ГЕРБ ще пребъде, убеден е Цветан Цветанов

Зад отцепниците стои Бареков, твърди той
Обновена: 8 юли 2013 09:12 | 8 юли 2013 08:40,
184
ГЕРБ ще пребъде, убеден е Цветан Цветанов
Снимка: архив, Булфото

Убеден съм, че няма да има вълна от напускащи партия ГЕРБ, категоричен бе зам.-председателят на политическа партия ГЕРБ Цветан Цветанов.

"В събота бях във Враца, където приеха нови членове и всички изразяват подкрепа", допълни той пред Нова телевизия в коментар на вчерашното писмо на петима отявлени ГЕРБ-ери да напуснат партията и да основат нова политическа формация.

Вчера Иван Петров, Павел Димитров, Недялко Недялков, Константин Хаджигаев, Емил Димитров разпространиха декларация до медиите, че започват поетапно прекратяване на членството си в ГЕРБ.

Още по темата

В декларацията им се посочва, че през последните години партията е била овладяна от хора, непритежаващи съвкупността от морални, политически и професионални качества, изисквани и очаквани от обществото.

Цветанов днес обясни, че членството в партиите е доброволно и всеки сам преценява дали да остане или да си тръгне.

По думите му зад отцепниците от ГЕРБ най-вероятно стои Николай Бареков, защото "знаем, че той ще прави политически проект", каза Цветанов.

Според сметките на дясната ръка на Бойко Борисов в ГЕРБ членуват над 70 хиляди души.

По темата за протестите и това дали те ГЕРБ седи зад тях Цветанов каза, че няма как за часове да се организират 20 хиляди души.

"Това са спекулации. Протестът е справедлив, защото е недопустимо държавата да се управлява по този начин", аргументира се бившият вътрешен министър и добави, че лицата на ГЕРБ не присъстват на тези протести.

Времето трябва да покаже истината, а истината е, че съм невинен. Съдът е този, който преценява дали едно лице е виновно или не", коментира той сблъсъка си с Темида по вече двете образувани срещу него дела – едното за възпрепятстване на разследването срещу бившия началник на ГДБОП във Велико Търново Орлин Тодоров, а другото, че е допуснал безконтролно подслушване.

За обвиненията срещу него Цветанов обясни: "Това е опит за дискредитиране, както на мен, така и на ГЕРБ. Аз съм невинен и това ще се докаже с времето. Ханс Пьотеринг, депутат от Бундестага ще участва също в защитата ми", посочи той.

"Що се отнася до това, че съм възпрепятствал използването на СРС-та, СРС-тата е един технически способ, а има много други оперативни способи, които могат да се използват. Следователите са тези, които трябва да доказват твърденията си", обясни още бившият вътрешен министър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


184
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
133
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
prestapnik marsh v zatvora
132
2
 
20
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Цецко сам попадна в капана. Сега ЕП ще бъде детайлно запознат с аферите на Флоров, Цветанов и Борисов.1. Флоров е забъркан с наркотоци, контрабанда и убийството на Мирослава от Перник.2. Цецко е омазан до ушите не само с аферите с подслушването и фалшивите бюлетини, но и с покровителство на контрабандни канали за дрога и цигари.3. А на Боко ще му лъсна казусите с Мишо Бирата, Отряд 28 и нерегламентираният износ на папки от прокуратурата и опит да се потули делото на Миро Мършата.
131
1
 
20
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
само в твоите мечти
130
3
 
23
 
! Отговори
наблюдател преди 10 години
До АнонименГЕРБ е моя партия, АЗ съм я създал. Утре ако създам друга, ще е толкова силна, колкото ГЕРБ. Не я мислете ГЕРБ като партия. Докато АЗ съм жив и здрав, ГЕРБ ще е силна, монолитна, здрава партия. БЪЛГАРИЯ е моя ДЪРЖАВА, АЗ съм я създал. Утре ако създам друга, ще е толкова силна, колкото БЪЛГАРИЯ. Докато АЗ съм жив и здрав, БЪЛГАРИЯ ще е силна, монолитна, здрава ДЪРЖАВА!!! АЗ, БОРИСОВ, СЪЗДАДОХ СВЕТА. АЗ СЪМ ВЛАСТЕЛИНА НА СВЕТА! УТРЕ, АKО СЪЗДАМ ДРУГ СВЯТ, ЩЕ Е ТОЛКОВА ГОЛЯМ!!! АЗ, АЗ, АЗ...
129
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Самия факт,че лаете като побеснели песове срещу Бойко е доказателство,че той е единствения който се опълчи срещу мафиотските структури в България.Колкото и да виете не можете да спрете хората по улиците и рано или късно ще бъдете самов учебниците по история.Ще ви показват хората на децата си и ще ги плашат с вас.
128
3
 
27
 
! Отговори
Даааааа преди 10 години
ГЕРБ - в бъдеще::::: Цветанчо държащ Бойко за топките. Ама яко.
127
3
 
25
 
! Отговори
Бе то едно беби ... преди 10 години
Бойко Борисов едно бебе не може да направи, а вие чакате партията му да цъфне.Първо това не е партия а глутница от освирепели песове.Я виж,кокала го няма и мнозина подвиха опашки и хукнаха на майната си.
126
3
 
26
 
! Отговори
seira преди 10 години
"ГЕРБ ЩЕ ПРЕБЪДЕ!"... ДА, но ако е БЕЗ Б.Б. и Цв. Цв.
125
3
 
41
 
! Отговори
антигерберист преди 10 години
ЩЕ ПРЕБЪДЕ КОЛКОТО НДСВ АКО НЯКОЙ СЕ СЕЩА КВО БЕШЕ ТВА
124
3
 
39
 
! Отговори
Комунист преди 10 години
Да ще препъде като СДС!
123
24
 
24
 
! Отговори
Вива Цветанов преди 10 години
Г-н Цветанов, много хора следят развитието на псевдообвиненията, които скалъпиха платените слуги на мафията, за да се озовем в настоящата патова ситуация. За истински антикомунистически и демократично настроени хора стана ясно, че единственият враг на 20-годишното разграбване на България е ГЕРБ. Хората имат вяра на Борисов и Цветанов. А колкото до новото дясно обединение - там, където са намесени Костов+Доган+БСП, не може да има дясно, а единствено кафяво /разбирай фашизъм/...
122
7
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вече сме наясно, че ако се стигне до нови избори, ситуацията няма да се промени. Доказателство за това са изборите във Варна, които са умалена картина на това, какво би се случило в страната като цяло, ако днес се проведе нов парламентарен вот. Варна показа- подобен акт е най-безотговорната опция за страната в момента. Последните социологически изследвания сочат, че към момента над 60% от хората не искат предсрочни парламентарни избори веднага, а нормализиране на ситуацията.
121
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
DOLU GERB ISKUSTVENO SAZDADENA PARTIQ NA KOSTOV I KOMPANIA SILOVA STRUKTORA KAFETO PRED NARODNOTO SABRANIE TE GO PLASHTAT A POLETO PUSEE OT TAKIVA MARZELI PO PLOSHTADITE I SOFIISKA OBSHTINA E ISPRATILA SLUJITELI NA KAFE PRED NARODNO SABRANIE I FIRMI BLISKI DO GERB GI PUSKAT NA KAFE DOLU GERB
120
5
 
33
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Имам пълно доверие на Главния прокурор и знам,че при него няма празни приказки.Който е нарушил закона ще си търпи последствията.При Искра Фидосова правят списък,който желае да се запише за свиждане при Цецко да го направи.Бройките са ограничени,но ,ако има много желаещи ще бъдат прехвърлени към списъка за посещения при Мутрата.
119
21
 
29
 
! Отговори
обективен преди 10 години
Бойко и Цветанов създадоха една стабилна и мощна партия.Няма шанс да я разбият 4-5 кариеристи и пета колона
118
2
 
34
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Храната на "Г.М. Димитров" не е като тази в "Кемпински" и "Шератон" и ако не иска да остава гладен, Цветанов ще трябва да чака колетите, които ще му подготвя тъщата. Самата тя обаче едва ли ще бъде много съгласна да захранва Цецо, който я вкара в приключение, след като обясни публично, че е получил от нея голяма част от парите, с които си е купил шестте апартамента.
117
5
 
31
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Тъй като в килиите протича само слаб ток, Цветанов ще може да гледа новините единствено от екрана на портативен телевизор, на който обаче батериите се изтощават най-много за два дни. Така съпругата му Деси често ще бъде принудена да отскача от ДАНС до ареста, за да му носи нови и нови батерии.
116
4
 
27
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
В момента в една клетка са настанени между 4 и 6 лишени от свобода. Което автоматично означава, че след като Цветан Цветанов се озове в специализираното заведение на столичния булевард "Г.М. Димитров", той ще е в компанията на поне петима арестанти. Обикновено зад решетките на това място се събират хора с различни професии - от обикновен шарлатанин до министър.
115
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ШАМАРГрабливи , Ебливи , Ревящи Бандити бремето ви отлита безвъзвратно ...
114
4
 
31
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
За Цецко вече имам само един коментар - No Comment...