Депутатска ваканция ли? Борисов не дава!

"Искат да излязат в отпуск, но ГЕРБ ще сме против"
Обновена: 25 юли 2013 11:46 | 25 юли 2013 11:30,
239
Депутатска ваканция ли? Борисов не дава!
Бойко Борисов Снимка: архив, Булфото

ГЕРБ най-вероятно ще останат в парламента и ще гласуват против разпускането на парламента във ваканция, а Иска Фидоова е подала оставка заради изчерпано доверие. Това стана ясно от изказване на лидера на ГЕРБ в кулоарите на НС. 

Борисов обясни, че Фидосова не е признала пред него, че е нареждала на Филип Златанов, както показват записките в прословутото му тефтерче.

Тя призна пред мен, че не може повече да бъде на отговорен пост в партията, както не може да бъде  и депутат поради изчерпано доверие, заяви Борисов на въпрос на Dnes.bg защо е напуснала Фидосова.

Бях чувал от колеги депутати, че тя проявява команден стил на управление в мое отсъствие, обясни още Борисов. Лидерът на ГЕРБ беше категоричен, че самият той няма никаква роля в скандала, въпреки че и неговото име се споменава в тефтерчето.

Още по темата
Ако аз имах каквато и била роля в това тефтерче, нямаше да понесе отговорност Фидосова. А в това тефтерче има и други хора и господин Местан много добре ги знае, заяви той. По думите му списъците, оповестени от прокуратурата, са били доста избирателно представени. Ще ги разберете, като тече процесът, заяви Борисов на въпрос на Dnes.bg кои са тези имена.

Станишев никога не си признава своята вина. И днес им казах, че с малко слушане в гласа на инакомислещите могат да се избегнат много проблеми в страната, каза още Борисов по повод протестите. Той обясни, че би бил много горд, ако партията му може да организира подобни протести, но отхвърли твърденията, че ГЕРБ има пръст в тях. Не е хубаво това, което се случва в страната, констатира Борисов.

Експремиерът не отговори директно дали парламентарната му група ще остане в НС и след днешния ден. Стана ясно обаче, че ГЕРБ ще бъде в парламента и утре, за да гласува против излизането на НС във ваканция. Борисов обясни, че отсъствието на ГЕРБ от пленарната зала не се е приемало добре от европейските партньори, а той умеел да се вслушва в тях, защото „оттам идват парите”.

Той отново се обяви за оставка на кабинета „Орешарски“.  Аз се надявам, че те ще подадат оставка и ще има предсрочни избори и ще има един работещ парламент. Аз не знам в тази обстановка как ще се идва на работа. Искам поне да не си дават отпуска - те се гласят другата седмица да излязат в отпуска. Ще останем и гласуваме против, отсече той.

Лидерът на ГЕРБ обясни още, че в БСП има „мъдри хора, нормални хора”, които „като гледат тези „безумни назначения, им е много неудобно и знаят, че резултатът на изборите след това ще е катастрофален”.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


239
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
182
1
 
1
 
! Отговори
nbrakalova преди 10 години
Защо да излиза, та той си е все във ваканция! Освен това работи за спечелване на следващите избори. Колкото по-бързо се обявят, толкова по-сигурно ще влезе в парламента. Каква ваканция?!
181
0
 
1
 
! Отговори
2 meseca преди 10 години
НАКАЗАНИЕТО е до края на месеца. Много трудно се копае на каменисто и буренясало място. Имало е изключително рядка посещаемост ,стигнала до самозабрава . Дано август като 8-ми месец донесе нещо безкрайно ползотворно и мъдро за всички последователи на правилното и градивно мислене.
180
1
 
1
 
! Отговори
7 преди 10 години
До анонименНикога не е имало цяло общество,няма и да има.Не ми се прави на политик,защото ужасно гимразя.
179
3
 
5
 
! Отговори
7 преди 10 години
Не искам да виждам политик дори на снимка,особено и който е управлявал.Повръща ми се.
178
6
 
7
 
! Отговори
али паша преди 10 години
Струва ми се тук има доста тикви където драскат целият ден ......какво то и да дрАскате БОйКо е супер ...нещастници
177
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ох, малиии, така ми нашльокаха тиквата от Европа, че сега шъ бачкъм без ваканция!Ама, днес решихме с Цецко да пийнем кайвенце на обяд и да звънним телефончета за протеста довечера.
176
8
 
8
 
! Отговори
Бат Станчо преди 10 години
До ЛораА кой се трае, Станишев,Местан ,Орешарски или Сидеров?Какво да работят,като тия си правят каквото си искат,с поткрепата Сидеров и не им пука от хората ,камо ли от ГЕРБ!
175
14
 
15
 
! Отговори
Лора преди 10 години
Ми те гербаджийските мекерета досега не са работели !?тоя пък пак се взе за голяма работа ,абе *** са скрий някъде и ти ! леле ,тез не се траят
174
12
 
22
 
! Отговори
arhar преди 10 години
Прав е Б. Борисов !На 14.01.2009 г. Станишко и др. Миков окървавиха протестите, като един от протестиращите беше починал в ареста, след като беше пребит от полицията, която се командваше от др. Миков .На 23.07.2013 г. Станишко, др. Миков и Цв. Йончев окървавиха отново протестите .Това са факти ! Истината е, че истинските диктатори в държавата са тези, които окървавиха протестите, сиреч Станишко и др. Миков !Станишко и др. Миков странно мълчат и не казват кой е ' кръстника ' на мафията в държавата . А въпросните лица зависими ли са от мафията и нейния ' кръстник ' ?
173
5
 
14
 
! Отговори
seira преди 10 години
ЗАБРАНЯВАМ ВАКАНЦИИТЕ НА ДЕПУТАТИТЕ И ЗАДЪЛЖАВАМ ВСИЧКИ ДА СЕ ЯВЯТ НА РАБОТНОТО СИ МЯСТО!!!НАРЕЖДАМ:НАРОДНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ ДА ИЗПЪЛНЯВАТ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА, ЗА КОИТО СА ИЗБРАНИ И ПОЛУЧАВАТ ЗАПЛАТА!!!
172
15
 
26
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Какви нерви имат червено-турските депутати, че и да излязат да почиват?! Или са напълно дебилни! Цялото общество се тресе от протести, а те искат ваканция!
171
15
 
19
 
! Отговори
Боце преди 10 години
Боце,Боцеее...кой те хване и за мене да остане...
170
7
 
25
 
! Отговори
Данъкоплатец преди 10 години
ГЕРБ ще останат в Парламента, когато останалите парламентарни групи почиват, тъй като те си взеха предварително отпуската и сега ще работят. Така са решили хората. Няма лошо без това трябва да си заслужт заплатите, които получиха на 20.07.2013г.
169
0
 
3
 
! Отговори
Българин преди 10 години
До закона 203За съжаление не знаеш законът.
168
19
 
33
 
! Отговори
Българин преди 10 години
"Искат да излязат в отпуск, но ГЕРБ ще сме против"Вие до сега къде бяхте бе ,г.н Борисов ? Винаги съм си мислил и сега се потвърждава ,че най - силната Ви страна е наглостта.
167
3
 
22
 
! Отговори
gost преди 10 години
2 месеца работа 1 месец ваканция де дават така работодателя парвите 6 месеца давали срамота
166
8
 
27
 
! Отговори
закона преди 10 години
Каква ваканция,бе? Всичкото Мара втасала ,та на втория месец се канят за ваканция.И за вас важи кодекса на труда,никаква авнаканция преди да направите 8 месеца стаж
165
21
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ееееееееееееее, ***!!! Ти ли си най-работливия? Хайде пали с авиоотряд 28 към някоя резиденция. А извинявай! Забравих, че вече си никой.
164
17
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
каква е тая наглост на бб ?колко дена не идва на работа ?
163
26
 
31
 
! Отговори
ха преди 10 години
По-големи *** от комунистите и от тези, които ги подкрепят, няма. Тук има доста платени ***. Стават и лягат с Бойко. Дано да ви плащат добре. Промити мозъци.