На съвестта на Терзиева лежат човешки животи, ядоса се Борисов

Лидерът на ГЕРБ повторно поиска оставката на министъра
19 авг 2013 19:13,
589
На съвестта на Терзиева лежат човешки животи, ядоса се Борисов
Бойко Борисов. Снимка: архив Булфото
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отново настоя за оставката на министъра на регионалното развитие и благоустройството Десислава Терзиева заради катастрофата при гара Яна
 
„Тази госпожа трябва незабавно да си отива. На нейната съвест вече лежат и човешки животи”, заяви Борисов пред ”Фокус”.
 
Както Dnes.bg вече писа, двама души загинаха, а петима бяха ранени при зверска катастрофа при гара Яна. Движението по новия пътен възел беше пуснато около час след инцидента. Борисов вече веднъж поиска оставката на Терзиева. Тя от своя страна призова политиците да не извличат дивиденти от трагедии. От миналата седмица лидерът на ГЕРБ обяснява, че движението на пътния възел трябва да бъде пуснато, защото отсечката е готова.
 
Така ги чакахме да се намотаят за магистрала „Тракия”, за радост – тогава нямаше жертви. Сега от петък, събота, неделя, хиляди, хиляди граждани на България с часове чакаха в това задръстване, изнервяха се до полуда, след това шофират изнервени, и беше въпрос на часове да се случи нещо подобно, посочи Бойко Борисов. 
Той отрече да се опитва да извлече политически дивиденти от ситуацията.
 
Ние сме хора, които сме били в управлението. Много добре ни е ясно, че инцидент винаги може да стане и не бихме се възползвали политически от това. Но, когато аз, дни наред говоря, кметът на София Йорданка Фандъкова настоява, половината медии направиха репортажи, че магистралата е готова, че има задръствания, те не пожелаха дни наред да си размърдат – да не казвам какво. Това вече не е шега - загинаха хора. Тя, ако има малко доблест, няма да шикаклакви, а веднага трябва да се маха”, заяви Борисов.
 
Той обясни, че вчера е проявил разбиране при инцидента в взрива в китайския ресторант срещу Руската църква в София. Лидерът на ГЕРБ обясни, че се обадил на вътрешния министър Цветлин Йовчев да му каже, че неговата партия няма да прави политически атаки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


589
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
345
8
 
27
 
! Отговори
умерена преди 10 години
Колкото и да се издигне,глупакът си остава ***.
344
20
 
11
 
! Отговори
Шoп преди 10 години
По принцип, цялата тройна коалиция е от хора, които се изживяват като недооценени гении и поради това винаги са си мечтали да се*ат някому в устата.Предполагам и такива са им розовите сънища - с леко кафев нюанс.
343
15
 
27
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
абсолютен и нагъл ***,гаври се с трагедията на хората.
342
11
 
24
 
! Отговори
Ангел преди 10 години
Записвам в тефтера - Боко говори за съвест и човешки жертви. Търпеливо изчаквам да си запиша оценката му за неговото си житие-битие. А също и на учителката Данка, която Боко така смело споменава и хвали във всичките си словоизлияния.
341
10
 
34
 
! Отговори
помнещ преди 10 години
Наглецът има очи да обвинява , след като с некадърното си мафиотско управление докара хората до просяшка тояга и самоубийства ! Така е , като никой не му потърси сметка за куп престъпления , в които беше замесено името му .
340
8
 
20
 
! Отговори
Frontline преди 10 години
Бочко много се дразни, че тая стана министърв управлението на БСП. Терзиева беше директор в МС по времето на тиквун, а тая сега му с.ре в устата :Д
339
5
 
14
 
! Отговори
Frontline преди 10 години
Бочко много се дразни, че тая стана министърв управлението на БСП. Терзиева беше директор в МС по времето на тиквун, а тая сега му с.ре в устата :Д
338
12
 
32
 
! Отговори
magiv1 преди 10 години
На крив К...,брадата му пречи.Чудя се как гласувате за този ***.
337
10
 
33
 
! Отговори
info. преди 10 години
Вчерашно изказване на другаря бойко борисов.Изказвам съболезнованията си на жертвите при катастрофата при пътен възел Яна.Моят съвет и пожелание kъм боросов е!ДА ХОДИ ДА ИМ ГО КАЖЕ ЛИЧНО.
336
6
 
33
 
! Отговори
135 преди 10 години
Той проявил разбиране по повод Руската църква ....!!! Боже, прибери си вересиите!
335
11
 
32
 
! Отговори
ЕМО преди 10 години
АМА ЩЕ МИ СТАНЕ МНОГО КЕФ БОКО ТИКВАТА ДА ГО ИЗГЪРБИ НЕКОЙ ТИР АМА ДА ГО ВАДЯТ НА ПАРЧЕТА КЪДЕТО СЕ ПОДИГРАВА СЪС СМЪРТА НА ХОРАТА АМА ТО ГОСПОД БАВИ АМА НЕ ЗАБРАВЯ
334
7
 
33
 
! Отговори
истината преди 10 години
Бокооооо , а на твоята съвет тежи ли ти че 4 год беше *** на чужди интереси, и докарадържавата до след военно положение а? Дано да имаш съвест, но и да нямаш което е по вероятното, някой ден ще ти се върне всичко, ако ще и в другия живот, господ не забравя за еничарите!
333
11
 
41
 
! Отговори
владетеля преди 10 години
ЗА МЕН ТОЗИ БОЙКО БОРИСОВ Е ПОДСТРЕКАТЕЛ КЪМ НАРУШАВАНЕ НА ЗАКОНИТЕ В БЪЛГАРИЯ И КЪМ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ.
332
5
 
34
 
! Отговори
1 преди 10 години
До Румяна,а шестте жертви на летището Сарафово,къде лежат др. експремиер-слънце наше,а десетте жертви на магистрала Тракия.
331
8
 
35
 
! Отговори
Румяна преди 10 години
Не на съвестта на Терзиева, а на твоята съвест ще лежат, дето от смъртта на хората трупаш дивидент
330
8
 
33
 
! Отговори
МАГДА преди 10 години
АБЕ МУТРО НА ТЕБЕ ВСЯКА ПЪРВА ДУМА ТИ Е МАГИСТРАЛА ЧАКАЙ БЕ ТИ С ТВОИ ПАРИ ЛИ ГИ ПРАВИШ ИЛИ С РУШВЕТИ И ЗАЩО СИ МИСЛИШ ЧЕ ПЪТИЩАТА СА ЦВЕТЕ НЕ Е ТАКА И НАРОДА НЕ СЕ РАДВА РАДВАТ СЕ ПРОСТАЦИТЕ КАТО ТЕБ КОИТО КАРАТ СЪС 180 И УБИВАТ ХОРАТА ,А КАТО СИ ТОЛКОВА МГИСТРАЛЕН ТИП ЗАЩО НЕ СТАНЕШ ШЕФ НА ПЪТИЩА И СЪОРЪЖЕНИЯ МПСТОТО ТИ Е ТАМ А НЕ В ПАРЛАМЕНТА.
329
22
 
8
 
! Отговори
до 452 преди 10 години
Е сега вече пенсионерите спокойно могат да се лекуват! ха ха ха Ще им вдигнат и пенсиите ( в последния ден от властта си червените *** ще гласуват и увеличението, за да не платят нито лев, а да се гърчи следващото правителство!) ха ха ха *** ЧЕРВЕН ЕЛЕКТОРАТ
328
2
 
24
 
! Отговори
ГЕЛЕ преди 10 години
ХОРА САМИ ВИЖДАТЕ ЧЕ ПОВЕЧЕ ГЕРБ НЯМА ДА ИМА ЛИЧИ СИ ПО КВАРТАЛИ,СЕЛА И ГРАДОВЕ ХОРАТА СА БЕДНИ И ИЗНЕМОГВАТ УМИРАТ РАЗБОЛЯВАТ СЕ НЯМА ВЕСЕЛ НАРОД ПО УЛИЦИТЕ НЯМА И ЧУВСТВО ЗА ОТГОВОРНОСТ,НАРОДА ИСКА ПРОМЯНА КАКТО СЕ СТРОИ НОВА КЪЩА ОТ ОСНОВИ А НЕ НА СТАРИ ЛАВРИ .
327
3
 
24
 
! Отговори
Пешо преди 10 години
Всички мутри ***!
326
24
 
7
 
! Отговори
1 преди 10 години
Освен едни 5 км в калта на пернишкото поле други реални просто няма.Но това си беше корупционна сделка на доган с една турска фирма.Чакам някой от платените "коментатори" наи станишева , да вземе да ме светне.Защото половин година комунистите откриват магистрали и пътища построени от ГЕРБ под ръководството на Борисов.