ГЕРБ взели на Борисов и Цветанов бронирани коли

Автомобилите са поръчани директно от Германия
10 юли 2013 08:16, Петя Славова
351
ГЕРБ взели на Борисов и Цветанов бронирани коли
Борисов и Цветанов. Снимка: Булфото

Две бронирани лимузини „Ауди А8” е купила партия ГЕРБ директно от представителство на марката автомобили в Майнц, Германия.

Колите били предназначени за лидерите на партията Бойко Борисов и Цветан Цветанов, пише Труд, позовавайки се на информация от членове на партията.

Официални данни от сайта на представителствата на марката в Германия, показват, че цената на последния модел “Ауди А8”  е почти 400 000 евро с всички екстри. Бойко Борисов и Цветан Цветанов са се спрели на по-евтини варианти, но автомобилите са поръчани директно от Германия и от партията не са отрекли, че са бронирани.

В публичния регистър на ГЕРБ е обявено, че цените на колите са съответно 202 206 и 166 596. Не е уточнено вида на валутата - евро или лева. Покупката е направена на 27 май, а според изданието колите са поръчани по спешност, след като Борисов и Цветанов излязоха от изпълнителната власт.

Двамата са добре охранявани от служители на НСО. Причината за покупката може да е заради факта, че след даването на властта от Борисов, двамата с бившия вътрешен министър са получили надеждни мерцедеси, но стари. С един от тези автомобили се е придвижвал и Георги Първанов, докато е бил президент. Все пак от ГЕРБ предпочели да закупят по-надеждни автомобили. Парите са от държавната субсидия на бившите управляващи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


351
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
221
4
 
18
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Наглостта им е неизмерима. Чудя се как има и такива болни мозъци, които ги подкрепят!
220
2
 
12
 
! Отговори
анонимен2 преди 10 години
До АнонименКакво ги даваш за пример тия държави. Що не погледнеш какъв е стандрта на живот там и у нас? За нашите хубави политици: 20г ръждясали многоупотребени мпс-та трябват. Обаче сериала е друг - "сезона на тиквите". И затова Ауди А8 бронирано - да им е честито и ако може в затвора да си го карат по-скоро...
219
3
 
14
 
! Отговори
Никодимчо преди 10 години
Тея пък се ненаядоха!!!
218
3
 
18
 
! Отговори
"ЧЕРВЕНИ" преди 10 години
НЕЩО ДА КАЖАТ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ?КОЙ СЕГА Е МАФИЯТА В НЕЩАСТНАТА БЪЛГАРИЯ?С ПАРИТЕ НА ЧЛЕНОВЕТЕ НА ГЕРБ, ОТИВАТ ЗА ЛУКС НА БОСОВЕТЕ НА ГРУПИРОВКАТА. ЕДНО ВРЕМЕ ТАКА СЕ РАЗДАВАХА ПАРИТЕ ОТ ЧЛЕНСКИЯ ВНОС НА БКП,НО ПОНСТИТУЦИЯ БКП И ДЪРЖАВАТА БЯХА ЕДНО ЦЯЛО.Е КОЙ СЕГА Е ЧЕРВЕНА МАФИЯ И ЧЕРВЕНИ *** - ЕТО ТИЯ ДВАМАТА МУТРАГЕНИ,РЕКЕТЬОРИ И КРАДЦИ. 422 ПОЛЕТА С ПРАВИТЕЛСТВЕНИТЕ САМОЛЕТИ ПО ВРЕМЕ НА КРИЗА. ЗДРАВО ГО ТРЕСЕ БУДА И ПРАВИ ВСИЧКО ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА ОПАЗИ МРЪСНАТА СИ КОЖА. ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ОБАЧЕ
217
19
 
3
 
! Отговори
СЪБУДИХМЕ СЕ ! преди 10 години
Няма такива цени за нови Ауди А8 бронирани. Или са купени на старо или не са бронирани. Освен това какво толкова, да не би другите партийни лидери да се возят в Опел Вектра, а? Да не би като се разхождате по улиците на София покрай вас да не преминава на всеки 5 минути по един автомобил на такава стойност (по булевардите е на всеки 60 секунди)? Друг път да сте видели в новините информация за харчовете на някоя партия, а? Не ги подкрепям, просто това е ПОЛУЛИЗЪМ. НЕ ПАСЕМ ТРЕВА. СЪБУДИХМЕ СЕ.
216
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
***, гласуваха си големи субсидии, за да си купуват лукс.бронирани коли... голямата ценност за България - телата на Боко и Цецо ...
215
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
-Деца, имате ли въпроси? Иванчо вдига ръка: - Имам три въпроса: 1) Защо хората в страната са толкова бедни? 2) Защо храната и бензина у нас непрекъснато поскъпват? 3) Защо се нарушават правата на човека? ББ се изпотява, но точно в този момент звънва звънеца и децата се втурват навън. След междучасието ББ отново пита децата имат ли въпроси. Петърчо вдига ръка: - Имам пет въпроса: 1) Защо хората в страната са толкова бедни? 2) Защо храната и бензина у нас непрекъснато поскъпват? 3) Защо се нарушават правата на човека? 4) Защо звънеца би 20 минути по-рано? 5) И къде е Иванчо?!?
214
3
 
17
 
! Отговори
gerb cash преди 10 години
До ShopИ какво като гласува за тях - търкаляш си 20 годишния изтърбушен таралясник и ходиш да крескаш по площадите за да може да ги върнеш на власт и да те клатят още, понеже много ти харесва?
213
19
 
1
 
! Отговори
Иван преди 10 години
По добре автомобили отколкото совалки по морето като някои партии с охрана и колежки с влажен поглед.Все пак е партийна субсидия - колите ще останат на партията който и да я управлява.Е друго си да пиеш уиски до изгрев слънце ........
212
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
МИЛИОНЕРИТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ОХРАНЯВАНИ ОТ НАРОДНАТА ЛЮБОВ . И ЗА НЕЯ БРОНЕБОЙНИ ПАТРОНИ НЯМА ОТКРИТИ, НЯМА ОТКРИТИ.
211
3
 
21
 
! Отговори
Аман преди 10 години
Айде, наесен ли, напролет ли, пак ги подкрепете и после коментирайте наглостта им по новинарските сайтове!
210
1
 
20
 
! Отговори
WTF преди 10 години
Чудничко, уверен съм че има за какво да се пазят! Само че чуждото си остава чуждо и тези от които е взето търсят начин да си приберат заграбеното обратно ... никой не е успял да избяга от тези уравнения в живота!
209
1
 
10
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
До ОхранаСамо толкова ли? Тези изклячително важни хора за държавата!
208
2
 
17
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
До Електорат МатряловМоже да са и от 3те милиарда на Боко, може и Цецо да е продал някой имот
207
2
 
25
 
! Отговори
Охрана преди 10 години
Охраната на двамата струва 33 000 лева на ден. Прекрасно!!!!
206
1
 
19
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
До azarilovПО-ЛОШО ОТ ИСКУСТВЕНИЯ ИНТЕЛЕКТ Е ЕСТЕСТВЕНАТА ПРОСТОТИЯ!!!
205
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ето още една причина да бъде намалена субсидията на партиите. Харчат априте, за да се пазят от народната лИбов, а не за да я заслужат!
204
1
 
31
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Клоунадата на Тиквите продължава...тази мъка няма ли да има край беееееее?
203
1
 
19
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Тамън ще ги закарат до Затвора!
202
4
 
28
 
! Отговори
azarilov преди 10 години
Близо милион лева за една кола! И точно за тези, дето с лекота дават милион за една кола, а за хората НИЩО, днес заблудени овчици щъкат по софийските улици с едната надежда - да ги върнат на власт! О, свещена простота!