А ако сметките на Бисеров са отпреди да стане член на ДПС?

Местан се възмути от твърденията за теч на информация от ДАНС към партията
Обновена: 8 ное 2013 14:39 | 8 ное 2013 13:03,
112
А ако сметките на Бисеров са отпреди да стане член на ДПС?
Лютви Местан Снимка: архив, БТА

Председателят на ДПС Лютви Местан отново категорично отхвърли обвиненията, че има теч на информация от ДАНС към ДПС за казуса с досъдебното производство срещу Христо Бисеров.

Местан обаче настоя прокуратурата да даде допълнителна информация по случая.

Вече излизат все повече и повече данни по казуса "Бисеров" и смятам, че вече сме в режим „необходимо е да се знае“, заяви лидерът на ДПС.

Той уточни, че има моменти, когато публичният интерес надделява над класифициранността. В интерес е не само на ДПС, но е в публичен интерес да се чуе екзистенц минимум информация по този казус, заяви лидерът на ДПС. Според него най-важно е да се знае откога са сметките, заради които се разследва Бисеров.

Още по темата
Ние в ДПС сме най-заинтересовани час по-скоро да станат ясни всички факти по този казус, допълни Местан. Той обясни, че от партията не може да се бъркат в хода на разследването.

Ако тези сметки са преди периода Христо Бисеров да стане член на ДПС, дори най-злонамерените опоненти не биха могли да държат отговорна една партия, при положение че засегнатото лице не е било член на партията, заяви още Местан. Преди да стане част от ДПС, Бисеров е бил част от СДС.

По думите на Местан отражението върху партията ще зависи силно от това за кой период е разследван Бисеров. Председателят на ДПС все пак уточни, че при всички положения ще има отражение върху партията.

Лидерът на движението отхвърли информацията, че Бисеров е напуснал страната.

Нямам информация, но доколкото го познавам, той е достатъчно добър юрист, не би предприел подобен ход да не е в страната, заяви Местан. Лидерът на ДПС отново обясни, че последната му среща с Бисеров е била в неделя

Ако искате да направим една постоянна рубрика, през 24 часа да отговарям на въпроса дали съм се чувал с него, иронично заяви той.

Той коментира и думите на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и зам.-председателя на партията Цветан Цветанов, че е имало теч на информация от ДАНС към ДПС.

Скандален, недостоен опит за дискредитиране на един държавен орган - в случая ДАНС, така определи думите им Местан. Ако някой се чувства дискомфортно, защото е осъзнал вчерашния си гаф, че е показал познания, каквито не трябва да има, защото материалите по това дело са квалифицирани, да не се опитва да прехвърля отговорността за това върху други институции и ДПС, каза Местан. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БСП+ДПС(БКП+ДС) съсипаха България и изгониха навън цяло едно поколение,а още има ***,които ги защитават и гласуват за тях.*** НАРОД,СЛАБА ДЪРЖАВА
57
0
 
24
 
! Отговори
ъх преди 10 години
Тези от ДПС ще кажат ли веднъж - сгрешихме. Все ще намерят оправдание и то кое от кое по-нелогично.
56
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
сметките на бисеров със сигурност са от преди той да стане член на ДПС, той стана член на ДПС точно защото притежаваше съответните сметки и ги сподели с ДПС и Доган
55
0
 
0
 
! Отговори
Kitodar преди 10 години
До Анонимен 50 хахаха , как точно го каза само.
54
1
 
30
 
! Отговори
Попчето преди 10 години
Братя и сестри,отново Местан-ага КАТЕГОРИЧНО ни убеждава колко е чиста и свята тяхната партия ?!А нам вече е известни,че категоричните изявления на тази многолика личност водят до едно: ДПС като партия е един абсурд!Те не можаха да урадисат на втори човек,не се нак радоха,а когато ги хванат в кражба викат:"Дръжте крадеца!!"Щом вторият е крал толкова кол ко ли е крал първия и другите под него?! А колкото по-отдавна са тия кражби-толкова по-лошо за ДПС,Местане!Хептен се опозорихте!Нагли мошеници!
53
0
 
27
 
! Отговори
asadaf преди 10 години
Орентирал се е по сумите че са преди да стане член на дпс.След като е станал член на дпс сумите са много по големи!
52
0
 
22
 
! Отговори
Гочо преди 10 години
А ако ти монтират един по-дебел и неокастрен кол отзад какво ли ще стане, мазна рязана ***?Арт инсталация?
51
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
издирва се необитаем нов остров, който ще го кръстим /Олигарно - овшорски/ и там ще пращаме всички Випове като Галеви, Бисеров, Пеевски, Василев, Станишев, Местан,Доган и още много Бг гЕрои....
50
0
 
7
 
! Отговори
FBI преди 10 години
Главната прокуратура започва срещу него 5 дела.През 1990 г. е образувано дело за насилствената смяна на имената на българските турци и принудителното им изселване от 1984 г. до 1989 г. В периода до 1998 г. Върховният съд връща делото 4 пъти за доразследване във Военната прокуратура.На 25 февруари 1991 г. започва процес за незаконно раздаване на апартаменти, коли и представителни пари от УБО. На 4 септември 1992 г. Върховният съд го признава за виновен и го осъжда на 7 год. лишаване от свобода и да върне на държавата 7 млн. лева.
49
0
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Важно е разбира се да с е знае откога са сметките и дали са влизали пари в тях преди Бисеров да е бил член на ДПС. Ама е много по-важно дали са влизали пари в тях когато е вече член на ДПС. Защо ГЕРБ не попитат за това?!
48
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А на Доганя от кога са?От както е хидроинженер или от преди?
47
0
 
18
 
! Отговори
anonimen преди 10 години
Естествено, че ДПс са знаели. Ина че как така един ден преди прокуратурата да повдигне обвинение те ще го принудят да напусне движението. Този нимер са го научили от комунистите. Младите не знаят. *** го правеха преди години - изключваха от партията веднага след обвинение БЕЗ да изчакат решението на съда. Идеята е партията винаги да е чиста. Сега тяхното отроче ДПС прави същото. Те не могат да измислят нещо ново.
46
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"А ако сметките на Бисеров са отпреди да стане член на ДПС?"Ами това означава, че само завършени престъпници стават членове на партията ви.
45
0
 
23
 
! Отговори
sokrat62 преди 10 години
За какъв период говори Мазньо бе хора, че то е ясно за кой. В петък е направил транзакцията на дневния оборот и Доган в неделя го хванал, щото тез пари са от дневния оборот на хидроинженера. А, че Бисеров и Данчо ментата пипат от държавната каца го знаем още от Костов. Тия я има я не 400 000 евро са от комисионните на Доган, па той не дава да се барат от неговите затова Бисеров лъсна кат тиган на месечина иначе ако бяха от държавните пари щехме да разберем на куково лето
44
0
 
19
 
! Отговори
ХГТЪ преди 10 години
Много е сладък Павел Местанов когато започне да пелтечи да се обеснява защо и как? Сега Би-Серов не е вече техен, значи е мръсен седесар, а до оня ден беше Велик Политик Наш. Сега СидероФ се чуди да хвали ли ЦРУ, че издаде 1 еничарин или че ЦРУ е лоша организация, защото един кво си. И виновен ли е Саксофона Кобургов, ако сметката е набъбнала по "царско" време? Или хидроинженера може да каже нещо повече? Забравихме Гоце Милиардеро и Милен Яхтенвелчев.
43
2
 
30
 
! Отговори
Kitodar преди 10 години
Те и на плевнята са от преди да стане президент , ама оревахте държавата.
42
0
 
27
 
! Отговори
лъвица преди 10 години
Не е важно кога са открити, а кога са напълнени.......
41
1
 
24
 
! Отговори
ЕЕЕЙ! преди 10 години
Млъкни поне сега бе агент червен долен! Като сте *** поне си трайте, че иначе цялата държава осмърдяхте! МАХАЙТЕ СЕ НЕКАДЪРНИЦИ! ПРЕСТЪПНИЦИ! ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА! ОСТАВКА!!!
40
0
 
30
 
! Отговори
ист преди 10 години
Лютви, колкото и да си въртиш *** все отзад остава, Не се прави на невинен, И ти си от крадливото ООД,
39
0
 
25
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 10 години
АЙДЕ-ВРЕМЕ ВИ Е ОТДАВНА-ВСИЧКИ В КОЛОНА ПО ЕДИН КЪМ ЗАТВОРА- И ДЕЦАТА ВИ СЪЩО! КРАДЛИВО ПЛЕМЕ, ЕЙ! *** ГИ БАСТИСАХТЕ!