ГЕРБ взели на Борисов и Цветанов бронирани коли

Автомобилите са поръчани директно от Германия
10 юли 2013 08:16, Петя Славова
351
ГЕРБ взели на Борисов и Цветанов бронирани коли
Борисов и Цветанов. Снимка: Булфото

Две бронирани лимузини „Ауди А8” е купила партия ГЕРБ директно от представителство на марката автомобили в Майнц, Германия.

Колите били предназначени за лидерите на партията Бойко Борисов и Цветан Цветанов, пише Труд, позовавайки се на информация от членове на партията.

Официални данни от сайта на представителствата на марката в Германия, показват, че цената на последния модел “Ауди А8”  е почти 400 000 евро с всички екстри. Бойко Борисов и Цветан Цветанов са се спрели на по-евтини варианти, но автомобилите са поръчани директно от Германия и от партията не са отрекли, че са бронирани.

В публичния регистър на ГЕРБ е обявено, че цените на колите са съответно 202 206 и 166 596. Не е уточнено вида на валутата - евро или лева. Покупката е направена на 27 май, а според изданието колите са поръчани по спешност, след като Борисов и Цветанов излязоха от изпълнителната власт.

Двамата са добре охранявани от служители на НСО. Причината за покупката може да е заради факта, че след даването на властта от Борисов, двамата с бившия вътрешен министър са получили надеждни мерцедеси, но стари. С един от тези автомобили се е придвижвал и Георги Първанов, докато е бил президент. Все пак от ГЕРБ предпочели да закупят по-надеждни автомобили. Парите са от държавната субсидия на бившите управляващи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


351
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
281
0
 
2
 
! Отговори
TRIP преди 10 години
Ах душиците те, купили си нови играчки!!!
280
0
 
3
 
! Отговори
f преди 10 години
как се харчи народна пара
279
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
когато и да ви отрепят ще ви е късно...
278
0
 
2
 
! Отговори
123 преди 10 години
хахахахах....няма такива смешници просто. какви политици сте вие бе хораа?
277
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
не е лошо партията на тез двамата достойни управленци да помисли и за бронирани скафандри,че то не може все в АУДИТО да клечат.човек има и естествени нужди!!а на вън не се знае кво ще ги изненада.
276
3
 
7
 
! Отговори
ефтини на лайната преди 10 години
До СКЪПИ НА ТРИЦИТЕПич, има ли според тебе опозиционни политици в Европа с по-скъпи партийни коли ? Не е ли престъпно тва след като сме най-бедната държава в Европа ?
275
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да се пазят от"народната любов",за това са им тези автомобилчета!А митрополит Кирил,Бог да го прости,сам в морето със шнорхел и маска,вади миди!Бря?!Е,нещо не схващам....мамка му!
274
0
 
5
 
! Отговори
Шопе-шопе преди 10 години
До Шoп От искаро по-глибоко да има? Ама от Шоп по просто нема! Това ти ко казва един селяним от района на старата Столица-ама Най-старата.На Баш България!
273
1
 
6
 
! Отговори
Св.Петър преди 10 години
Да отделят по още някой лев да си купят ракета и ДИРЕКТНО при мене! Ще ги видя за райчето ли са или АДА по-им приляга!?
272
2
 
12
 
! Отговори
мммммммммм-да преди 10 години
Ето затова милия ходи от лот на лот от завой на завой да тества пътищата дали ще друсат дебелия му з.....Трябваше още малко че да каже че е построил магистр тракия пирамидите партенона Александрийския фар китайската стена ,абе всичко.Той създаде света.
271
3
 
13
 
! Отговори
ала -бала преди 10 години
Цецо пак е изпросил дребни пари от тъста и тъщата -сладур.Ей ,стига бе Цеци няма да могат да изкарат месеца с пенсиите които постоянно им увеличавахте.Остави ги хората да се видят на стари години с малко парици
270
6
 
9
 
! Отговори
B_Georgieva преди 10 години
Целта на ГЕРБ е да се премахне партия Атака и Волен!ГЕРБ иска по всякакъв начин да махне от пътя си Волен, защото му разкрива далаверите и кражбите!Бойко е впрегнал РЗС, също е замесил Валери Симеонов шеф на СКАТ целта е да му помогнат да се очерни възможно най-много Атака!Освен всичко Бойко плаща на платени протестиращи, платени журналисти и активисти да говорят и пишат всеки ден лошо за Атака!Това е защото Волен търси и им изкарва мръсните далавери на светло!
269
11
 
47
 
! Отговори
бойко не борисов преди 10 години
Предлагам една блиц анкета! Въпросът към пишещите е следния: - Считате ли лицата Бойко Борисов и Цветан Цветанов за извърили престъпление и следователно отговорни пред закона? Който счита горното твърдение за правилно моля да натисне харесвам,а който не го одобрява съответно не харесвам.Считам,че това е бърз начин да научим истината за нашите настроения. Моля Ви гласувайте.Ще ми бъде интересна вашата оценка.
268
28
 
12
 
! Отговори
Шoп преди 10 години
Комунистите са способни на всякаква гадост, трябва да се взимат мерки.
267
5
 
29
 
! Отговори
Опа преди 10 години
КРАДЦИТЕ ги е страх, не са крали само от данакоплатците...
266
31
 
19
 
! Отговори
СКЪПИ НА ТРИЦИТЕ преди 10 години
СКЪП НА ТРИЦИТЕ, ЕВТИН НА БРАШНОТО - това бих казал в отговор на повечето коментари под статията. И още: ХЛЯБ И ЗРЕЛИЩЕ.. Какво толкова е станало? С какви автомобили се возят Станишев, Доган, Местан, Сидеров? Колко такива автомобила всеки ден преминават покрай вас?Как така 23 години ви грабят и правят на маймуни и не се възмутихте, а сега всички са възмутени?Кое е по-лошо - купуване на автомобили или на гласове (с вашите пари)?Не виждате ли отчаяния популизъм зад новината?Глупави ли сте?
265
6
 
39
 
! Отговори
самолет преди 10 години
ракета трябва да им купят и да ги изстрелят на марс без право на връщане. пък и там ще са в безопасност никой нема да ги притеснява
264
5
 
41
 
! Отговори
Zzzzz преди 10 години
Ей това е да си закона мутра
263
30
 
15
 
! Отговори
Шoп преди 10 години
Субсидията е от парите на тези, които са гласували за тях, тоест моите.Вие си гледайте къде отиват парите на бсп.
262
6
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
СИЛНИТЕ КРАДАТ ОТ ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ, СЛАБИТЕ - ОТ СВОЯТ НАРОД !