На съвестта на Терзиева лежат човешки животи, ядоса се Борисов

Лидерът на ГЕРБ повторно поиска оставката на министъра
19 авг 2013 19:13,
589
На съвестта на Терзиева лежат човешки животи, ядоса се Борисов
Бойко Борисов. Снимка: архив Булфото
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отново настоя за оставката на министъра на регионалното развитие и благоустройството Десислава Терзиева заради катастрофата при гара Яна
 
„Тази госпожа трябва незабавно да си отива. На нейната съвест вече лежат и човешки животи”, заяви Борисов пред ”Фокус”.
 
Както Dnes.bg вече писа, двама души загинаха, а петима бяха ранени при зверска катастрофа при гара Яна. Движението по новия пътен възел беше пуснато около час след инцидента. Борисов вече веднъж поиска оставката на Терзиева. Тя от своя страна призова политиците да не извличат дивиденти от трагедии. От миналата седмица лидерът на ГЕРБ обяснява, че движението на пътния възел трябва да бъде пуснато, защото отсечката е готова.
 
Така ги чакахме да се намотаят за магистрала „Тракия”, за радост – тогава нямаше жертви. Сега от петък, събота, неделя, хиляди, хиляди граждани на България с часове чакаха в това задръстване, изнервяха се до полуда, след това шофират изнервени, и беше въпрос на часове да се случи нещо подобно, посочи Бойко Борисов. 
Той отрече да се опитва да извлече политически дивиденти от ситуацията.
 
Ние сме хора, които сме били в управлението. Много добре ни е ясно, че инцидент винаги може да стане и не бихме се възползвали политически от това. Но, когато аз, дни наред говоря, кметът на София Йорданка Фандъкова настоява, половината медии направиха репортажи, че магистралата е готова, че има задръствания, те не пожелаха дни наред да си размърдат – да не казвам какво. Това вече не е шега - загинаха хора. Тя, ако има малко доблест, няма да шикаклакви, а веднага трябва да се маха”, заяви Борисов.
 
Той обясни, че вчера е проявил разбиране при инцидента в взрива в китайския ресторант срещу Руската църква в София. Лидерът на ГЕРБ обясни, че се обадил на вътрешния министър Цветлин Йовчев да му каже, че неговата партия няма да прави политически атаки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


589
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
365
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Акаунта ми го закриха защото публикувах извадки от печата по времето на борисов.Щях да направя и такава извадка за бсп и сдс но хората от този сайт решиха че е опасно!Това е 100% комунизъм уважаеми.
364
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** .....
363
1
 
10
 
! Отговори
info. преди 10 години
Не си правете регистрации в този сайт!Това 100% измама с личните ви данни!Администратори от този сайт масово трият,не публикуват и коментират от вашият профил!
362
3
 
14
 
! Отговори
1 преди 10 години
В задръстване се кара с 10-20 км, а това си е грешка на румънеца умници! И на магистралата пак щеше да помете някой. А законите изискват при пускане на нов обект от каквото и да било естество, включително и магистрала да има съответните документи! Иначе е НЕЗАКОННО! А в случай, че беше пусната без документи и при произшествие кой е отговорен???!
361
5
 
18
 
! Отговори
минаващ преди 10 години
Смятам, че Боко търси под вола теле ... пък и начин да покаже, че все още съществува - макар само *** да се интересуват вече от него.
360
9
 
25
 
! Отговори
лъчо преди 10 години
Тоя що се не гръмне. Единствено по отношение на него има становище на европейския съд, че на съвестта му лежи убийството на човек. И това подобие на човек обвинява!!!
359
2
 
15
 
! Отговори
коментар преди 10 години
Ами , този човек живее по други стандарти. Скарал се на Западните Премиери, обадил му се ти Путин,ту Меркел, та някаква си министърка не го послушала !!Ама и аз щях да постъпя , като нея. По добре да здам едно Министерство,отколкото да лежа в затвора......
358
2
 
9
 
! Отговори
коментар преди 10 години
Ами , този човек живее по други стандарти. Скарал се на Западните Премиери, обадил му се ти Путин,ту Меркел, та някаква си министърка не го послушала !!Ама и аз щях да постъпя , като нея. По добре да здам едно Министерство,отколкото да лежа в затвора......
357
4
 
4
 
! Отговори
681 преди 10 години
До ОТТОСтанишката и Доган ще ти я оправят сега не се притеснявай.
356
17
 
5
 
! Отговори
Мишо преди 10 години
А така началник, мачкай ги. Още малко да издържим и да се връщаме на власт!
355
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Боко ти си виновен за наводнението и жертвите в с. Бисер. Природно ***, ама супер природно *** тиквур.
354
6
 
25
 
! Отговори
ИВО преди 10 години
Я ПРОЧЕТИ БЕ МУТРО ЧЕ КОН УБИ 4 ГОДИШНО ДЕТЕ ВИНОВЕН СИ ТОЯ ПЪТ ТИ ДА ЗНАЕШ ЧЕ НЕ СИ НАПРАВИЛ ПЪТ ЗА КОНЕ
353
11
 
11
 
! Отговори
сото преди 10 години
До MaTPocaТочно защото е на 3 км. от стеснението /не на 5/, вината им е по-голяма! Спирайки движението за да режат лентичката, се е образувала 3 км. колона! Тези които идват към София едва ли са го очаквали и просто в случая румънеца не е успял да спре! Къде са били КАТ в момента, за да предупреждават идващите към Яна? Може би са дебнали някой *** в драките след знак за 40км. да го фотографират или са пазели червените политици, докато откриват участъка!
352
17
 
6
 
! Отговори
455 до 123 преди 10 години
До 123За разлика от теб работя в частна фирма и всяка стотинка която харча съм си я заработил - до този момент само съм давал на държавата и не съм взел и лев! Не знам какви милиарди сънуваш и кое е станал богат, но факт е че всичка което се прави през мандата на ГЕРБ се прави с пъти по-евтино в сравнение с времената на батко и братко! Виж и червените ти вождове на каква цена ще ремонтират стария участък от Тракия - по-скъпо от строителството на нов!
351
8
 
20
 
! Отговори
MaTPoca преди 10 години
Катастрофата е на 4.5 - 5 км. от пътен възел Яна, на стария участък от магистралата. Не виждам какво общо има катастрофата с откриването на възела. Но щом Тиквата казва..........
350
8
 
27
 
! Отговори
джаста-праста преди 10 години
Тиквата изкуфя!
349
4
 
27
 
! Отговори
Пу-Пу преди 10 години
Тоя да се погледне в огледалото но се съмнявам ,че ще види примата,който го гледа отсреща.
348
22
 
9
 
! Отговори
До 455 преди 10 години
До АнонименПърво никой не е умрял от недоимък и мизерия и второ - щяхте да видите какво е мизерия, ако в условията на най-тежката финансова криза от Втората световна война ни управляваха сегашните лъжци и мошеници! През четирите най-трудни години за Европа като цяло този който наричате тиква и *** успя да съхрани държавата, да построи повече отколкото за предходните 20 години, но "навреди" на бизнеса, защото лека полека започнаха да се създават правила и да се плащат данъци и акцизи.
347
18
 
16
 
! Отговори
Милен преди 10 години
Г-жо Терзиева как не ви беше срам да поднасяте съболезнования с големи тъмни очила не мисля че е културно да се извиняваш с прикрити очи ?!? Или са били подпухнали от нощен запой по повод актуализацията на бюджета. Нямало е по безочливи и тъпоглави от това правителство срам ме е че съм Българин....
346
11
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Престанете с това ***. Стига!