Глас от ГЕРБ: Не се цепим, 70 хиляди сме!

Пламен Нунев преброи членската маса на партията в Русе
9 юли 2013 20:46,
60
Глас от ГЕРБ: Не се цепим, 70 хиляди сме!
Пламен Нунев. Снимка: архив, Булфото

Няма разцепление в ГЕРБ, обяви депутатът и областен координатор на партията в Русе Пламен Нунев.

"При положение че членската маса на ГЕРБ в национален мащаб е близо 70 000 членове, а има пет-десет напуснали, не може да се говори за разцепление", настоя депутатът.

Според него е нормално в демократична партия да има различни мнения, като това е оздравителен процес в партията.

Още по темата
"Няма никакви симптоми, че в настоящата ситуация членове на ГЕРБ искат да напуснат партията", посочи той.

По неговите сметки към момента в областната структура членуват 3 117 души. От началото на годината досега в нея са били приети 234-ма членове, като за цялата минала година техният брой е бил 382.

Нунев допълни, че през тази година е прекратено членството на 41 души в областната структура. Това е станало по различни причини, като основната е преминаване в групата на симпатизантите и пасивност при осъществяване на различни прояви.

Това е втори депутат от бившите управляващи, който категорично твърди, че ГЕРБ остава единна и силна.

Преди ден заместник-председателят на ПГ на ГЕРБ Димитър Главчев каза, че депутатите остават едини и консолидирани.

До тези клетвени декларации за принадлежност се стигна, след като в неделя членове на Изпълнителната комисия на ГЕРБ, депутати, областни и общински координатори на партията разпространиха декларация до медиите, че започват поетапно прекратяване на членството си в ГЕРБ и пристъпват към създаване на нов политически проект, "отговарящ на повика на времето".

Контактната група, подписала декларацията, е в състав: Иван Петров, Павел Димитров, Недялко Недялков, Константин Хаджигаев, Емил Димитров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още по темата: Пламен НуневГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
0
 
! Отговори
mimcho1727 преди 10 години
ще се разцепите!!!!!!!!!!!
50
0
 
1
 
! Отговори
Centrala GROB преди 10 години
Ne se cepim,Volen ni scepi gazovete
49
1
 
2
 
! Отговори
Истината преди 10 години
Истината е, че в България има повече от 70 хиляди хора, които не са наред.
48
2
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 10 години
ПРЕДАТЕЛИ НЯМАТ РАБОТА В ПАРТИЯ ГЕРБ.
47
0
 
2
 
! Отговори
Мистър Х преди 10 години
О, мой боже, правий боже!Не ти, що си в небесата,а ти, що си в мене, боже -мен в сърцето и в душата... Не ти, комуто се кланяткалугери и поповеи комуто свещи палятправославните скотове; не ти, който си направилот кал мъжът и жената,а човекът си оставилроб да бъде на земята; не ти, който си помазалцаре, папи, патриарси,а в неволя си зарязалмойте братя сиромаси; не ти, който учиш робътда търпи и да се молии храниш го дор до гробътсамо със надежди голи; не ти, боже на лъжците,на безчестните тир
46
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дайте да видим кои напускат! Иван Иванов /Петров/ е бившият полицейски шеф на Хасково под чието крило контрабандата процъфтяваше, а за обвързаностите му с мафиотски структури знаят всички хасковлии. Недялко Недялков е най-богатият депутат- 29 имота и незнайно колко скрит кеш в зелено. На старозагорци са известни далаверите му още от времето когато беше шеф на Мототехника в града, която пък в последствие успя да купи. Много интересно е с какви пари? Напускат мискините усетили че вече няма лапачка
45
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
НАПУСКАТ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО УМНИ И ИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА ЩЕ ВИДИМ КОЙ ЩЕ ОСТАНЕ В КРАЙНА СМЕТКА
44
1
 
13
 
! Отговори
хаааа преди 10 години
В Русе всички знаят коло струва думата на *** Пламен Нунев.
43
4
 
8
 
! Отговори
тони преди 10 години
хора осазнаите се герб не мисли добро за нас. погледнете ги - коцев от враца онзи от монтанас птицекланицата федосиева. това са малка част от това крадливо племе наречено герб. и аз отначало гласувах за тях.
42
0
 
12
 
! Отговори
Кибик преди 10 години
Този ли *** е приятелче на Тежката артилерия от Дулово, която съсипа здравеопазването и през вечер се лензи по телевизията?
41
3
 
5
 
! Отговори
муцо преди 10 години
gerberite nay naglite politici dano da e parviya v zatvora cvetanov a sled nego boyko borisov da gi vkarat v zatvora
40
7
 
18
 
! Отговори
баба ВАНГЯ преди 10 години
У ГЕРБ ке останат само ония, дето Цвъцо ги сересуваше и има со що да ги държи и за напред у кошарата на Бойко. НА ЛИЦЕТО ИМ ГО ПИШЕ ОТИ Е ТАКА, КАКО Я КАЗУВАМ !!! Тоя от снимката му личи да е от ония каде ги турат микрофоните, инак затоа е толко весел !
39
9
 
30
 
! Отговори
реалист преди 10 години
Имам чувството че този противняк е събирателен образ на всички гербери:ГРОЗЕН , НАГЪЛ, МИЛИЦИОНЕР и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО--КОМУНИСТ!С тази противна озъбена мутра трябва да получи минимум 10години!*** !
38
4
 
18
 
! Отговори
bggrajdanin преди 10 години
олеееееее пацко ми ти кога стана герберАСТ бе.ми нали до вчера беше ***,шеф на полицията в бяла.лелеееееее и ти си се издигнал.ми така е то по времето на цецко всички послушни шефове на мвр-та се издигнаха.ами ко ша праим с далаверите дето ги въртеше докато беше шеф на рпу-то?или както казва един *** (представящ се за мюсюлманин) на въпрос .Абе Меко къф си мюсюлманин като поркаш ден и нощ,крадеш,ядеш свинско,ходиш по ***? а оня казваше.КАТ СА СКЪПЯ(изкъпя) СИЧКО ЗЛИЗА (излиза).
37
13
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Само 70000 ли успяхте да купите, те *** в България по дани от Европа са над 900000 , малко ли пари откраднахте от магистралите, детските градини... всяка лентичка на тиквун му носеше минимум 10 000 000
36
14
 
16
 
! Отговори
цвъко бандито преди 10 години
Не се цепим, 70 хиляди сме! Затворника сте забравили да кажете,пожарникар *** и физкултурник цигарен трафикант.Е такъв ужас и при ВИС,СИК и тн.не сме имали
35
0
 
19
 
! Отговори
Силистра преди 10 години
До АнонименДа не говорим колко *** кмет имат силистренци! Един доктор,който е фалирал две болници-сиреч-дето казва картофената глава.....какво разбира от ръководене и финанси един некадърен доктор. Т.е. търкулнала се е тиквата и намерила за кмет още по-празна тиква,без семе и направила тази празна тиква кмет на Силистра.Такава катастрофа,Силистра не помни от 1900-та си история! Срам и позор!
34
28
 
14
 
! Отговори
pppppp75 преди 10 години
***.Ядохте дървото във Варна. Навсякъде ще е така.
33
14
 
18
 
! Отговори
pppppp75 преди 10 години
Кумунета. Като ви гледам на пилоните на НДК колко сте. Не е добре работата.
32
14
 
30
 
! Отговори
Картофен БОС преди 10 години
Много сте брат! И никак не сте ни необходими! Българите вече не вярват на мафиотската структура,така наречената ГРОБ! Много ни излъга вашият БОС,с картофи разбрахме,че не става! Ама пусто-нямаме достъп до далаверите от митниците,или парите от акцизите или от здравната каса! Най-много въшки за износ да отглеждаме,или Гроб-добитъци да изнасяме! От Добитъка ще спечелим-България и българите ще си отдъхнат!