За леля ви Паца от Видраре и за "умните" в София

Кирил Добрев за "пропастта" между протестиращи и провинция
Обновена: 25 юли 2013 14:15 | 25 юли 2013 10:23,
191
За леля ви Паца от Видраре и за "умните" в София
Кирил Добрев. Снимка: архив, Булфото

Огромна пропаст стои между протестиращите софиянци и хората от провинцията.

Докато за „умните и красивите” в София 5% намаление на тока е едно кафе в скъп хотел, то за леля Паца от село Видраре са пет хляба, изчисли пред bTV левият депутат Кирил Добрев.

В коментара си за ситуацията в страната той допълни, че излезлите на улицата в столицата имат едни искания – не харесват него и останалите народни представители и искат да ги извадят от 42-рото НС.

Срещите с хора от неговия район обаче показвали, че хора като леля Паца, която му направила баничка миналата седмица, били доволни от социалните ангажименти на БСП, които се изпълнявали.

"Днес протестът е изцяло политически, хората не харесват тези, които сме вътре в парламента. И аз не харесвах Бойко Борисов преди, но през последните 4 години правех опозиционна политика. Ако има избори сега, се удовлетворява статуквото. Ние не се страхуваме от изборите, ние изпълняваме своята социална програма. Готов съм да отида на избори. Вот през май е абсолютно реално постижим. Един парламент с ясна програма до април е нещо, в което БСП може да покаже достойнство", настоя Добрев.

Той смята, че фиксирането на дата за нови избори ще успокои ситуацията, но преди това лидерите трябва да седнат на една маса. По думите му обаче в момента такива няма.

На въпрос дали поставя под това определение и Сергей Станишев, Добрев заяви, че има разлика между избран председател и лидер.

Кирил Добрев бе категоричен, че максимално бързо "трябва да изгоним търговците от храма". На въпроса кои са търговците обаче той обаче спести отговора, питайки: "Какво означава олигархия? Какво общо има олигархията с управлението на страната и с това правителство към този момент. Кой от министрите има икономическа власт и медии? Имаме президент, който представлява олигарсите".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


191
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
139
2
 
9
 
! Отговори
Дядо преди 10 години
Бабо (152), Писачите по-долу са "кутевчета" (на Антон Кутев хора). На тях им се плаща да пишат такива работи. Целта е да си мислите, че са от протестиращите и да побеснеете. Ако сте *** сигурно ще постигнат целите си. Всъщност те успяват непрестанно от 1944 година насам...
138
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Умно шопче брейМноооооого злобно, брей! Спокойно, важното е да задоволим интересите на леля Паца от Видраре, а и на г-н Делян Добрев, най - грамотният и по всяка вероятност с абсолютно заслужена диплома...
137
1
 
17
 
! Отговори
an преди 10 години
Кой докара леля Паца до там ,че за 5 лева да целува ръка на богопомазаните и с несменяеми депутати? Ейййййййй и леля ти Паца има достойнство и да знаеш , че и ,,она че изока некой ден'',па тогава да видиш как се спира озверял от глад и мизерия народ .
136
5
 
4
 
! Отговори
Българин преди 10 години
До Анонимен 152Дано нацията не я водят "грамотни" като теб. В "интелигентният" ти пост от първо четене намерих 5-6 правописни грешки.Запомни момче ,че "еднакво важно е да се пишат стихове и да се отглежда пшеница".В този свят има място за всеки ,а не само за такива "проспериращи" умове като теб.
135
5
 
11
 
! Отговори
коментар преди 10 години
Как кой ще връща парите?Ами ти бе , пич.Вместо по цял ден да висите по форумите, да питате и да пишете глупости, ще се научите да РАБОТИТЕ.
134
7
 
5
 
! Отговори
коментар преди 10 години
Как кой ще връща парите?Ами ти бе , пич.Вместо по цял ден да висите по форумите, да питате и да пишете глупости, ще се научите да РАБОТИТЕ.
133
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И такива като леля Паца или някакви неграмотни ли ще водят нацията напред? Взимат 1 млрд. от работещите и младите (т.е. протестиращите) за да го дадът на стари, неграмотни и от малцинаствата хора най-вече за помощи за да си купят време на власт. Истинско безобразие. А този от снимката показва само едно - колко е силна шубобаднанащината унас. Успешно е заместил татко си. Слава Богу че избрах Терминал 2. Унас е невероятно страхотия, а такива като този се изживяват като лидерите на нацията.
132
2
 
10
 
! Отговори
.. преди 10 години
И това ли ви е бъдещето, това ли ви е реформата, Добрев? С тези безумни отстъпки и преливане от здраво на нездраво, ще фалирате НЕК за да унищожите България вече докрай, и тогава руснаците като си поискат парите за Белене, направо да вземат НЕК, и вече да сменяме името на страната ни окончателно. Последният редут ще е на ул. Позитано, само след това има бъдеще за България.
131
15
 
6
 
! Отговори
баба преди 10 години
Младежи, срам ме е като виждам, че сте толкова неграмотни. За съжаление грешките, които допускате не са технически, а направо не знаете правописа на БЪЛГАРСКИТЕ думи. ГОЛЯМ СРАМ. И това ли сте "умните и красивите"? На вас ли да разчитаме да оправите измъчената ни Родина. Боже! СРАМ!
130
3
 
13
 
! Отговори
Кой ще връща парите преди 10 години
Ще вземат заем 1 милиярд.За какво?Никой не казва от тия пари колко милиона ще налеят на енергиините мастодони(разбирай енергиината мафия която иска 40% увеличение).5% намаление за нас а колко ще връщаме?Пак сме от е....та страна!И баба Паца пак ще духа супата,а покрай нея и ние.На този безсрамник гушата пак ще му е напълнена и без саковете на "югославските другари".Нека оди бос!!!!!!!!!!!!Хак да му е!!!!!!!!!!!!!
129
3
 
3
 
! Отговори
коментар преди 10 години
54,а ти как правиш разлика между фирми на бсп,дпс и герб????Или до сега плащаха на "нашите",сега на "другите".Крадат от нашите ли??????
128
3
 
1
 
! Отговори
коментар преди 10 години
54,а ти как правиш разлика между фирми на бсп,дпс и герб????Или до сега плащаха на "нашите",сега на "другите".Крадат от нашите ли??????
127
7
 
17
 
! Отговори
жалко и тъжно преди 10 години
Голям безсрамник е Кирил Добрев - по хубаво да си мълчи.Всички помним "партийните пари"които БСП получаваше от югославските комунисти и тяхната мафия.Явно че Стаанишев вече няма "агитатори"щом е опрял до такива " Добревци ".Тъжна картина в полуразрушената държава.
126
4
 
17
 
! Отговори
pamet преди 10 години
До опаОбяснявала учителката в класа на малкия Кирчо Добрев,че Господ е създал небето,земята,човека и т.н. - Но татко казва че сме произлезли от маймуните- обажда се Кирчо - Кирчо,вашите семейни проблеми не ме интересуват - отвръща учителката
125
4
 
8
 
! Отговори
Умно шопче брей преди 10 години
Одисейчо, толкова ли си умен бе джанъм, че се перчиш със знания. Абсолютно съм сигурен, че си завършил някакво образование, но знания няма в главата ти. Защото, ТИ Софиянче, не си излизал извън столицата, за да видиш кои живеят по селата. Тези Андрешковци ще те купят и продадат, като бирника в едноименния разказ на Елен Пелин. И знай, че голям процент от тези селски баби, лелки, чичковци и дядовци имат висше образование и знания, а не като тебе диплома купена или дадена по снизходителност.
124
2
 
16
 
! Отговори
re преди 10 години
Светa се рaзвивa a пък нaшите упрaвници комунисти искaт дa ни нaпрaвят всички кaто бaбa ти пaцa и дa ни копувaт с по 2.50 нa месец зa няколко хлябaу
123
2
 
17
 
! Отговори
THE KING преди 10 години
Много ми е странно как такъв крупен бизнесмен има такива леви убеждения и е толкова социално ангажиран.Мръсните,лъжливи и крадливи комунисти трябва де се избият публично.
122
4
 
26
 
! Отговори
Георгиева преди 10 години
Сега комунистите ще се опитат да ни разделят на провинция и София
121
7
 
29
 
! Отговори
Ганка Коева преди 10 години
Няма нищо скалъпено в протеста г-н Анонимен 115. Аз съм от протестиращите в Пловдив. Работя, водя курс по компютърна грамотност и след работа, а след това и след курса ходя пред общината в Пловдив да протестирам. Нито някой ме кара, нито ми плаща. Получавам заплата за работата си. На протеста се запознах с много хора, които също работят и сами са решили да излязат и да протестират срещу наглостта и ежедневните грешки на управляващите. Каузата ни е една: ОСТАВКА!!!
120
8
 
19
 
! Отговори
опа преди 10 години
Ще бъда малко груб ама.....Добрев, баба ти Паца е чифтокопитно както и голяма част от електората ви. И за оскотяването сте виновни ти, Станишев и бащите ви. Разбирай БСП/БКП. А за разликата София-Видраре не смятам да говоря. То е да те сравня с първия срещнат протестиращ. Ясно. А през май ще има вот ама наказателен от прокуратурата срещу съпартийците ти.