Депутатска ваканция ли? Борисов не дава!

"Искат да излязат в отпуск, но ГЕРБ ще сме против"
Обновена: 25 юли 2013 11:46 | 25 юли 2013 11:30,
239
Депутатска ваканция ли? Борисов не дава!
Бойко Борисов Снимка: архив, Булфото

ГЕРБ най-вероятно ще останат в парламента и ще гласуват против разпускането на парламента във ваканция, а Иска Фидоова е подала оставка заради изчерпано доверие. Това стана ясно от изказване на лидера на ГЕРБ в кулоарите на НС. 

Борисов обясни, че Фидосова не е признала пред него, че е нареждала на Филип Златанов, както показват записките в прословутото му тефтерче.

Тя призна пред мен, че не може повече да бъде на отговорен пост в партията, както не може да бъде  и депутат поради изчерпано доверие, заяви Борисов на въпрос на Dnes.bg защо е напуснала Фидосова.

Бях чувал от колеги депутати, че тя проявява команден стил на управление в мое отсъствие, обясни още Борисов. Лидерът на ГЕРБ беше категоричен, че самият той няма никаква роля в скандала, въпреки че и неговото име се споменава в тефтерчето.

Още по темата
Ако аз имах каквато и била роля в това тефтерче, нямаше да понесе отговорност Фидосова. А в това тефтерче има и други хора и господин Местан много добре ги знае, заяви той. По думите му списъците, оповестени от прокуратурата, са били доста избирателно представени. Ще ги разберете, като тече процесът, заяви Борисов на въпрос на Dnes.bg кои са тези имена.

Станишев никога не си признава своята вина. И днес им казах, че с малко слушане в гласа на инакомислещите могат да се избегнат много проблеми в страната, каза още Борисов по повод протестите. Той обясни, че би бил много горд, ако партията му може да организира подобни протести, но отхвърли твърденията, че ГЕРБ има пръст в тях. Не е хубаво това, което се случва в страната, констатира Борисов.

Експремиерът не отговори директно дали парламентарната му група ще остане в НС и след днешния ден. Стана ясно обаче, че ГЕРБ ще бъде в парламента и утре, за да гласува против излизането на НС във ваканция. Борисов обясни, че отсъствието на ГЕРБ от пленарната зала не се е приемало добре от европейските партньори, а той умеел да се вслушва в тях, защото „оттам идват парите”.

Той отново се обяви за оставка на кабинета „Орешарски“.  Аз се надявам, че те ще подадат оставка и ще има предсрочни избори и ще има един работещ парламент. Аз не знам в тази обстановка как ще се идва на работа. Искам поне да не си дават отпуска - те се гласят другата седмица да излязат в отпуска. Ще останем и гласуваме против, отсече той.

Лидерът на ГЕРБ обясни още, че в БСП има „мъдри хора, нормални хора”, които „като гледат тези „безумни назначения, им е много неудобно и знаят, че резултатът на изборите след това ще е катастрофален”.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


239
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
3
 
12
 
! Отговори
Гого преди 10 години
Нормално, че няма да искате. Вие вече си я взехте вашата преди месец, а сега не давате на другите. Типично мутренско поведение.
121
4
 
9
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
до 143 Единственият губещ и на който му го нахакаха е Тиквата. Всички други са на далавера.
120
4
 
6
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
за 139Теб по-добре да те вземат в някое комедийно предаване, да го играеш шут? Много ще ти отива.
119
0
 
6
 
! Отговори
Монархист преди 10 години
до 139,А аз още си карам висшето, владея перфектно два езика, уча и трети(ей така от любопитство към езика), и въпреки това пиша по-добре, и по-правилно от теб. Засрами се - биеш се в гърдите, че имаш две висши, а в същото време пишеш по-зле и от 10-то класник!
118
4
 
0
 
! Отговори
Mr.Anonimus преди 10 години
До ПетровМайками е чистачка бащеми ел.техник, аз мога да ти декларирам всичко откъде ми средствата които има днес. Не мисли че само с кражба може да се живее добре. ОК и дупедаване в твоя случай!
117
0
 
4
 
! Отговори
123 преди 10 години
До Mr.AnonimusЖивеем в Бъгария и тук официален език е БЪЛГАРСКИЯ.
116
8
 
1
 
! Отговори
Mr.Anonimus преди 10 години
До ПетровПич имам 2 виши образовния говора 5 езика и по голямата част от живота съм живял в чужбина. Ако напрва някоя грешка щтото пиша бързо мисля че неме прави неграмотен.Да пишем малко на някой друг език да видим кой е по-грамотен
115
7
 
2
 
! Отговори
Mr.Anonimus преди 10 години
До АтакистПич имам 2 виши образовния говора 5 езика и по голямата част от живота съм живял в чужбина. Ако напрва някоя грешка щтото пиша бързо мисля че неме први неграмотен.Въпроса е Сергейчо какво е направил спрямо годините си които е бил на власт?
114
1
 
7
 
! Отговори
Петров преди 10 години
До Mr.AnonimusПриятел, ти не си се научил още на български да пишеш правилно, а си кореспондираш с близкия "исток", тоя собствен бизнес май са ди го подарили мама и тате :)
113
3
 
0
 
! Отговори
Mr.Anonimus преди 10 години
До aaА ти чии интереси обслужваш бе продажник?
112
4
 
2
 
! Отговори
Мародер преди 10 години
Няма смисъл да се спори с комунисти. Въпросът е как да се свалят от власт. Президентът налага вето на актуализацията на бюджета - ако не наложи, значи се дискредитира и губи своята истолическа роля да спре мафията. При гласуването на ветото мфията получава 119 гласа и хунтата пада. Ако *** от Атака гласуват с турцитеи ккомунистите, вече е ясно, че нрите партии са дна мафия, и започваме.. Септемри - протести всеки ден, обща стачка, ГРАЖДАНСКО НЕПОДЧИНЕНИЕ и хунтата пак пада. това е пътят.
111
1
 
0
 
! Отговори
сизиф преди 10 години
До teo не ме пунтирай бре :)
110
3
 
2
 
! Отговори
Mr.Anonimus преди 10 години
До Анонимен:) за твое сведение имам собствен бизнес и работодател за първ път коментирам щото немога да ви търпа повече. Само да знаеш че търгувам със далечния исток и западна европа успешно а в България оборота ми е мижав щото монополиста Певски държи К и К искаш ли официални мейли където хората ми обясняват че продуктите и цените са ми чудесни но те нямат избор и работат само с К и К. За разлика од тебе аз имам факти които пдкрепят думите ми! Бегай да бачкаш ВЪШКО!
109
5
 
10
 
! Отговори
aa преди 10 години
Ето тук да си зададем въпроса! Кого обслужва този протест? Обслужва само и единствено ГЕРБ, Бойко Борисов и Цветанов! Защо ще ме запитате? 1. ГЕРБ се разпада, монолитно изглежда само опаковката, но проказата е вътре в тялото и заразните рани започнаха да се показват! Ето защо никой не желае да се докосва вече до тях, даже и новото Реформаторско дясно, което още се бистри да се прави! 2. Обслужва Бойко Борисов защото той желае, да спаси малкото което е останало от партийката му. партийка защото тя вече е маргинална, почти мъртва тъкан, която хората изрязват от тялото си! Обслужва негови
108
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До bariera_61От 1990г. насам всички управляващи разоряват държавата, така че не ми говорете че някой е сппестил пари в хазната и не ми го хвалете тоя Бойко
107
1
 
9
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
до 1275,7 милиарда ли? Не ве, 10, 7 милиарда остави Бойко на ***. Нещо си се объркал.
106
7
 
13
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
до 122Всички видяхме какво постигна Тиквата за 3, 5 години . Прахоса 4 милиарда за 100 км магистрала 20 км метро и една спортна зала.
105
0
 
2
 
! Отговори
Петров преди 10 години
До Преподавател в СУтова на всички статии ли го пишеш като коментар
104
7
 
5
 
! Отговори
Mr.Anonimus преди 10 години
До Атакист:) мисля че с тебе неможе и да се спори ще замълчиш след тази вечер платена ниско интелигентна *** от фитнеса.
103
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Gerb spe4eliha mafiqta na sergei gi okradoha sega vi se vra6ta s va6ite kamani po va6ite glavi