Платена партийна поръчка, това вижда на площада Сидеров

Организаторите им били активисти на ГЕРБ и на Командира
17 юли 2013 14:50,
479
Платена партийна поръчка, това вижда на площада Сидеров
Снимка: БТА

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров настоя, че това, което се вижда на площада пред парламента и Министерския съвет, не е народното недоволство, а платено събитие.

"Тия няколкостотин човека в центъра на София - нека са 1000, 2000, 3000 - за тях има достатъчно данни, че повечето от тях са платени и партийни поръчки", категоричен бе той пред БНР.

Националистът обяви, че организаторите им са активисти от ГЕРБ и приближени до Иван Костов и Марин Райков хора.

Още по темата
"Това не го приемам като народни протести, а като партийна поръчка, зад която стоят интереси, икономически интереси, енергийни лобита и кръгове, които са свързани с президента Плевнелиев и с неговите офшорни далавери, заради които бях силно нападан, включително върху главния прокурор се оказва натиск да бъда арестуван", допълни той.

Според него изкарването наяве именно на тези интереси са причината за "яростната кампания", подета срещу него, в която той е определен като "хулиганстващ екстремист".

"Ако това е хулиганство, значи разкриването на корупция е хулиганство", отсече Сидеров.

"Да осигуриш работа на парламента не означава подкрепа за кабинета", така той отговори на въпроса дали подкрепя все още кабинета "Орешарски".

По думите му ГЕРБ в момента "пазарува" своето връщане в парламента и на практика договаря една негласна коалиция, подтиквани от ЕНП и ПЕС.

"ГЕРБ са избрани от хората, за да бъдат народни представители. Това, че не идват на работа и на практика подменят вота на хората, това е техен проблем. Ако искат да се връщат, ако искат да не се връщат. Чувам медийните отзвуци и виждам, че г-н Борисов рязко промени курса си. Той говори нелепости, причините да напусне парламента са други. Мъката там е голяма, страхът, че ще започнат разследвания за тяхното управление, е голям. И затова те търсят някакво съглашение с БСП, за да смекчат. Борисов иска да се договори да не бъде разследван", завърши Волен Сидеров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


479
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
326
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Serial MomАз незнам какво си очаквала от този човек изобщо... Тъй като го гледаш нощем да псува хората с тъпоглавите си мутри колко умствен потенциал има?
325
5
 
8
 
! Отговори
ДО АТАКИСТ преди 10 години
Абе и ти си *** като лидера ви!Той не е и ***, а човек без представа какво говори и прави. Нали той беше тоя дето плащаше да отидат хора на смешния му протест в който се изкарва жертва бе !Всички от АТАКА сте палячовци нищо друго не мога да кажа определено не сте националисти, а национални палячовци !!!
324
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ХАаххахахах, махни се бе продажник, никой не ви иска, продаде си д-то за жълти стотинки
323
3
 
6
 
! Отговори
ан преди 10 години
докога ще го правите медийна звезда?
322
3
 
4
 
! Отговори
mohnke преди 10 години
Видно е, че идиотията е пълна. И моля да не ми махате коментарите, защото във форума има откровени идиотщини! Сега - пълно е и тук с охранени софиянчета, чакащи на мама и тати- кой на милиционер сина, кой на партиец, кой на бандит, а други - на крадлив чиновник от министерство. Момчета и момичета, вашият свят е мъртъв. Либерастките ценности са мъртви. Не го ли осъзнавате. Сосрос, медии, световна банка...всичко това са прашасали от лъжи парцали! Чака ни нещо ново, но вие пак не сте разбрали! ..
321
0
 
1
 
! Отговори
nina преди 10 години
До Анонименbre, bre, kolko ostroumno.......smotanqci...
320
5
 
6
 
! Отговори
Serial Mom преди 10 години
От създаването на АТАКА гласувам за нея. Но - дотук! Не съм си дала гласа за Волен и сие, за да стават турска *** и да се изправят срещу всичко това, което им беше в предизборната платформа! И не съм само аз разочарована. Убедена съм, че при едни нови избори, Волен Сидеров ще гледа Нардоното събрание единствено от площада.
319
3
 
8
 
! Отговори
дони преди 10 години
----------------------------- Л И Ц Е М Е Р --------------------------------
318
4
 
4
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
до 375Дай бе, дай да ги видим вече тия пари от Доган на Сидеров колко са...кажи поне една измислена цифра, че да си маааалко поне убедителен за скапаняците тук които те четат.
317
16
 
9
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
За разлика от Тиквата, който не ходи в НС на работа, Волен ходи на работа и затова се обажда за пореден път да ви пипомни колко нагли и престъпни *** могат да бъдат тия от ГРОБ с плащане за протести.И не е нужно да се дадат на всеки9 пари- достатъчно е да се дадат на няколко организатора мангизи за да поведат стадото !Ще си умрете в мизерия, скапани ОВЦЕ по площадите докато надувате свирчици!*** могат така да ви гледат сеира и 4 години- до края на мандата им.
316
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Оставете простите *** да си глаауват за ГРЪБ.В България броя на хората, които разбират фундаментите на икономическите и социалните проблеми в държавата нараства.Геополитика, икономически платформи, реформи са сложни и чужди понятия за тиквените, тривиални мозъци.Атака е най-модерната и програсивна партия, но хората са интриганти и не виждат ядрото.На един ***, ако увиеш ла*но в целофан, ще му го продадеш.
315
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Стига вече с тези платени протестиращи,платени са твоите наркомани и ***,които непрекъснато мъкнеш след себе си.Не пренизяявай българския народа и неговия интелегентност до твоето ниско стъпало,долно,човешко падение!
314
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до3725 2 ОтговориАтакист преди 5 минути------------------------------------------аве *** а Волен защо взе парите на доган като избирателите му не гласуваха за него за да подкрепа ДПС. Че и пари от държавата *** за това предателство.И за какво да се връща ГЕРБ в НС като там диалог няма ? За да може после тези крадци да реват че и ГЕРБ са били там когато са се гласували законите ли ? И без друго тройката не разговаря с никой а си прави каквото си иска и каквото им кажат олигарсите.
313
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тоя пак се обади, бях го забравил че е жив, да не са го пуснали градска отпуска от 4-ти километър
312
9
 
25
 
! Отговори
Просто преди 10 години
Просто казано: Бесен ***! Последователите му: *** нискоинтелигентни деградирали същества, част от тях роми- лош материал!
311
19
 
10
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
до 373Я кажи като е голям моралист и мисли за народа... Тиквата защо взе 1 милион субсидия за партията си която му се полага по закон, защото е парламентарно представена, а в същото време не ходи на работа в парламента и неговите *** от партийката му???Я кажи това не е ли предателство спрямо народа- да взимаш 1 милион лева за месец и да не ходиш на работа???Кажи ве, папагал?
310
5
 
12
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 10 години
До АтакистЩо за голям националист и "втори Левски" ще мъсти лично с държавни средства и държавно положение. Нека му е зле на Тиквата, пък ако ще България с краката нагоре да се обърне и половината области да се управляват от ДПС-арски рецидивисти? Да се рови с дни в Бургас колко сателитни чинии сложил Валери Симеонов на еди-кой-си покрив и че това някак пречело на целия град, и ето идва Болен-Освободителя да оправи работата. А всички точки, принципи, планове "Лидеров" - кучета ги яли...?
309
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Доган към Сидеров: "Г-н Сидеров, вие готови ли сте да пролеете кръв за България"Сидеров: "Да, разбира се"Доган: "Добре, утре заповядайте да ви обрежем"
308
19
 
10
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
do 367Смешен е , да - като ви го начука на всички герберасти с гласа си за ***, а Тиквата от злоба и яд даже не ходи на работа в парламента!
307
25
 
11
 
! Отговори
до Андрей Райчев преди 10 години
Да знаеш, че и на следващите избори, и до края на живота си ще гласувам само за АТАКА. А аз съм на 32