месец се чудят как да свържат двата края.... КАКВО ГИ ГРЕЕ ИЗОБЩО? Да им слушат абсолютно празните обещания ли... що ли? Гарван на гарвана око НЕ вади! Тия там "горе"... по Парламента... и в Правителството... БЕЗ НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ от политическа окраска... си взимат солидните заплати и премии! Редят си мащабните далавери! И с точност... ГИ БОЛИ ФАРА ЗА НАС! Трагедия сме :(
7
1
 
12
 
! Отговори
Много важни теми преди 10 години
Изключително важни обсъждания ще проведат днес...Какво става, народът ни е обезверен като след война, само дето този път и надежда няма, няма оптимизъм, че нещо може да се промени....Пак същите физиономии се добраха до властта, а като се сменят поколенията ще бъдат техните деца...Останалите имаме избор или да се махнем от държавата или да подсмърчаме и да се борим някак си...Нищо социално за хората няма в България... няма и да има...Няма такава държава...
6
6
 
12
 
! Отговори
Салахадин преди 10 години
Aйде на "Водните огледала",Айде на "Цанков камък" ако не паднем може и да рестартираме "Белене"!!До тогава и ДПС да заема стратегически позиции за феодализъм!!
5
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хората искат високи доходи и по добър живот.С какво са виновни че да страдат.Да помислят за това.Всички работят или са работили и заслужават достоен живот.
4
4
 
13
 
! Отговори
Пешо преди 10 години
Любопитен съм дали лумпенът Сидерооглу ще отиде днес да иска да присъства на заседанието на Мин. съвет, както правеше на заседанията на Служ. правителство.Едва ли, те му запушиха устата и му се отблагодариха за подкрепата с промените за Нар.събрание с които да се спре напускането на парламентарните групи. Той се страхува че половината от неговите депутати ще го напуснат зарди неговото предателство.
3
6
 
22
 
! Отговори
Шивач преди 10 години
Защо ни занимавате с оръжието за масово поразяване, бе ***? Ние имаме оръжие за масово поразяване единствено в парламента - масово ни поразяват дупетатите от БСП, ДПС и Атака с кражбите и безобразията, които правят.Ами да вземат да го утилират това оръжие и да го няма вече! Никой не иска Орешарски и измисленото му правителство! Да се махат сатрапите, защото досега сториха достатъчно много поразии!Никой не иска да го управляват комунисти, турци и предатели!
2
18
 
9
 
! Отговори
обeктивен преди 10 години
Сбогом, ГЕРБ!
1
7
 
30
 
! Отговори
Нормален преди 10 години
Нека великото крадене да започнеееее Сегааааааааааааааааааааа ...