На съвестта на Терзиева лежат човешки животи, ядоса се Борисов

Лидерът на ГЕРБ повторно поиска оставката на министъра
19 авг 2013 19:13,
589
На съвестта на Терзиева лежат човешки животи, ядоса се Борисов
Бойко Борисов. Снимка: архив Булфото
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отново настоя за оставката на министъра на регионалното развитие и благоустройството Десислава Терзиева заради катастрофата при гара Яна
 
„Тази госпожа трябва незабавно да си отива. На нейната съвест вече лежат и човешки животи”, заяви Борисов пред ”Фокус”.
 
Както Dnes.bg вече писа, двама души загинаха, а петима бяха ранени при зверска катастрофа при гара Яна. Движението по новия пътен възел беше пуснато около час след инцидента. Борисов вече веднъж поиска оставката на Терзиева. Тя от своя страна призова политиците да не извличат дивиденти от трагедии. От миналата седмица лидерът на ГЕРБ обяснява, че движението на пътния възел трябва да бъде пуснато, защото отсечката е готова.
 
Така ги чакахме да се намотаят за магистрала „Тракия”, за радост – тогава нямаше жертви. Сега от петък, събота, неделя, хиляди, хиляди граждани на България с часове чакаха в това задръстване, изнервяха се до полуда, след това шофират изнервени, и беше въпрос на часове да се случи нещо подобно, посочи Бойко Борисов. 
Той отрече да се опитва да извлече политически дивиденти от ситуацията.
 
Ние сме хора, които сме били в управлението. Много добре ни е ясно, че инцидент винаги може да стане и не бихме се възползвали политически от това. Но, когато аз, дни наред говоря, кметът на София Йорданка Фандъкова настоява, половината медии направиха репортажи, че магистралата е готова, че има задръствания, те не пожелаха дни наред да си размърдат – да не казвам какво. Това вече не е шега - загинаха хора. Тя, ако има малко доблест, няма да шикаклакви, а веднага трябва да се маха”, заяви Борисов.
 
Той обясни, че вчера е проявил разбиране при инцидента в взрива в китайския ресторант срещу Руската църква в София. Лидерът на ГЕРБ обясни, че се обадил на вътрешния министър Цветлин Йовчев да му каже, че неговата партия няма да прави политически атаки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


589
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
325
4
 
6
 
! Отговори
до 466 преди 10 години
не виждаш ли? :) ами ти какво ли виждаш :))))))))))) отвори си очичките и се поогледай малко :)
324
9
 
25
 
! Отговори
enchoss преди 10 години
Лицемер, наглец....
323
25
 
16
 
! Отговори
Шoп преди 10 години
Не виждам защо да е пиар това?Не е случаен инцидент, а нещо, за което се говори от сума време.Пускането на участъка се мотаеше по политически причини - за да се запише по-малка заслуга на ГЕРБ. Никой не е казал да го отварят без акт 15, документалната част е най-малкия проблем, документите се оформят за няколко часа.
322
16
 
33
 
! Отговори
МИЛА преди 10 години
ВГРАДЕНАТА ПРОСТОТИЯ НА ТАЯ МУТРА НЯМА ГРАНИЦИ НЕ ГО ЛИ Е СРАМ ДА ИЗПОЛЗВА СМЪРТА НА ХОРАТА ЗА ДА ТРУПА ДЕВИДЕНТИ
321
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В една нормална държава ей този горе на снимката щеше да е портиер в 4-звезден хотел! Разбирате ли сега, защо не сме нормална държава? Когато ги изринем тези всичките от там, където са се наместили и смучат, когато си вземем живота в ръцете - тогава ще си дойдат нещата на мястото.Този и останалите там отдавна са показали, че не се интересуват от хората. Какво ще ги правим, казвайте? - аз си мисля да им връчим по една мотика и на полето!
320
9
 
22
 
! Отговори
Безценностен преди 10 години
За тоя баламурняк хората са само матрял.Той ли уважава човешкия живот.Не ме разсмивайте,моля ви се.
319
18
 
13
 
! Отговори
Ценностна система преди 10 години
Бойко, Бойко, нито за Терзиева, нито за Орешко, нито за никой от управляващите човешкият живот, животът на обикновения човек, означава нещо. Тия не са хора, Бойко и затова не уважават човешкия живот.
318
10
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз съм сигурен,че нямаш и капка жал към жертвите,а се кефиш,че можеш да използваш ситуацията,за да нападаш.
317
12
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бойко , ти ли ще говориш за съвест бе мутро !?!?!?Ти тикво проста ако имаше съвест ,доблест и мъжество отдавна да си си сложил въжето !!!Но понеже не притежаваш тези качества ,Сретан ще те оправи !!
316
16
 
38
 
! Отговори
ПЕШО преди 10 години
А БЕ НЕГРАМОТНА МУТРО ТИ ЗА 4 ГОДИНИ КОЛКО ЖИВОТА ТЕЖАТ НА ТВОЯТА СЪВЕСТ ЗНАЕШ ЛИ ЯНУАРИ ЗАРАДИ МАФИЯТА С ЕНЕРГОДРУЖЕСТВАТА КОЛКО НАРОД СИ ОТИДЕ ОТ ПРЕТИСНЕНИЕ И БОЛЕСТИ КОИТО ПРЕЖИВЯ ЗНАЕШ ЛИ ЧЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТЕБ СМЕ НАЙ БЕДНИ БЕ КАЛМУК СМОТАН ,ТИ ПРАВИШ ОТ ТРАГЕДИЯТА ПИАР БЕ КАК НЕ ТЕ Е СРАМ БЕ *** АМИ ЗА ДАЛАВЕРИТЕ ТИ С ЦВЕТАНОВ ТИ ЛИ НАЙ ПРАВЕДНИЯ БЕ
315
15
 
28
 
! Отговори
Не-гербер преди 10 години
Няма ли кой да го лупне по тиквата тоя ***, че да млъкне.А бе, тарикатче, я се разходи из страната ей така, без охрана. Да видиш как те "обичат" хората.Мамка му мутренска .............................
314
2
 
8
 
! Отговори
Мунчо преди 10 години
До 3AEKA.ACEHКато си си купил 3 дипломи, не значи, че си образован.
313
15
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този човек говори глупости при положение, че оглавяваното от него правителство за един мандат почти успя да затрие България! Добре, че хората го изгониха с тояги и камъни!
312
11
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Дани За твое сведение тия "червени ***" са построили много повече магистрали от банкянската мутра и сега му довършиха работата,като платиха на хората. С месеци този тлъст фукльо не им беше плащал. И стига вече с тоя *** и нагъл ***, който вероятно и пожарникарски маркуч не може да държи.
311
9
 
38
 
! Отговори
до 440 преди 10 години
Чете му се в очите- Сретан излиза септември,- и края с него. Първо щял да дойде в България да попита Буда защо го е страх толкова много от него и след това с папка документи в прокуратурата. Да не е Цветанов сам в килията, нали са си партийка- трябва да са двама до край. - много си прав, но не ми се вярва да влезе в затвора, много повече бих повярвл ако го разтрелят.
310
8
 
38
 
! Отговори
Дядо Мраз преди 10 години
А на твоята съвест колко пенсионерски живота лежат, колко хора си отидоха от този свят без да могат да си позволят лекарска помощ? Циничен наглец.
309
7
 
42
 
! Отговори
ГЕРБ - човекомразци преди 10 години
Борисов, на Вашата съвест лежат тоталното обедняване на Българите по време на управлението на ГЕРБ. Така че, ако говорим за съвест, то истината е, че ГЕРБ нямат и никога не са имали съвест, тотално безкрупулни са. За вас не съществуват хората, ГЕРБ е партия на мизантропите, тоест на Човекомразците.
308
33
 
10
 
! Отговори
Shop преди 10 години
Ей, цела нош сте скрибуцали тука, бесепето требе ного да се е изръсило за нощни надбавки. *** така е, като не слушате умни хора, сега ше замазвате инциденти. Добрутро!
307
8
 
46
 
! Отговори
ай каква съвест преди 10 години
А самозапалилите се в края на твоя мандат на чия съвест тежат? А бедните пенсионери?
306
22
 
13
 
! Отговори
Буда преди 10 години
стига сте ме плюли, че като стана пак премиер-император България ще ви се стори тясна