С ГЕРБ сме конкуренти, отсече Кунева

Цветан Василев не финансирал Реформаторския блок
Обновена: 24 сеп 2013 09:45 | 24 сеп 2013 09:45, Камелия Цветанова
46
С ГЕРБ сме конкуренти, отсече Кунева
Цветан Василев не дава пари на Реформаторския блок, категорична е Меглена Кунева. Снимка: Булфото, архив

Политически картел стои в основата на слуховете, че Реформаторският блок е финансиран от Цветан Василев, заяви по БНТ Меглена Кунева, председател на Движение "България на гражданите", част от обединението.

Коментарът й беше по повод твърденията на депутата от БСП Георги Кадиев, който настоя, че знае, че Василев финансира реформаторите, но отказа да назове източника на информацията си.

Кунева обясни, че партиите от блока нямат общи средства, нито обща централа. Единственото, което сме правили общо, е съвместна пресконференция, нищо друго, добави тя.

Още по темата
Според нея това е опит да се отнеме кредитът на доверие на избирателите към партиите от Реформаторския блок - така се руши единствено репутацията му.

Меглена Кунева призова парламентът да направи разследване на дейността и произхода на парите на Цветан Василев, след като образът му е толкова отчетливо негативен.

„Всички назовават Василев като лош пример и го използват за нарицателно, защо тогава хората, които са в парламента, да проверят кое е истина и кое лъжа”, каза тя.

Докато не се проведат изборите, не се говори за коалиции, а за програма, отговори Кунева на въпроса дали може да се коалира с ГЕРБ.

Ние ще търсим подкрепа от много широката периферия център-дясно и в този смисъл сме конкуренти с ГЕРБ, добави тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
0
 
! Отговори
komunista77 преди 10 години
Куневa ще се сетиш ,коя си откъде си и кой те изтреля тaм .Зaтовa че не сaмо герб сaти опоненти aми и реформaторския блок в които много лошо си се нaдънилa нa следвaщите избори aко остaнеш тaм нпмa дa получиш дори и един процент от бългaрския вот.Тaкa че имaш глaвa мисли прaвилно.Нaродa товa не гоодобрявa
39
0
 
2
 
! Отговори
Атлет преди 10 години
Кунева как бързо си промени позицията просто не е истина. Преди време критикуваше политиката на ГЕРБ и се надяваше, че БСП ще и уредят ключови постове, но това така и не се случи и сега подви опашка и отиде при Бойко. Що за политика води тази жена?
38
0
 
0
 
! Отговори
Dora Yankova преди 10 години
Ще видим дали ще останат конкуретни и след изборите, те коалициите се творят след преброяването на бюлетините. При все че вече от ГЕРБ пускат нишани за коалиция, а в интерес на интереса от РБ ще се гушнат с тях, ей та по сестринска европейска линия. Иначе името, което изплува зад РБ е Прокопиев и Кадиев това много добре го знае, все пак олигархът имаше вземане-даване с неговия червен ментор Овчаров, който му открехна райските порти на далаверите в енергетиката.
37
0
 
0
 
! Отговори
гунчо преди 10 години
Какви ли неща вече не се чуват за реформаторският блок , само и само да си вдигнат акциите за евентуални избори. Реформаторите според мен са доста жалка картинка, подобие на паритя, в чиито редици има доста скандални имена, като това на Трайков. А слуховете, че зад тях стои Иво Прокопиев не вещаят нищо добро за страната ни .
36
0
 
4
 
! Отговори
Branimir преди 10 години
А кога ше бъде направено разследване на Меглена Кунева и кога ще се потърси отговорност за нейните престъпения? Тази жена е причината да плащаме скъп ток и едва да ни стигат парите през зимата. Аз дори се чудя защо още не са я извадили от политиката. За какво я държат там.
35
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тая жалка картинка!Защо не се скрие някъде ами проявява нечистите си апетити към държавните пари,за пореден път!Няма да и се получи,дано да и е ясно.
34
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тая играе за БСП-то, бе, братя българи! Ясна е като бял ден. Да не ти у дома такава, че едва ли ще я издържиш и ще трябва да я лежиш...
33
1
 
0
 
! Отговори
tt2 преди 10 години
с герб сте от едно котило - комунистическо
32
0
 
5
 
! Отговори
11111111111111111111 преди 10 години
***
31
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Конкуренти,конкуренти ........колко да сте конкуренти.Докато се уредите в ПАРЛАментО и после ще се прегърне.Ама няма да ви се уреди въпроса,Куневицооо!Ще преглъщaш отвън като *** пред баничарница.
30
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нови партии? Стига бе. Нали *те са същите. Как със стари *ви, нов бардак ще направиш.
29
2
 
9
 
! Отговори
daaaaa, ama ne преди 10 години
Трябва тази практика да се сливат две партии да се забрани, защото са с различни платформи. Не може една партия която е победила с мнозинство (заради вота на народа) да не е водещ фактор при взимане на решения, защото по малките (отритнати) се съюзяват (за да могат да се налагат и грабят) И докато такива като тая (жалва) не вземат да ги вкарват по затворите и да им се рърсят отговорности, не вярвам на НИКОИ.
28
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много е зле тази жена и още храни надежда,че ще *** държавни пари.
27
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И забележете-Меглена Кунева влезе в Реформаторския блок заедно с партията на Касим Дал. ГЕРБ печели следващите избори, обединяват се с Реформаторите и имаме поредното турско правителство с участието на турска етническа партия "Свобода и достойнство" на Касим Дал.
26
5
 
7
 
! Отговори
евтино преди 10 години
До Анонимен много си се объркал. Или просто пишеш клевети. Ние не желаем да имаме нещо общо с мусула от Банкя. Нас ни е срам че той беше мин. председател. ***, некадърен, лъжец, демагог, двуличен.
25
1
 
11
 
! Отговори
Емма преди 10 години
Тази безмозъчно нагла жена,тя е конкурент са самата себе си!
24
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мисля че Кунева сама гони избирателите си. Първо дойде като алтернатива на ГЕРБ и останалите управляващи сили през последните 24 години, сега пък влезе в коалиция с тях в реформаторски блок. Както вече каза и Борисов, Реформаторите и ГЕРБ ще са следващата управляваща коалиция в парламента. И каква алтернатива се явява Кунева, като е в коалиция със СДС,НДСВ,ДСБ,РЗС и ГЕРБ? Не мога да разбера Кунева дали действително мисли хората за толкова глупави?
23
1
 
2
 
! Отговори
Иво-000 преди 10 години
Тези от сайта си я лансират,малко да кажеш нещо което не им е в тона и те блокират,дори на една статия ги хванах манипулираха гласуването на хората,страшни смешници...
22
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гласуваш за ГЕРБ-получаваш партията на Касим Дал, партията на Меглена Кунева и останалите от Реформаторския блок, гласуваш за БСП-получаваш ДПС.
21
1
 
10
 
! Отговори
тоя оня преди 10 години
Страшна конкуренция сте .. то се видя на изборите .. страшни успехи имате ..