Седем министри ще участват в парламентарния контрол

Протестиращите вече направиха и палатков лагер
12 юли 2013 08:52, Петя Славова
2
Седем министри ще участват в парламентарния контрол
Снимка: Булфото

Седем министри ще участват в парламентарния контрол, който ще започне от 11.00 часа. По този повод и отбелязване на месец от началото на протестите, недоволни граждани са готови с нова инициатива. Те имат план, днешното пиене на кафе пред парламента да се случи по малко по-различен начин от обичайното. Вече има палатков лагер, като част от протестиращите са прекарали нощта в него, съобщава БНТ.

Предвиденото за парламентарния контрол е вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветлин Йовчев да отговори на въпрос от народния представител Борис Цветков. Министърът на образованието и науката Анелия Клисарова ще отговори на въпрос от депутата Емил Райнов, съобщи Агенция Фокус.

Министърът на финансите Петър Чобанов ще отговори на въпрос от Станислав Станилов. Министърът на труда и социалната политика Хасан Адемов ще отговори на две питания от народните представители Димчо Михалевски и Корнелия Нинова.

Министърът на земеделието и храните Димитър Греков ще отговори на въпроси и питания от депутатите Светла Бъчварова, Димчо Михалевски и Митхат Метин. Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Данаил Папазов ще отговори на два въпроса от народния представител Петър Мутафчиев и на един въпрос от Борислав Гуцанов. Министърът на околната среда и водите Искра Михайлова ще отговори на питане от депутата Димчо Михалевски и на два въпроса от депутата Джевдет Чакъров.

Преди парламентарния контрол депутатите ще продължат с проекти за решения за избиране на постоянни комисии на Народното събрание.

 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
4
 
6
 
! Отговори
СС преди 10 години
Ихаа, цели 7? Пиещите кафе да приготвят доматите и запъртъците! :)Огън докрай!!