На съвестта на Терзиева лежат човешки животи, ядоса се Борисов

Лидерът на ГЕРБ повторно поиска оставката на министъра
19 авг 2013 19:13,
589
На съвестта на Терзиева лежат човешки животи, ядоса се Борисов
Бойко Борисов. Снимка: архив Булфото
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отново настоя за оставката на министъра на регионалното развитие и благоустройството Десислава Терзиева заради катастрофата при гара Яна
 
„Тази госпожа трябва незабавно да си отива. На нейната съвест вече лежат и човешки животи”, заяви Борисов пред ”Фокус”.
 
Както Dnes.bg вече писа, двама души загинаха, а петима бяха ранени при зверска катастрофа при гара Яна. Движението по новия пътен възел беше пуснато около час след инцидента. Борисов вече веднъж поиска оставката на Терзиева. Тя от своя страна призова политиците да не извличат дивиденти от трагедии. От миналата седмица лидерът на ГЕРБ обяснява, че движението на пътния възел трябва да бъде пуснато, защото отсечката е готова.
 
Така ги чакахме да се намотаят за магистрала „Тракия”, за радост – тогава нямаше жертви. Сега от петък, събота, неделя, хиляди, хиляди граждани на България с часове чакаха в това задръстване, изнервяха се до полуда, след това шофират изнервени, и беше въпрос на часове да се случи нещо подобно, посочи Бойко Борисов. 
Той отрече да се опитва да извлече политически дивиденти от ситуацията.
 
Ние сме хора, които сме били в управлението. Много добре ни е ясно, че инцидент винаги може да стане и не бихме се възползвали политически от това. Но, когато аз, дни наред говоря, кметът на София Йорданка Фандъкова настоява, половината медии направиха репортажи, че магистралата е готова, че има задръствания, те не пожелаха дни наред да си размърдат – да не казвам какво. Това вече не е шега - загинаха хора. Тя, ако има малко доблест, няма да шикаклакви, а веднага трябва да се маха”, заяви Борисов.
 
Той обясни, че вчера е проявил разбиране при инцидента в взрива в китайския ресторант срещу Руската църква в София. Лидерът на ГЕРБ обясни, че се обадил на вътрешния министър Цветлин Йовчев да му каже, че неговата партия няма да прави политически атаки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


589
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
405
1
 
1
 
! Отговори
аз преди 10 години
До симеонГолем си *** Симеоне! Как пък разбра , че е милиярдер или мозъка ти е промит от червените *** и такива като подлогата Бареков ! Тия червените и един метър път не са кадърни да направят , не са кадърни и да открият поне построеното от Бойко !
404
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кое е това дебело ***, че си позволява да казва на Министъра на вътрешните работи, какво "мисли" да прави дебелата Му тиква и тиквеничетата Му? Този не е ли разбрал още, че му дръпнаха медииния шалтер и сега популистката Му партийка (сбирщина от нагаждачи и негодници) е загубена? Има ли предел наглостта на Боко, Лили Талпата и Цеко Умничкия? А Гребенаров, бившият областен на Бургас не е ли нарушил законите, като си позволи да маха пътна маркировка? Какво мисли прокуратурата?
403
2
 
5
 
! Отговори
Гошо преди 10 години
Пожарникара го е яд, че неможаха той и дебелото Лиле да открият поне 20 метра от някой участък и гъ*олизците-журналисти от БНТо и БТВто да лазят, както винаги са го правили в краката му, заедно с пропадналото скиорче-стажант журналист-наколенкаджия.
402
2
 
5
 
! Отговори
Аз преди 10 години
Абе ,Бойко я стига глупости ,стига вече бе,пред нищо не се спирате бе,да млъкнете малко ,да се замислите,да изпитате срам и някакаво човешко съчувствие и съпричастност,всичко вече в тая страна е един огромен абсурд.На твоято съвест нещо лежи ли?
401
2
 
1
 
! Отговори
Шoп преди 10 години
До Този ли ***,*** ***, ама ако не му бяха ходили на инат, сега нямаше да се налага да давате нощни дежурства...
400
4
 
4
 
! Отговори
mda преди 10 години
ей сега едни избори да има, всички ще ги измете бат бойцехайде не остана
399
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Само един самозабравил се нарцистичен шизофреник , като боко тикварелата може да се възползва от такъв тежък инцидент!Ужасно срамно е, че ни е управлявал!УЖАС!!!
398
1
 
6
 
! Отговори
kalinkamalinka преди 10 години
"Ядосан" - ще вземе да заслабне от "ядове".
397
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БСОЛЮТНО ТОЧНО.
396
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ТОЯ ПАК СЕ ИЗХОДИ НЕПОДГОТВЕН.
395
2
 
13
 
! Отговори
Българин преди 10 години
Няма ли кой да каже на този *** ,че говори нелепости?Всеки нормален българин би се срамувал,че този е бил премиер на държавата ни.
394
2
 
10
 
! Отговори
Куцсрете преди 10 години
Тиквата знае, че народът го "обича" и двадесетина гавази денонощно го вардят от "народната любов", а и от някои приятели на куцара, сретен или на тези край чиито тела се снима като мвр-секретар.
393
2
 
7
 
! Отговори
симеон преди 10 години
този отказваше да слага вратовразки едно време в началото на манда на герб беше обикновен човек от народа кат гепна 5-6 милиарда кат го гледам как стегнал вратовразката чак ще се задуши три да му кажат и три вратовръзки ще си вържи.нормално вече е мулти милиардер и трябва да изглежда добре
392
2
 
15
 
! Отговори
Този ли идиот, преди 10 години
който накара хората да се самозапалват преди няколко месеца, има наглостта да съди на чия съвест лежат човешки животи?! *** ***!
391
3
 
16
 
! Отговори
иван преди 10 години
Стига плака Борко вече си фактор само за Цветелинчето! Ако там ти минава номера давай ние акъл от теб не искаме.Спри се бе човек не разбра ли че като ти видим мазната охранена физиономия и ни се повръща.Айде мирувай у Банкя и си брой милиардите/нашите!!!/.
390
2
 
14
 
! Отговори
тя преди 10 години
голям лицемер, голям демагог
389
1
 
5
 
! Отговори
До 491 преди 10 години
Господине, защо обиждате маркуча?От него все пак има полза!!!!!!
388
3
 
12
 
! Отговори
Михаил преди 10 години
"Той отрече да се опитва да извлече политически дивиденти от ситуацията."Ах колко е нашият нагъл долнен популист-демагог!
387
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** Банкянски ***.***, ***, *** като пожарникарски маркуч.
386
1
 
17
 
! Отговори
Ей, пичленце преди 10 години
Я тръгни из България, ама ей тъй САМ, БЕЗ охрана.Да видиш как ще ти натрошат кратуната ония които излъга за ПЪРВИТЕ избори с твое участие.А тръгне бе пич. Стиска ли ти, а?