Платена партийна поръчка, това вижда на площада Сидеров

Организаторите им били активисти на ГЕРБ и на Командира
17 юли 2013 14:50,
479
Платена партийна поръчка, това вижда на площада Сидеров
Снимка: БТА

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров настоя, че това, което се вижда на площада пред парламента и Министерския съвет, не е народното недоволство, а платено събитие.

"Тия няколкостотин човека в центъра на София - нека са 1000, 2000, 3000 - за тях има достатъчно данни, че повечето от тях са платени и партийни поръчки", категоричен бе той пред БНР.

Националистът обяви, че организаторите им са активисти от ГЕРБ и приближени до Иван Костов и Марин Райков хора.

Още по темата
"Това не го приемам като народни протести, а като партийна поръчка, зад която стоят интереси, икономически интереси, енергийни лобита и кръгове, които са свързани с президента Плевнелиев и с неговите офшорни далавери, заради които бях силно нападан, включително върху главния прокурор се оказва натиск да бъда арестуван", допълни той.

Според него изкарването наяве именно на тези интереси са причината за "яростната кампания", подета срещу него, в която той е определен като "хулиганстващ екстремист".

"Ако това е хулиганство, значи разкриването на корупция е хулиганство", отсече Сидеров.

"Да осигуриш работа на парламента не означава подкрепа за кабинета", така той отговори на въпроса дали подкрепя все още кабинета "Орешарски".

По думите му ГЕРБ в момента "пазарува" своето връщане в парламента и на практика договаря една негласна коалиция, подтиквани от ЕНП и ПЕС.

"ГЕРБ са избрани от хората, за да бъдат народни представители. Това, че не идват на работа и на практика подменят вота на хората, това е техен проблем. Ако искат да се връщат, ако искат да не се връщат. Чувам медийните отзвуци и виждам, че г-н Борисов рязко промени курса си. Той говори нелепости, причините да напусне парламента са други. Мъката там е голяма, страхът, че ще започнат разследвания за тяхното управление, е голям. И затова те търсят някакво съглашение с БСП, за да смекчат. Борисов иска да се договори да не бъде разследван", завърши Волен Сидеров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


479
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
306
1
 
14
 
! Отговори
уго чавес преди 10 години
Неолиберални мъстии са превзели националните медии
305
10
 
25
 
! Отговори
J преди 10 години
Един велик човек е казал: "Да правиш смях е умение, но да си смешен - съдба" Болене, ако можеш помисли върху думите в тази мисъл.
304
9
 
25
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 10 години
Имало достатъчно данни... Единствено достатъчно данни засега има, че именно АТАКА плаща на мускулести индивиди да я охранява и да възпроизвежда присъствие (масовка е силно казано за 30-на души).Колкото до протестите - имайки предвид нулевия им ефект досега - кой *** ще плаща 3000х33х50 лв. = 5 000 000 за нищо? И къде се е чуло и видяло някой да раздава ей така пари за кибичене 2-3 часа и тъмнокожите ни братя да не проявяват никакъв интерес?Болен да вземе да каже НА НЕГО колко му платиха.
303
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И отново : Крадеца вика "Дръжте крадеца"... - ало медиите, на същия принцип трябва да публикувате и глупостите на всеки един луд в България... -този с какво е по-специален от другите?
302
10
 
8
 
! Отговори
бай Незнай преди 10 години
Що квичите сега! Нали щехте да го "игнорирате" Волен ! По смешни сте и от ***:)
301
19
 
8
 
! Отговори
mohnke преди 10 години
Другарите ЛИБЕРАСТИ ще се пръснат от злоба. Волен казва истината! Само той казва истината! БСП, ГЕРБ и ДПС са едни и същи либерастични ***, независимо как се наричат! Това е положението, ама вие сте толкова зомбирани от медиите, че за вас е по-важно как Волен е казал нещо, а не КАКВО е казал! Както и протестиращите! За какво протестират? Да сте чули нещо сносно като отговор. Протестират, защото еврейско брюкселските *** ги тикат...да не би да се повтори Унгария и у нас...това е истината!!
300
7
 
12
 
! Отговори
гого преди 10 години
абе сидер -ага ти този бойко го направи супермен да има влияние върху германия франция и холандия ти ме направи негов фен.голям *** си наистина. колкото до костов ти го познаваш по-добре нали по негово време му ближеше -ти си знаеш какво!
299
8
 
14
 
! Отговори
J преди 10 години
Болен е Волен, ама неще да си пие редовно илачите, бяга от лечебните заведения, обижда хората и си мисли, че е пич - да ама не. За него важи приказката: "Мии си краката и си легай". Що не си идеш бе *** продънен. И жена ти бега от теб. Какво остава за другите/нормалните/ да те търпят? *** си бе, молим те. Ще направиш добро на всички!
298
8
 
20
 
! Отговори
venko преди 10 години
охооо Сидер Ага Ефенди пак е изпълзял изпод масата
297
5
 
16
 
! Отговори
God преди 10 години
Досега Волен не е показал нито един документ доказващ някакви незаконни трансфери на Плевнелиев към офшорни компании. Само опъва локуми и се опитва да си вдига рейтинга на чужд гръб. Ако има документи да ги дава на прокурора и да се разследва. Накрая май ще излезе, че не било компютри, а компоти...
296
6
 
14
 
! Отговори
500 години робство преди 10 години
Да го на4укам на тоя турски 6изофреник волен ефенди и проститутките около него...дадоха му много пари за да се продаде,а тои взе 4е отка4и на пално...кои 6те ти ги хар4и бе сме6ко като ти 6те си в лудницата..!
295
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тоя на снимката най добре знае как се плаща но понеже е стиснат дава само по 30 лв и парче пица на безработни борчета да му правят масовка уж като симпатизанти на атака -а иначе авоарите от субсидията ги пази основно да се развява по света с деница Гаджева ,да спинкат двамата по френските хотели за по 6000лв на вечер ,а простаците от неговия електорат му се радват като на св.Иван Рилски ,колко бил правдив ,справедлив ...а той човека си е чисто и просто един демагог и селски тарикат!!!!!!!!
294
6
 
11
 
! Отговори
Lorka преди 10 години
Волене колко ти платиха на теб, за да говориш глупости?????
293
1
 
2
 
! Отговори
dsds преди 10 години
az puk vijdam choveka poruchal ubiistvoto na sestrite belneiski
292
4
 
6
 
! Отговори
NIKO11111 преди 10 години
Къде си Хитлер, за да вкараш в Бухенвалд първо този националист-ренегат?
291
4
 
6
 
! Отговори
НА ЗАПЛАТА преди 10 години
ПАРИТЕ НА НЯКОИ ОТ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ,БЯХА ПРЕДВИДЕНИ ЗА ---АТАКА !ТЕ УМЕЕЛИ ДА ПРОТЕСТИРАТ ,.....ЗА КОЙТО ИМ ПЛАТИ ,ЗАЩОТО ТЕ СА ВСЕ ОЩЕ ----ПАРТИЯ НА ПОВИКВАНЕ ,СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ !НО МНОГОТО ПРОТЕСТИРАЩИ ,...ИЗЯДОХА КИНТИТЕ НА АТАКА !
290
5
 
20
 
! Отговори
Мародер преди 10 години
Следващия парламент без тоя *** ще е много по-чист
289
5
 
4
 
! Отговори
HePeDoBeH преди 10 години
До ЦицкатаЗначи ти не отричаш, че Фолен е взел пари, нещастен си, че ГЕРБ са му платили малко, така ли? Ти си истински родолюбец, досущ като Белокосия си Фюрер!
288
4
 
3
 
! Отговори
HePeDoBeH преди 10 години
До ЦицкатаЗначи ти не отричаш, че Фолен е взел пари, а си нещастен, че ГЕРБ са му платили малко, така ли? Ти си истински родолюбец, досущ като Белокосия си Фюрер!
287
3
 
9
 
! Отговори
Един народ преди 10 години
а бе, лилипут, ние като ходехме по протести, ти още ходеше прав под масата :)