ГЕРБ взели на Борисов и Цветанов бронирани коли

Автомобилите са поръчани директно от Германия
10 юли 2013 08:16, Петя Славова
351
ГЕРБ взели на Борисов и Цветанов бронирани коли
Борисов и Цветанов. Снимка: Булфото

Две бронирани лимузини „Ауди А8” е купила партия ГЕРБ директно от представителство на марката автомобили в Майнц, Германия.

Колите били предназначени за лидерите на партията Бойко Борисов и Цветан Цветанов, пише Труд, позовавайки се на информация от членове на партията.

Официални данни от сайта на представителствата на марката в Германия, показват, че цената на последния модел “Ауди А8”  е почти 400 000 евро с всички екстри. Бойко Борисов и Цветан Цветанов са се спрели на по-евтини варианти, но автомобилите са поръчани директно от Германия и от партията не са отрекли, че са бронирани.

В публичния регистър на ГЕРБ е обявено, че цените на колите са съответно 202 206 и 166 596. Не е уточнено вида на валутата - евро или лева. Покупката е направена на 27 май, а според изданието колите са поръчани по спешност, след като Борисов и Цветанов излязоха от изпълнителната власт.

Двамата са добре охранявани от служители на НСО. Причината за покупката може да е заради факта, че след даването на властта от Борисов, двамата с бившия вътрешен министър са получили надеждни мерцедеси, но стари. С един от тези автомобили се е придвижвал и Георги Първанов, докато е бил президент. Все пак от ГЕРБ предпочели да закупят по-надеждни автомобили. Парите са от държавната субсидия на бившите управляващи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


351
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
201
2
 
10
 
! Отговори
azarilov преди 10 години
Близо милион лева за една кола! И точно за тези, дето с лекота дават милион за една кола, а за хората НИЩО, днес заблудени овчици щъкат по софийските улици с едната надежда - да ги върнат на власт! О, свещена простота!
200
2
 
7
 
! Отговори
свидетел преди 10 години
Зз,Аз от средното и висшето си все съм свидетел нас строежа на РАЗВИТОТО СОЦИАЛИСТИЧЕСКО ОБЩЕСТВО. И така - вече повече от тридесет години! Сега пак почват наследниците им да ми обещават РАЗВИТО КАПИТАЛИСТИЧЕСКО ОБЩЕСТВО. Социалистите ми го обещават - ами то и пенсиия ще дойде! КОГА И КАКВО ДА ОЧАКВАМ, другари!
199
2
 
5
 
! Отговори
дядо преди 10 години
Вече е модерно-РАЗЦЕПИ СЕ БЕЕЕЕ
198
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
nali sa mnogo chestni ta chak bronirani koli im triabvat niama spasenie ako shtat i tankove da si vzemat
197
23
 
3
 
! Отговори
Shop преди 10 години
До дъртанян Какво богатеене, бе т*панар? Това не е личен авомобил, а все едно фирмена кола. Естествено, че няма да се оставят да ги утрепят, само за да ти угодят на глупостите да купуват крави и кози. Ако бяха такива ***, нямаше да гласувам за тях.
196
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много е лошо като слезнеш от самолет на лека кола и за да го преживеят са им купили чисто нови А8.Пък Вие си протестирайте и се опитвайте да ги върнете на власт.
195
3
 
15
 
! Отговори
ДДС преди 10 години
До гризлиО-о-о, платил си и още как. С всяка закупена стока си платил доста висок данък. Така че не се кефи.
194
15
 
10
 
! Отговори
гризли преди 10 години
Мнооого съм доволен,че не съм платил и 1 стотинка данък през изминалите 20 години..........
193
1
 
8
 
! Отговори
hehee преди 10 години
до Зз-ами обясни ни.туку виж прогледнем.кажи какво откраднаха,какво по различно направиха от предишните?
192
2
 
18
 
! Отговори
независим преди 10 години
Предлагам на новите политици да им се вземат по едно колело школник ,оба4е без каски да им се проветряват мозаците ,каските много 6те ги запарват
191
4
 
24
 
! Отговори
ozzy преди 10 години
След такова крадене ,толкова комисионни и толкова субсидии за партията им ,и Кугър ще им купят.Незнам с какъв сурат се показват пред хората ,а имат и наглостта да дават акъл!
190
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Е ПА ВИЕ СИ ПРОТЕСТИРАТЕ, ПОСЛЕ КАТО ДОЙДЕ МУТРАФОНА НА ВЛАСТ ДА НЕМА "БАСИ КВО СИ ПРИЧИНИХМЕ"
189
3
 
23
 
! Отговори
Зз преди 10 години
Те няма и за един мандат колко откраднаха ,а ако ги изберат за повиче какво ще е
188
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЕПА ШО НЕ ИМ ЗЕМАХТЕ ПО ЕДИН ТАНК, БАСИ МАФИОТСКИТЕ ИЗПЪЛНЕНИЯ, БРОНИРАНИ КОЛИ, ОТ КОИ ВА Е СТРАХ БЕ МУТРАФОН *** БАРАБАР С НАГЛИЯ ФИЗКУЛТУРНИК, АВЕ ТАА ПАРТИА ГЕРБ НЕ Е ИСТИНА, БАСИ ФЕОДАЛНОТО ИМЕНИЕ, БАСИ ***, ХОРА БЕЗ ДОСТОЙНСТВО, ЧЕКАТ ДА ПАДНЕ НЕКОЕ КОКАЛЧЕ ОТ МАСАТА ЗА ДА ЛАПКАТ
187
7
 
25
 
! Отговори
Зз преди 10 години
Толкова ли не им се отвориха очите на слепите да прогледнат и да разберат що за човек е мутрата Бойко
186
16
 
6
 
! Отговори
Shop преди 10 години
До дъртанянКак защо? Аз не съм ги избрал да купуват крави и кози. По-скоро задай въпроса към Станишев, той за какво ползва субсидията? Коли не купува, кози и крави също?
185
5
 
32
 
! Отговори
BOKO TIKVOCHA преди 10 години
Буда е нашия вожд !Буда е нашия крал- слънце !Буда ви каза точно че сте увреден генетично и лош човешки материал !Буда каза като сте безработни да се върнете на село да садите картофи и да ставате овчари !Буда ви въведе зелената енергия на метресата си Цветелина Бориславова,такса електромер,такса пренос и такса загуби по трасето за да плащате по 300- 400 лв. ток !Буда ви сложи данък на влоговете- на бели пари за черни дни !Буда ви вдигна пенсионната възраст !Обичаме си Буда !
184
4
 
28
 
! Отговори
убавец преди 10 години
Виа пак те милиони откраднаха виа сега на проблем ли ще правите за 400.000 лв бронираните коли ги предпазват от градушка :))))))) такива нагли и бескруполни политици и в сомалиа няма
183
4
 
35
 
! Отговори
КАКА преди 10 години
НЕДОСЕГАЕМИТЕ.....С НАШИТЕ ПАРИ.....ДА СЕ ПАЗЯТ ОТ НАС........КАКВО БЕЗОЧИЕИ КАТО СИ ПОМИСЛИ ЧОВЕК,АКО ТРЯБВА ДА ИМ СЕ ПЛАЩА ЗА СВЪРШЕНА РАБОТА....КОЛКО ЛИ ИМАТ ДА ВРЪЩАТ
182
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мафия!!! Хайде, стачкувайте и ги върнете на власт тия тикви, да ви мачкат здраво! Ръкопляскайте им и ги боготворете, нещастници!