ГЕРБ взели на Борисов и Цветанов бронирани коли

Автомобилите са поръчани директно от Германия
10 юли 2013 08:16, Петя Славова
351
ГЕРБ взели на Борисов и Цветанов бронирани коли
Борисов и Цветанов. Снимка: Булфото

Две бронирани лимузини „Ауди А8” е купила партия ГЕРБ директно от представителство на марката автомобили в Майнц, Германия.

Колите били предназначени за лидерите на партията Бойко Борисов и Цветан Цветанов, пише Труд, позовавайки се на информация от членове на партията.

Официални данни от сайта на представителствата на марката в Германия, показват, че цената на последния модел “Ауди А8”  е почти 400 000 евро с всички екстри. Бойко Борисов и Цветан Цветанов са се спрели на по-евтини варианти, но автомобилите са поръчани директно от Германия и от партията не са отрекли, че са бронирани.

В публичния регистър на ГЕРБ е обявено, че цените на колите са съответно 202 206 и 166 596. Не е уточнено вида на валутата - евро или лева. Покупката е направена на 27 май, а според изданието колите са поръчани по спешност, след като Борисов и Цветанов излязоха от изпълнителната власт.

Двамата са добре охранявани от служители на НСО. Причината за покупката може да е заради факта, че след даването на властта от Борисов, двамата с бившия вътрешен министър са получили надеждни мерцедеси, но стари. С един от тези автомобили се е придвижвал и Георги Първанов, докато е бил президент. Все пак от ГЕРБ предпочели да закупят по-надеждни автомобили. Парите са от държавната субсидия на бившите управляващи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


351
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
261
2
 
11
 
! Отговори
lunohod преди 10 години
Napravo da si vzimat edna raketa I gaz za lunata,tam niama koi da gi tursi,nai mnogo niakoe izvanzemno da vzeme da si gi haresa......
260
5
 
39
 
! Отговори
Гюро Михайлов първи преди 10 години
Росен Плевнелиев трябва да има доблестта самоволно да си подаде оставката след неколкократното нарушаване на Конституцията и разкритието за офшорната му сметка от 1млн. долара в Кипър, пари присвоени от държавната хазна и от парите на данъкоплатците. Последните социологически изследвания сочат, че към момента над 60% от хората не искат предсрочни избори, а нормализиране на ситуацията.
259
6
 
24
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
На тайната среща Янето е разцепил Боко. Има добър секс инструментариум. Само да не се размножат.
258
7
 
7
 
! Отговори
Някой преди 10 години
Хубаво е че управляващите (бивши и сегашни) ги е страх. Нека ги е страх и тези и онези. Народния гняв ще им се излее на главите на всичките. На червената клика първо. И за тези от вас който ще попитат защо? Отговора е само един ТЕ НИ КРАДАТ В МОМЕНТА!!! Другите дето са крали преди са след тях. И така докато един от тях не остане. АЗ КАЗАХ.
257
5
 
22
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Все повече плъхове бягат и се спасяват от потъващия кораб! В крайна сметка, май ще останат само тези две мутри на снимката
256
17
 
2
 
! Отговори
optimist преди 10 години
до 291 - Иван Портних е роден през 1976 г. в София, България. Баща му е руснак, но след като се запознава с майка му, която е българка се местят в България. Завършва международни отношения в УНСС, а по-късно взима магистърска степен по мениджънт от университета в Нант, Франция. Говори английски, френски и руски език. Дългогодишен мениджър на комплекс Гранд Хотел Варна, носител на наградата хотелски мениджър на годината.
255
1
 
15
 
! Отговори
MrTau преди 10 години
А бе тооо, и танкове да имат, ако някой им е вдигнал мерника.... То ако ставаше със скъпи и прескъпи коли НАТО нямаше да дава жертви в Афганистан... *** е, че изобщо имат нужда от такава защита. Дали е възможно бъгласки държавник един ден да се разхожда свободно сред хората, без да се страхува от окръжаващата среда? Или пък много богат човек да може без да се притеснява да ходи по улиците на България спокоен? Дай Боже и това да дочакаме! Според вас възможно ли е да се случи такова нещо у нас?
254
3
 
33
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Ама, моля ви, нали ви каза бащицата, че хляб с мас е ял и, за разлика от работничката от ВМЗ-Сопот, дори и златни пръстени никога не е имал....
253
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
тези двамата мафиоти където съсипаха българия и българския народ трябва да си земат по един танк,че на бат Бойко без това го хвана шубето
252
2
 
31
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Все си мисля, че не е възможно средно интелигентен човек да хареса каквото и да било в толкова елементарен човек като ББ! Или Тази човешка недомислица Цветанов?? Крайно време е в България всеки да се занимава с това за което е учил и евентуално е подготвен- т.е. Г-н Цветанов да ходи да преподава физическо възпитание и то максимум в начално училище, г-н Борисов ако обича да гаси пожари, но моля не го правете началник на пожарната , нивото му на компетентност не е достатъчно за този пост. Не е ли време да престанат да се назначават откровени мутри или *** на постове изискващи доста повече еру
251
1
 
33
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
И какво сега Цецо съден- недосъден, Боко страдалеца убит -недоубит, Плевнята крал-недокрал, пък и не разбрал, Лилето клатена-***, а ГЕРБ цепен-недоразцепен!
250
3
 
20
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Тикви, тикви и на вас не ви е лесно!
249
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какви коли бре, вземете им самолети! Те тези самовлюбени патоци свикнаха да летят! Дано скоро да е към затвора!
248
2
 
16
 
! Отговори
viva1234 преди 10 години
Трябва спешно да се гласуват по-високи партийни субсидии, нищо че нашите мили гербаджии изобщо не работят това, за което са избрани.Че той Боко е свикнал на Кугър-и да хвърчи, как така сега ще се вози по магистралите, построени лично от Него и с Неговите пари за Лошия и Неблагодарен Матрял....С тия мизерни субсидии един Кугър да не може Вожда да си позволи, срамота...
247
2
 
10
 
! Отговори
без име преди 10 години
То не пречи колата като е бронирана, да ти " разкажат играта".Ако може и в бомбоубежища да живеят ,че иначе ще умрат от страх ,горките!До *** на прибежки ли ходят?
246
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз се чудя, защо не искат да се намалят партийните левчета за глас. А то, те имали спешна нужда - колички, естествено не най-скъпите. Браво на младежите все напред и все така с народни пари лукс си купуваме. Затова пак за ГЕРБ ще гласувам, поне се вижда къде са парите
245
3
 
31
 
! Отговори
Гюро Михайлов първи преди 10 години
Иван Портних - руски олигарх в ГЕРБ. До 2011 г. - гражданини на Руската Федерация. На 24 години - тъкмо завършва УНСС и става генерален мениджър на комплекс Гранд хотел Варна, включващ Гранд хотел Варна, хотел Лебед, хотел Долфин, хотел ДолфинМарина и хотел Рубин с обща леглова база от 3000 легла. Една от "живите" връзки между руската мафия, *** и ГЕРБ. Първа "дружка" с другото "свидно чадо" на ЦК на БКП в ГЕРБ - Лиляна Павлова - Малката Фидоска... Точно той ще ми говори за морал!?
244
1
 
24
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Каквито и да бяха, досегашните десни лидери притежаваха култура и знания. Петър Стоянов, Филип Димитров, Стефан Софиянски, Костов, Надежда Михайлова и др. имат обноски, имат присъствие. Но всички те носят вина, че днес Дясното се представлява от човек, за когото най-ценното е да рита мач, да цака белот и да се разхожда с военни вертолети.
243
0
 
28
 
! Отговори
бойко не борисов преди 10 години
Парите са от държавна субсидия, сиреч мои и пари на още 6 милиона данъкоплатци. Тия не ходят на работа от месец и най много могат да им вземат заплатите, но няма механизъм да бъдат уволнени.Предлагам тези икономисани пари от фонд работна заплата да отидат за нещо хуманно. Например в сиропиталище, болница, старчески дом или нещо друго.Трябва да се намери механизъм трудът на депутатите да се приравни към другите видове наемен труд. Две безпричини отсъствия и аут.Нов депутат.
242
0
 
26
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Нова драма за Бойко и Цецо! ГЕРБ се разцепи и в Кюстендил