Платена партийна поръчка, това вижда на площада Сидеров

Организаторите им били активисти на ГЕРБ и на Командира
17 юли 2013 14:50,
479
Платена партийна поръчка, това вижда на площада Сидеров
Снимка: БТА

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров настоя, че това, което се вижда на площада пред парламента и Министерския съвет, не е народното недоволство, а платено събитие.

"Тия няколкостотин човека в центъра на София - нека са 1000, 2000, 3000 - за тях има достатъчно данни, че повечето от тях са платени и партийни поръчки", категоричен бе той пред БНР.

Националистът обяви, че организаторите им са активисти от ГЕРБ и приближени до Иван Костов и Марин Райков хора.

Още по темата
"Това не го приемам като народни протести, а като партийна поръчка, зад която стоят интереси, икономически интереси, енергийни лобита и кръгове, които са свързани с президента Плевнелиев и с неговите офшорни далавери, заради които бях силно нападан, включително върху главния прокурор се оказва натиск да бъда арестуван", допълни той.

Според него изкарването наяве именно на тези интереси са причината за "яростната кампания", подета срещу него, в която той е определен като "хулиганстващ екстремист".

"Ако това е хулиганство, значи разкриването на корупция е хулиганство", отсече Сидеров.

"Да осигуриш работа на парламента не означава подкрепа за кабинета", така той отговори на въпроса дали подкрепя все още кабинета "Орешарски".

По думите му ГЕРБ в момента "пазарува" своето връщане в парламента и на практика договаря една негласна коалиция, подтиквани от ЕНП и ПЕС.

"ГЕРБ са избрани от хората, за да бъдат народни представители. Това, че не идват на работа и на практика подменят вота на хората, това е техен проблем. Ако искат да се връщат, ако искат да не се връщат. Чувам медийните отзвуци и виждам, че г-н Борисов рязко промени курса си. Той говори нелепости, причините да напусне парламента са други. Мъката там е голяма, страхът, че ще започнат разследвания за тяхното управление, е голям. И затова те търсят някакво съглашение с БСП, за да смекчат. Борисов иска да се договори да не бъде разследван", завърши Волен Сидеров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


479
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
346
6
 
5
 
! Отговори
КАРЪК преди 10 години
Планът "Сидеров" е изпълним !!!Обаче, за 4 - 5 години, а не както той казва за 1 - 2 години. Но неговото изпълнение значи НОВА НАЦИОНАЛНА ПОЛИТИКА. Значи напускане на ЕС и обръщане към Русия и Китай. Европа няма да одобри национализацията на стратегически отрасли, макар да знае, че тяхната приватизация беше бандитска. Съгласен съм, че договорите за концесии са сключени в ущръб на националните интереси. НО СЪДЕНИ ЗА ТОВА НЯМА И НЯМА ДА ИМА.Планът "Сидеров" е твърде радикален и може би опасеН.
345
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ДениславЕто кой не е пушил в храстите в часовете по бъл.ез.!Ще стане инжинер от момчето.
344
0
 
1
 
! Отговори
Mohnke преди 10 години
До ViturStStЩо бе? Да не си чел Митът? Ти? И защо да не се хваля? Искаш да кажеш, че е по-*** от всчките икономически гадости, които докараха белия свят до сегашния ***? Искаш да кажеш, че такива "величия" като Карл попър или онзи *** Стивън Хопкинс...или Тойнби, са по-къдърни от Розенберг???? Смешно е! Нацитата са хора на духа, а тези са ***, дето и майка си продават за пари!
343
0
 
1
 
! Отговори
Денислав преди 10 години
До АнонименВ кой университет завърши две магистратури?Цитат от теб:"Ей селски научи се да пишеш" - думата "селски" е обръщение - преди и след нея се пише запетайка.
342
0
 
0
 
! Отговори
Одисей 1 преди 10 години
410 гротесно му се самото име на този план , предполагам че са гов зели от собсттвената си фразеология , те много често са плюели по така наречения план Ран-ът , пълни тотални глупости сидерови
341
0
 
1
 
! Отговори
bggrajdanin преди 10 години
До Атака е много опаснаZapomni mi dumata 4e tozi sauz 6te dade ikonom.skok na darjavite 4lenki.Imat resursi,no nqmat tehnologii.6te si kupqt i tehnologiite.i togava 6te vidim starite *** ot ES kakva pesen 6te zapeqt.Davam ti primer s Kitai i drugite tigar4eta ot azia.po4ti 60-70 procenta ot zapadnite firmi si iznesoha biznesa v aziatskite darjavi,a s tova i golqma 4ast ot kapitala.trqbva da izlezem ot Es kadeto ni *avat na vsqka kra4ka i postavqt usloviq.Mi nali sme ravni,no maj ne sme?!
340
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ViturStSt"Родителите ми са инжинери по образование от София."Ей селски научи се да пишеш инженер правилно най-напред!
339
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Някой чел ли е този прословут план - Планът "Сидеров"?Че той ако влезе в действие ще фалира за месец 3 пъти държавата.Аз незнам този човек сам вярва ли си на това, което е написал или просто се моли да не го изберат за министър-председател, защото този план е пълна утопия.
338
1
 
1
 
! Отговори
mohnke преди 10 години
До ViturStSt....и ако трябва да сме точни имам две магистратури и докторат...маймунке:)
337
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Точно така, протестът е организиран и платен с остатъците на величието на Българският дух, завещан ни от великите Български Владетели и Велики Българи оставили следа в Българската душа. Великани като Левски и Гиганти като Ботев. Не Гасне туй що не Гасне. Свободна България и достоен живот. Да сте живи и здрави братя, пазете тази божествена искрица в душата си, завещана на нацията от нашите ВЕЛИКИ предци. Да Живее България.
336
2
 
2
 
! Отговори
mohnke преди 10 години
До ViturStStE, какъв си тогава?:)??? Сега- за книгите - не знам на колко години си, но явно си от онова сбъркано поколение, което учи в "демократична" България и за което *** са равноправен етнос, *** могат да се женят помежду си, а БТВ е голямата работа. И за твое сведение съм чел и У.Еко, А. Тофлър, Тойнби, Н.Н.Талеб и т.н. Пиша само тези, за които сигурно си мислиш, че не съм. Чел съм и Война и мир, както и Митът на ХХ век и много други които ти не си и чувал! Мдааа...маймунке:)
335
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
сидеран и местан са уахабити, ще правят паметник на кадафи в Ямбол. а четин казак и десин чукалак отиват на посещение в северна корея, ако не вярвате питайте коалиционния партньор на дпс - атака!
334
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ПешоНикой не се е обезверил и отчаял. Но това, което си писал е доказателство добрата работа на отровната и крайно опасна демагогска тактика на сидеров.
333
13
 
9
 
! Отговори
Пешо преди 10 години
Волен по принцип е неадекватен, но това му изказване е истина. ГЕРБ експлоатират факта, че хората се обезвериха и отчаяха и организирайки протестите се надяват пак да вземат властта. Да, БСП и ДПС са доказани врагове на България, но тия протести ще разкажат играта на държавата и ще ни вкарат в още по-ужасна криза отколкото сме в момента. Истината е, че България умира...
332
4
 
11
 
! Отговори
Внимание опасност! преди 10 години
Волен Сидеров не е просто луд, той е ***, луд и много, много опасен. Главната опасност е в изземване на реални искания на демократичното общество в реториката му и преваряването им в демагогска и екстремистка форма, с което ги компрометира. Сидеров е нов вид оръжие на пропагандата, което може да се нарече "посипване на нивата със сол" - пропагандна тактика на превенция на създаване дори на кълнове на гражданско общество, национално самосъзнание и за пълно разединяване на обществото.
331
3
 
12
 
! Отговори
Бивш преди 10 години
Аз пък виждам един луд човек който се е навел на турци и *** само за да лапне някой друг лев. Никога вече батака!
330
2
 
8
 
! Отговори
Берлин преди 10 години
Хаха... вие си го избрахте - халал да ви е! :)))
329
7
 
2
 
! Отговори
mohnke преди 10 години
До ViturStStа на бас, че си по селянин от мен! Кой знае баща ти от коя маала е дошъл в софия я милиционер, я комсомолец да става...! Така е, нали! Е - може и дедко ти:)! Побъркани либерасти сте. Умните хора по цял свят виждат, че тази система отива на бунището...ама то шопското е все 20 години назад. Неслучайно Буров е казал - "Тежко и горко на България ако остави дървени шопи да я управляват"! А ходи сега ближи *** на сороските педерастчета!
328
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ооооо, зомбитата дрогирани на ибрика пак са тук. Как е групата днес колко *** *** лапнахте? Смешници!!! Това са последните дни на ибрика и батака в политиката.
327
7
 
5
 
! Отговори
Атака е много опасна преди 10 години
Идеята на Путин за Евразийски съюз. Путин покани и България през 2011.Русия иска да обедини държавите от "евразийското пространство" в общ съюз, който да се противопоставя на ЕС. Освен държави като Китай, Русия, Молдова, Беларус и Узбекистан Владимир Путин счита, че трябва да се привлекат и държави като България.И едно от най-опасните оръжия на тази политика се казва Атака (Волен Сидеров) и ДПС - братята анти-български руско-азиатски близнаци, които управляват днес България....