Депутатска ваканция ли? Борисов не дава!

"Искат да излязат в отпуск, но ГЕРБ ще сме против"
Обновена: 25 юли 2013 11:46 | 25 юли 2013 11:30,
239
Депутатска ваканция ли? Борисов не дава!
Бойко Борисов Снимка: архив, Булфото

ГЕРБ най-вероятно ще останат в парламента и ще гласуват против разпускането на парламента във ваканция, а Иска Фидоова е подала оставка заради изчерпано доверие. Това стана ясно от изказване на лидера на ГЕРБ в кулоарите на НС. 

Борисов обясни, че Фидосова не е признала пред него, че е нареждала на Филип Златанов, както показват записките в прословутото му тефтерче.

Тя призна пред мен, че не може повече да бъде на отговорен пост в партията, както не може да бъде  и депутат поради изчерпано доверие, заяви Борисов на въпрос на Dnes.bg защо е напуснала Фидосова.

Бях чувал от колеги депутати, че тя проявява команден стил на управление в мое отсъствие, обясни още Борисов. Лидерът на ГЕРБ беше категоричен, че самият той няма никаква роля в скандала, въпреки че и неговото име се споменава в тефтерчето.

Още по темата
Ако аз имах каквато и била роля в това тефтерче, нямаше да понесе отговорност Фидосова. А в това тефтерче има и други хора и господин Местан много добре ги знае, заяви той. По думите му списъците, оповестени от прокуратурата, са били доста избирателно представени. Ще ги разберете, като тече процесът, заяви Борисов на въпрос на Dnes.bg кои са тези имена.

Станишев никога не си признава своята вина. И днес им казах, че с малко слушане в гласа на инакомислещите могат да се избегнат много проблеми в страната, каза още Борисов по повод протестите. Той обясни, че би бил много горд, ако партията му може да организира подобни протести, но отхвърли твърденията, че ГЕРБ има пръст в тях. Не е хубаво това, което се случва в страната, констатира Борисов.

Експремиерът не отговори директно дали парламентарната му група ще остане в НС и след днешния ден. Стана ясно обаче, че ГЕРБ ще бъде в парламента и утре, за да гласува против излизането на НС във ваканция. Борисов обясни, че отсъствието на ГЕРБ от пленарната зала не се е приемало добре от европейските партньори, а той умеел да се вслушва в тях, защото „оттам идват парите”.

Той отново се обяви за оставка на кабинета „Орешарски“.  Аз се надявам, че те ще подадат оставка и ще има предсрочни избори и ще има един работещ парламент. Аз не знам в тази обстановка как ще се идва на работа. Искам поне да не си дават отпуска - те се гласят другата седмица да излязат в отпуска. Ще останем и гласуваме против, отсече той.

Лидерът на ГЕРБ обясни още, че в БСП има „мъдри хора, нормални хора”, които „като гледат тези „безумни назначения, им е много неудобно и знаят, че резултатът на изборите след това ще е катастрофален”.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


239
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
162
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сигурто се оглежда в малко огледалце и не може да се погледне острани.
161
23
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Жалко, че умърси името на пожарникарите - хора умни, смели и самоотвержени.
160
18
 
15
 
! Отговори
1 преди 10 години
ЕЕЕ омръзна ми този човек каквото и да го питат да се обръща към това какво е направил или не е направил Станишев, ама като във вица "а вие защо биете ***" се получава при ББ винаги.
159
26
 
27
 
! Отговори
Бай Жоро преди 10 години
Този безмозъчник няма ли най-после да го вкарат в затвора? Да изгниеш вътре дано омразна мутро!
158
13
 
14
 
! Отговори
пременил се Илия преди 10 години
Новото име на Герб е БЕРБ - Бойко е република България
157
16
 
19
 
! Отговори
Ая преди 10 години
Той не давал?! Че кой го пита него?!
156
23
 
29
 
! Отговори
Мистър Х преди 10 години
При Орешарсик бият 2000-3000 ***, които създават проблеми... При Борисов подслушваха, рекетираха и биеха в къщите им 7 Милиона души....мисял че има разлика
155
15
 
22
 
! Отговори
Ззз преди 10 години
Групировката на Бойко мутрата
154
17
 
27
 
! Отговори
Мистър Х преди 10 години
И боен газ да изпозвата Орешарски и хората му никога няма да живея в тоиз старх в който живеех при Борисов - сега бият само тези които отидат при парламенат да правят физичесак саморазправа. При борисов влизаха в къщите и те пребиваха дори да не си виновен, послушваха и рекетираах, бизнесмени, политечсик противници, обикновени граждани, Цветано сам си разрешаваше кого да подслушва сам четеше в ефира СРС-та, сам бе обвинител и съд - той бе Вишински - а дано влезе в затвора
153
13
 
30
 
! Отговори
nelineli9 преди 10 години
Този нарцис е еталон за наглост,не ходи на работа,ама другите да нямат ваканция.Мисля,че той ни се подиграва на всички,нарочно и системно,просто това е играта на един самовлюбен ***!!
152
12
 
28
 
! Отговори
Мистър Х преди 10 години
Извинявайте кой беше Борисов - човеак който нарече народа си "***", мат'рял", "кучета които трябав да се държат на каишки" и които отказав да ходи в парламенат, а като ог изритаха оттам веднааг се разболя, въпреки че иначе демонстрирше желязно здраве....това и беше Борисов - вън СТАЛИН!
151
14
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЕГАТИ НАГЛЕЦА!!!!!!! НЕ Е ХОДИЛ НА РАБОТА ОТ ИЗБОРИТЕ, А СЕГА НЕ "ДАВАЛ" ВАКАНЦИЯ!! ТОЯ Е ЗА ЗАТВОРА!
150
3
 
25
 
! Отговори
roro_ преди 10 години
Нали много работа имали да вършат дУпетатите? Каква ваканция? А Бойко и ГЕРБ да си отработят отсъствията извънредно.
149
11
 
21
 
! Отговори
Hiffaforalkus преди 10 години
Че него кой го бръсне за слива? Останалите парламентарно представени групи нека гласуват "Да!", пък Тиквата и другите бастуни да - правят каквото си искат. Вече не са фактор и дай Боже - никога да не бъдат!
148
19
 
42
 
! Отговори
емо преди 10 години
вижте човека който ви завлече с три милиарда
147
16
 
39
 
! Отговори
sara преди 10 години
Тоя самовлюбен комедиант дали си вярва на приказките, или може би се надява някой да клъвне на глупостите му?
146
14
 
29
 
! Отговори
дебиля преди 10 години
погледнете каква стойка генералисимуст без авиоотряд кух скелет трудно изричащ камо ли разбиращ тефтераджия магистрален пиколо тоест жиголо будист слухтар ентелегент прочел винету говореш англиски конгречулешан скотовъд картофопроизводител фудболист камеонджия пмилиционер по късно полицаи преди това пожарникарн вобще всестрано развинтена личност пропуснах дебиля куха кофа демек харизматичен а сега де
145
13
 
32
 
! Отговори
787 преди 10 години
ТИКВАТА Е ПОЧНАЛА ДА ПОЖЪЛТЯВА НО САМО ВЪНШНО ВЪТРЕШНО ОЩЕ Е МНОГО ЗЕЛЕН
144
5
 
30
 
! Отговори
льольо преди 10 години
Ами да останат да си отработят!
143
17
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БУДА е единственият човек,който работи 365 дни по 24 часа,защото работата му се състои в това да не прави нищоСамо един безделник,човек който нищо добро не е направил в живота си може да измисли подобна глупостГарантирано от Гроб-безмозъчен диктатор