За леля ви Паца от Видраре и за "умните" в София

Кирил Добрев за "пропастта" между протестиращи и провинция
Обновена: 25 юли 2013 14:15 | 25 юли 2013 10:23,
191
За леля ви Паца от Видраре и за "умните" в София
Кирил Добрев. Снимка: архив, Булфото

Огромна пропаст стои между протестиращите софиянци и хората от провинцията.

Докато за „умните и красивите” в София 5% намаление на тока е едно кафе в скъп хотел, то за леля Паца от село Видраре са пет хляба, изчисли пред bTV левият депутат Кирил Добрев.

В коментара си за ситуацията в страната той допълни, че излезлите на улицата в столицата имат едни искания – не харесват него и останалите народни представители и искат да ги извадят от 42-рото НС.

Срещите с хора от неговия район обаче показвали, че хора като леля Паца, която му направила баничка миналата седмица, били доволни от социалните ангажименти на БСП, които се изпълнявали.

"Днес протестът е изцяло политически, хората не харесват тези, които сме вътре в парламента. И аз не харесвах Бойко Борисов преди, но през последните 4 години правех опозиционна политика. Ако има избори сега, се удовлетворява статуквото. Ние не се страхуваме от изборите, ние изпълняваме своята социална програма. Готов съм да отида на избори. Вот през май е абсолютно реално постижим. Един парламент с ясна програма до април е нещо, в което БСП може да покаже достойнство", настоя Добрев.

Той смята, че фиксирането на дата за нови избори ще успокои ситуацията, но преди това лидерите трябва да седнат на една маса. По думите му обаче в момента такива няма.

На въпрос дали поставя под това определение и Сергей Станишев, Добрев заяви, че има разлика между избран председател и лидер.

Кирил Добрев бе категоричен, че максимално бързо "трябва да изгоним търговците от храма". На въпроса кои са търговците обаче той обаче спести отговора, питайки: "Какво означава олигархия? Какво общо има олигархията с управлението на страната и с това правителство към този момент. Кой от министрите има икономическа власт и медии? Имаме президент, който представлява олигарсите".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


191
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
4
 
29
 
! Отговори
тцЪ преди 10 години
За леля Паца от Видраре може и да е така, само дето не леля Паца от Видраре пълни хазната със своите данъци (не защото не ги плаща, а защото са доста по-малко), със продукцията на труд си, защото е пенсионерка, а Вие нагли *** комунистически, я обрахте още преди години и сега й подхвърляте жалки стотинки и символично намаление на разходите, вместо да измислете начин как да й повишите доходите... А това става, когато МЪДРО оперирате с парите от данъците на "умните и младите" и създадете условия
98
7
 
25
 
! Отговори
СЕЛЯНИН преди 10 години
Този лъже, та маже.Баба ми Паца сигурно е бивша кметица или партийна секретарка.Истината е, че възрастните хора по селата НЕ ПОДКРЕПЯТ ДНЕШНИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ, защото те са с най-мизерните пенсии и най-бедните в страната.Пенсионерите с големите пенсии, са на пилоните пред НДК и подкрепят Орешарски. Това са търтеи които са били на държавната хранилка цял живот и сега получават големи пенсии, че даже и тавана ще им вдигнат.СЕЛАТА И ПРОВИНЦИЯТА СА ЗА ОСТАВКА НА ОЛИГАРХИЧНОТО ПРАВИТЕЛСТВО!
97
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Средно за депутата от КБ са гласували по 10000 души. Но ако слушаш Добрев, Кутев, Манолова зад всеки един от тях стоят 30000души.
96
1
 
16
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
Представителство в парламента имат крадците на ток и мафията ,а Паца от Видраре не.
95
2
 
34
 
! Отговори
Логик преди 10 години
Кирчо, чети внимателно хората как те псуват.Баща ти беше голяма работа!И ти стана някой , благодарение на него.Той не допусна България да се окървави.Той не допусна да изгуби достойнството си. Не се прави на интересен с някакви лели, че ставаш смешен.Опитай се да бъдеш като баща си.Че хората още не са забравили сака ти с долари на Калотина.
94
5
 
18
 
! Отговори
Селянин антикомунист преди 10 години
Досега малоумието на леля ти Паца и сие *** от провинцията ви държаха на власт , но най-после му се вижда края !
93
1
 
18
 
! Отговори
offf преди 10 години
този човек явно не знае колко струва хляба, не е 36 ст.
92
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На леля Паца токът ще поевтинее с 2 лв , но бахурът и ще поскъпне с 5 лв, защото се поевтиняването на тока за бита се конпенсира с поскъпване на тока за индустрята и с това ще поскъпнат стоки и услуги, да не говорим, че производствата стават неконкурентно способни, а това водо много други пагубни последици. Но комунистите са царе на демагогията, която върви пред простите гласоподаватели, но не и пред мислещите хора.
91
1
 
17
 
! Отговори
до 96 преди 10 години
Белчин гардън е негов.И ТОВА Е ЗАБРАВИЛ да каже на леля Паца!
90
1
 
26
 
! Отговори
оптимист преди 10 години
Как поне 1% не си наследил от благородството на баща си??? Каква социална програма ще изпълните ,какви 5 лева? Къде, кога и за кого сте изпълнили нещо, с което сте излъгали народа??? Не на принципа:"Разделяй и владей" т.е. да противопоставяте София с провинцията-това са отживели гадни не бесепарски, а стари комунистически номера.....
89
0
 
13
 
! Отговори
Az.. преди 10 години
До БЪЛГАРКАНЕ ТАКИВА КАТО НЕГО СА БИЛИ В ИЗГОДНА КОМА И СА СЕ СЪБУДИЛИ ПРЕДИ 4 ГОДИНИ И СПОМЕНИТЕ ИМ СА САМО ОТ 4ТЕ ГОДИНИ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА ПОСЛЕДНОТО ПРАВИТЕЛСТВО!!! АЗ НЕ СЪМ ГЕРБЕР АМА ТИЯ *** СА ТОЛКОВА НАГЛИ, ЧЕ ....
88
3
 
8
 
! Отговори
Journey преди 10 години
До demokrat2013Чакайте, де!Да няма само 4 партии в тази България?!!!Ами, има Кунева, има СДС, ДСБ.Има ги и още, почти на издихания НДСВ.Какво се оплаквате, че нямате алтернативи.Ама, разочаровани сме били от едните, след това от другите.Значи БСП може да разсипва 5-6 пъти последните 25г. държавата и от тях да не сме разочаровани и да ги "избираме" отново и отново, но другите не можем.Само не казвайте, че няма алтернативи.Нека вкараме 4-5 десни партии в парламента, пък да видим.
87
4
 
25
 
! Отговори
Journey преди 10 години
Леля Паца, която е от с.Видраре изобщо не е стъпвала в София.Изобщо няма познати или контакти с хора, които да и кажат, че ти К.Добрев си свързан с автомафията, леля Паца, няма от къде във Видраре да разбере, че Р.Овч е в енергийната мафия, а Р.Петков е яко в мафията и обвързан с нея.Та, леля Паца, няма как да знае какви мафиоти са ДПС и как са изкупили, с ваша помощ България.Та, К.Добрев, пропускаш тези факти и пак демагогстваш!
86
4
 
24
 
! Отговори
ПЬЦО преди 10 години
Кирчо, май забрави кой спечели изборите за втори път ??? Ами хората не ви искат бе крадливи и лъжливи комунисти !!! Олигарсите ги създадохте вие с държавни и народни пари преди 25 г, а не президента.........надминахте *** по лъжи и манипулации !!!
85
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** да *** крадлива комунистическа ***!Ще промиваш главата на леля си Паца, щом можеш, но не всички сме шарани в тая държава.Да живеят всички като леля Паца дето ни загробиха!!Господ НЕМА да ви забрави!
84
4
 
15
 
! Отговори
на баба внучката преди 10 години
то бива нагли лъжци, ама чак пък толковаза да спести 5 лв. баба Паца трябва да има сметка 100 лв.!! хората по селата и малките градове дори масово се топлят на дърва зимата, готвят на дърва или газ, каквото може пускат на нощна енергия и т.н. и сметката им за ток е средно 15-20 лв. месечно!Освен ако не са свалили и цената на хляба не виждам как ги сметна тези пет.Нагъл ***!
83
3
 
29
 
! Отговори
БЪЛГАРКА преди 10 години
КИРИЛЕ, КИРИЛЕ КАК НЕ ТЕ Е СРАМ !!!! ТО КОМУНИСТ СРАМ НЯМА И ЛЪЖЕ, ЧЕ СЕ ЗАБРАВЯ !!! КАКВА БАНИЧКА, КАКВИ 5 ЛВ БЕ КИРЧО....НЕ БЕШЕ ЛИ ТИ С ТВОЯТА ПАРТИЯ БСП, КОИТО ОКРАДОХТЕ ДЪРЖАВАТА, ФАЛИРАХТЕ БАНКИТЕ И НАКРАЯ С ОГРОМНАТА ИНФЛАЦИЯ 1997 г НАПРАВИХТЕ ХОРАТА ДА ЖИВЕЯТ В МИЗЕРИЯ ????? ТОГАВА ТИ ПРАВЕШЕ МИЛИОНИ ЗА БСП ПРЕЗ ЮГОИМБАРГОТО И ТЕ ХВАНАХА С ЧУВАЛ ПАРИ НА КАЛОТИНА....НИМА МИСЛИШ, ЧЕ СМЕ ЗАБРАВИЛИ ??? ТА ТАЗИ ЖЕНИЦА ЛЕЛЯ ПАЦА ИМА ГОЛЯМО СЪРЦЕ ЩОМ ТЕ Е ПОЧЕРПИЛА СЛЕД ВСИЧКО КОЕТО Й ПРИЧИНИ!!
82
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този и министръчето на икономиката стойнев, си взеха по една спалня с балдахин на поляната (която струва 50лв. на ден) в Белчин Гардън миналата Неделя. И не пиха само кафе, което там струва 3лв?! Лицемер долен!
81
1
 
15
 
! Отговори
dark преди 10 години
В сряда следобед в района на ГКПП Калотина Кирил Добрев получил 215 000 германски марки и 43 000 долара от сръбския гражданин Бранислав Жечевич, твърди радиото. Декларираните на границата пари сърбинът предал веднага на Кирил Добрев и Илиян Йорданов, които го чакали близо до границата с автомобил мерцедес. Бранислав Жечевич бил задържан по-късно в София. Установено било, че на 20. 4. 2000 г. той внесъл други 420 000 марки, а на 4. 5. 2000 - още 290 000 DM и 42 000 долара.
80
2
 
16
 
! Отговори
Journey преди 10 години
Още един доказан престъпник от БСП.Един от босовете на автомафията.Та, той ще ми разяснява за леля му Паца и за живеещите в София каква е разликата.Лека Паца, докато не и уври главата да не гласува за комунисти, където и да отиде, проблема ще са и тези 5лв.Съвсем друг въпрос е, че леля Паца е на това положение благодарение на точно тези мафиоти-комунисти.А и в цялата им история- електората на комунистите са най-бедната прослойка, а управляващите партията им- милионери и милиардери.