ГЕРБ остава единна, уверява Главчев

Явно някой не е осъществил вижданията си, смята той
36
ГЕРБ остава единна, уверява Главчев
Димитър Главчев. Снимка: Булфото

Парламентарната група на ГЕРБ остава единна и консолидирана въпреки декларациите за напускане на членове на партията, категоричен бе заместник-председателят на ПГ на ГЕРБ Димитър Главчев пред "Фокус".

Той посочи, че към момента членовете на партията са над 70 000 души и лично решение на всеки е дали да напусне организацията.

"Нормално е да има във всяка една партия хора с различни мнения и това. Явно някой не е осъществил вижданията си", посочи Главчев.

Според бившия областен управител на Стара Загора Недялко Недялков обаче има цели структури, които ще напуснат ГЕРБ, защото „не се взимат мерки за отстраняването на Цветан Цветанов, Искра Фидосова и Цветомир Паунов“.

Бившите министри от ГЕРБ, които подкрепят декларацията на напускащите ГЕРБ, ще излязат с имената си в скоро време, посочи Недялков.

Още по темата
"Ние правим вече три срещи, на които идват представители от всички структури в България. Болшинството от хората са бивши народни представители, областни координатори, общински координатори на партията, общински съветници", допълни бившият ГЕРБ-ер.

Dnes.bg припомня, че преди ден членове на Изпълнителната комисия на ГЕРБ, депутати от 41-вото и 42-рото НС, областни и общински координатори на партията разпространиха декларация до медиите, че започват поетапно прекратяване на членството си в ГЕРБ и пристъпват към създаване на нов политически проект, "отговарящ на повика на времето".

Контактната група, подписала декларацията, е в състав: Иван Петров, Павел Димитров, Недялко Недялков, Константин Хаджигаев, Емил Димитров.

В декларацията се посочва, че през последните години ГЕРБ е била овладяна от хора, непритежаващи съвкупността от морални, политически и професионални качества, изисквани и очаквани от обществото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още по темата: ГЕРБДимитър Главчев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
5
 
! Отговори
Гюро Михайлов първи преди 10 години
Вече сме наясно, че ако се стигне до нови избори, ситуацията няма да се промени. Доказателство за това са изборите във Варна, които са умалена картина на това, какво би се случило в страната като цяло, ако днес се проведе нов парламентарен вот. Подобен акт е най-безотговорната опция за страната в момента. 60% от хората не искат предсрочни парламентарни избори веднага, а нормализиране на ситуацията.
26
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Оставете ги тези от ГЕРБ да изкарат и тази зима на власт.Защо не?Точно най-късно през Февруари,народът ще ги бие с камъни и ще ги влачи по площада.Ако са на власт,ще им дойде краят много по-бързо.Хайде герберчета,взимайте властта.Лично аз ще гласувам за вас.
25
1
 
5
 
! Отговори
123 преди 10 години
Така като гледам "Островът на свободата" е бил погълнат от океана :)))
24
2
 
9
 
! Отговори
Бочо Тиквочо преди 10 години
Изберете мен и аз ще ви ..@ този път мамата докрай!
23
6
 
9
 
! Отговори
Гюро Михайлов първи преди 10 години
Всъщност, що верно правителството не подаде оставка? Да се загубят още няколко месеца. После пак тях да ги изберат. Пак да състявят правителство. Пак ли ще протестирате, тогава? Аре да мислите малко, мааа ме стара!!! Алоооооо, герб вече не съществува!!!
22
6
 
8
 
! Отговори
БОЙКО БОРИСОВ преди 10 години
Кой ви цепи вас бе . Ще ми се цепите, а? На интелигентни гейове ще се правите, ниедни. Два лева видяхте в джоба заради мен и ще ме плюете. храни куче да те лае.Аз съм бог, аз съм вечен, аз съм един и няма друг.
21
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всичките главуняци ще се изредят сега да казват колко са единни. Ако им вярва някой.............
20
7
 
12
 
! Отговори
Orda преди 10 години
Ех Тъпоглавчев Тъпоглавчев ..
19
3
 
15
 
! Отговори
Емо фаса преди 10 години
Искахме с миро мършата приказката да не свършва а тя имала край. За това си тръгваме сега. Искаме депутатски места в която и да е партия. Господин пеевски и господин цацаров могат да разчитат на нас.
18
12
 
15
 
! Отговори
www преди 10 години
РАЗЛАГАЙТЕ СЕ ПО УСКОРЕНО..
17
15
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не искам гея, бея, лудия и *** от драгалевци. Ако не се появът по достойни ще гласувам за герб.
16
9
 
14
 
! Отговори
Дудука преди 10 години
Бойко и Цецо ще ме убият,няма да доживея утрото. Кайви ли не простотии чухме и от гл. пролурор и от мафиотите на прехода но герб бяха достойни и си подадоха оставката с чест за разлика от сегашните мафиоти.
15
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Под пътеводната червена звезда, капитана уверено води герберският кораб по правилния курс-към дъното!
14
7
 
18
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 10 години
ЗАЩО ТЕЗИ КОЙТО СЕ ОТЦЕПЕАТ ОТ ПАРТИЯТА НЕ КАЗВАТ ЦЯЛАТА ИСТИНА .НАПРИМЕР ЧЕ СЕ ФИНАНСИРАТ ОТ ТВ7 НА БАРЕКОВ ИЛИ ЦБЕТЛИН КЪНЧЕВ ВСЪЩНОСТ.ЗАЩО 4 ГОДИНИ БЯХА ВПАРЛАМЕНТА ИЗБРАНИ ОТ ГЕРБ И НЕ СЕ ВЪЗМУЩАВАХА ТОГАВА КОГАТО ПОЛУЧАВАХА ЗАПЛАТИ И КОМАНДИРОВКИ?
13
15
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Герб се изправи срещу мафията бсп, дпс и атака. Друг никой не ги е отстранявал от власта. Само заради това ще подкрепя герб.
12
17
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Досега никоя друга партия не е работила за България както герб. Бойко е най достоен за премиер. Честен и достоен човек. Останалите са марионетки на москва и константинопол. Всякакви интереси без български постигат.
11
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Политиката е работа във всички сфери на обществения живот. ГЕРБ работиха само в една сфера да "чешат" егото на ББ- строяха за да може да се режат ленти.Това е добре , но с него не се изчерпва живота на хората.Управление само и в името на един човек е пагубно.Учудвам се , че умни и интелигентни хора не го виждат това. Явно са заслепени от харизмата или от нещо със стойност.Друго обяснение нямам. Изключвам десетките престъпления извършени от ГЕРБ за кратък период.Това чудо не трябва да се повтаря
10
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Могат да си вземат и *** за лидер. Той е достоен като тях. И главния прокурор с пеевски да си вземат и да си проведат една доганиада.
9
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ГенадиГерб е партия на лапачите и сметкаджиите! За това за един месец в опозиция, ще се разцепи, а след още еди ще престане да съществува. Протестите само ще увдължат агонията й!
8
15
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бойко Борисов е човека партия и хората го обичат. Плъховете винаги първи напускат. Но герб не е кораб който потъва а най силната партия в България. Просто бойко се изтръска от кърлежите кръвопийци дето само свалят рейтинга на партията. Лек път на отцепилите се. Само етрополските лежяци ще гласуват за тях.