Депутатска ваканция ли? Борисов не дава!

"Искат да излязат в отпуск, но ГЕРБ ще сме против"
Обновена: 25 юли 2013 11:46 | 25 юли 2013 11:30,
239
Депутатска ваканция ли? Борисов не дава!
Бойко Борисов Снимка: архив, Булфото

ГЕРБ най-вероятно ще останат в парламента и ще гласуват против разпускането на парламента във ваканция, а Иска Фидоова е подала оставка заради изчерпано доверие. Това стана ясно от изказване на лидера на ГЕРБ в кулоарите на НС. 

Борисов обясни, че Фидосова не е признала пред него, че е нареждала на Филип Златанов, както показват записките в прословутото му тефтерче.

Тя призна пред мен, че не може повече да бъде на отговорен пост в партията, както не може да бъде  и депутат поради изчерпано доверие, заяви Борисов на въпрос на Dnes.bg защо е напуснала Фидосова.

Бях чувал от колеги депутати, че тя проявява команден стил на управление в мое отсъствие, обясни още Борисов. Лидерът на ГЕРБ беше категоричен, че самият той няма никаква роля в скандала, въпреки че и неговото име се споменава в тефтерчето.

Още по темата
Ако аз имах каквато и била роля в това тефтерче, нямаше да понесе отговорност Фидосова. А в това тефтерче има и други хора и господин Местан много добре ги знае, заяви той. По думите му списъците, оповестени от прокуратурата, са били доста избирателно представени. Ще ги разберете, като тече процесът, заяви Борисов на въпрос на Dnes.bg кои са тези имена.

Станишев никога не си признава своята вина. И днес им казах, че с малко слушане в гласа на инакомислещите могат да се избегнат много проблеми в страната, каза още Борисов по повод протестите. Той обясни, че би бил много горд, ако партията му може да организира подобни протести, но отхвърли твърденията, че ГЕРБ има пръст в тях. Не е хубаво това, което се случва в страната, констатира Борисов.

Експремиерът не отговори директно дали парламентарната му група ще остане в НС и след днешния ден. Стана ясно обаче, че ГЕРБ ще бъде в парламента и утре, за да гласува против излизането на НС във ваканция. Борисов обясни, че отсъствието на ГЕРБ от пленарната зала не се е приемало добре от европейските партньори, а той умеел да се вслушва в тях, защото „оттам идват парите”.

Той отново се обяви за оставка на кабинета „Орешарски“.  Аз се надявам, че те ще подадат оставка и ще има предсрочни избори и ще има един работещ парламент. Аз не знам в тази обстановка как ще се идва на работа. Искам поне да не си дават отпуска - те се гласят другата седмица да излязат в отпуска. Ще останем и гласуваме против, отсече той.

Лидерът на ГЕРБ обясни още, че в БСП има „мъдри хора, нормални хора”, които „като гледат тези „безумни назначения, им е много неудобно и знаят, че резултатът на изборите след това ще е катастрофален”.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


239
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
142
10
 
47
 
! Отговори
Пожар преди 10 години
Според мен,Правец 8 има по-голям интелект
141
22
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ГОСПОДИ, ОТКЪДЕ СЕ НАМЕРИ ТОА ****ОУМНИК, ТАКОВА ЧУДО НЕ Е ИМАЛО НИКОГА В ПОЛИТИКАТА, ТОА УТЕПА СИТЕ РЕКОРДИ ПО "ИНТЕЛЕКТ", ТОА Е У Н И К А Л Е Н
140
14
 
38
 
! Отговори
фен преди 10 години
Тоя ще трябва да e на All Inclusive в пандиза.Крайно време е да му покажат пътеката на мафиотчето
139
17
 
51
 
! Отговори
123 преди 10 години
Правилно. ГЕРБ си изкараха ваканцията, добре си починаха, сега е ред на останалите. А през това време ББ и компания ще бъдат в парламента и ще работят. Какво ли ще измъдрят??? Става интересно.
138
43
 
26
 
! Отговори
Ваканция преди 10 години
Правителството трябва да премине към дългосрочна и постоянна ваканция, наречена ОСТАВКА!
137
15
 
47
 
! Отговори
ДААА? преди 10 години
ГЕРБ СИ ИЗКАРАХА ВАКАНЦИЯТА ДО СЕГА НЕ БЯХА В ПАРЛАМЕНТА СЕГА ЩЕ КАЗВАТ КОЙ КОГА- КОЙ СИ ТИ БЕ ГОСПОДИН БОРИСОВ ЧЕ ЩЕ КАЖЕШ Я ОТИВАЙ ДА СИ ОРГАНИЗИРАШ ХУЛИГАНИТЕ НО ТОЗИ ПЪТ ДА ХОДЯТ ДА ХВЪРЛЯТ КАМЪНИ ПО ТВОЯТА КЪЩА НЯМА ДА НИ СПИРАТ ДАНЪЦИ ЗАТОВА ЧЕ НЯКАКВИ ПИЯНИ И ДРОГИРАНИ РУШАТ ПЛОЩАДА А ТИ ИМАШ ПАРИ ЩЕ СИ НАПРАВИШ РЕМОНТА
136
11
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Още през март свърши времето, в което каквото кажеше дон Бати Бабуин това ставаше. От сряда парламентът ще е във ваканция, пък това е добре дошло и за платените *** да си починат. Ще поизхарчат припечелените с трамбоване парици и наесен пак ще чакат изпълнението на дадачки от мутроолигархията.Най-зле ще е за дон Бати Бабуин, защото няма кого да командва, всички ще са в почивка, даже неработилите нищо в парламента гербери!
135
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Mr.AnonimusМалко си и неграмотен в писането.
134
6
 
26
 
! Отговори
ГЛАС НАРОДЕН преди 10 години
ВСИЧКИ СЪГРЕШИХТЕ И ВКУПОМ НЕНУЖНИ СТАНАХТЕ! И ГЕРБЕРАСТИ И БЕСЕПАРИ И ДЕПЕСАРИ И КОСТОВИСТИ И КУНЕВИЦИ И *** И ... Т.Н. СТАРИ МУЦУНИ!
133
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не дава, разбира се, та нали той и неговата група до вчера бяха близо два месеца в отпуска и са си отпочинали!
132
3
 
12
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
до 156Смотан, вместо да казваш кой е безделник или кой е работния, върви по-добре се образовай усърдно, че си смешен и жалък!
131
0
 
6
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
до 156Даже и да си чужденец, това не те оправдава, че си умопомрачително неграмотен обаче.
130
18
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Точно така Боико!Никакви ваканции,това не е детска градина!Още малко ще поискат и захарни петлета.
129
1
 
24
 
! Отговори
Ралица преди 10 години
КАКВА ВАКАНЦИЯ?! ТА ТЕ СА СИ САМО ВЪВ ВАКАНЦИЯ! НЕЩО ДА СА СВЪРШИЛИ!
128
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
АВЕ ***, ТИ НАЛ ИЗКАРА ВЕЧЕ ЕДНА ВАКАНЦИЯ, ЦЕЛ МЕСЕЦ ТЕ НЕМАШЕ В НАРОДНОТО САБРАНИЕ
127
0
 
4
 
! Отговори
do 153 преди 10 години
Защото пък ти ЕДНА ГРАМОТНОСТ ВАДИШ, дори и 3-ка няма да хванеш пограмотно писане - присмял се хърбел на щърбел..... хагагахахааа !!!!!!:)
126
1
 
3
 
! Отговори
Монархист преди 10 години
до 151,Ми кажи, че си чужденец, бе, човек.
125
2
 
2
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
до 146Палячо, как разбра че не съм работил в чужбина? А ти ако работиш нещо в чужбина, най-престижната ти работа ще е да миеш чинии в някой ресторант. Както те гледам колко си *** и неграмотен ми е жал за теб.Не те ли е срам да пишеш по-неграмотно и от петокласник бе, *** умрял?
124
7
 
5
 
! Отговори
rumka преди 10 години
Какво толкова са " работили " , та излизат и във ваканция!! Дали пък нещо градивно са създали, освен гафове!
123
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Лидерът на ГЕРБ беше категоричен, че самият той няма никаква роля в скандала"---Как пък все не е разбрал и все не знае бе! Но дори и да допуснем че не знае, какво говори това за него?Когато един ръководител постоянно "не е наясно" с безобразията на подчинените си, какво говори това? Говори че е кофти "матрял" и не става за ръководител!!!Опитва се да ходи по тъч линията, с надежда когато това правителство падне (а то ще падне - позорно), пак да дойде на власт... Но няма да се получи!