А ако сметките на Бисеров са отпреди да стане член на ДПС?

Местан се възмути от твърденията за теч на информация от ДАНС към партията
Обновена: 8 ное 2013 14:39 | 8 ное 2013 13:03,
112
А ако сметките на Бисеров са отпреди да стане член на ДПС?
Лютви Местан Снимка: архив, БТА

Председателят на ДПС Лютви Местан отново категорично отхвърли обвиненията, че има теч на информация от ДАНС към ДПС за казуса с досъдебното производство срещу Христо Бисеров.

Местан обаче настоя прокуратурата да даде допълнителна информация по случая.

Вече излизат все повече и повече данни по казуса "Бисеров" и смятам, че вече сме в режим „необходимо е да се знае“, заяви лидерът на ДПС.

Той уточни, че има моменти, когато публичният интерес надделява над класифициранността. В интерес е не само на ДПС, но е в публичен интерес да се чуе екзистенц минимум информация по този казус, заяви лидерът на ДПС. Според него най-важно е да се знае откога са сметките, заради които се разследва Бисеров.

Още по темата
Ние в ДПС сме най-заинтересовани час по-скоро да станат ясни всички факти по този казус, допълни Местан. Той обясни, че от партията не може да се бъркат в хода на разследването.

Ако тези сметки са преди периода Христо Бисеров да стане член на ДПС, дори най-злонамерените опоненти не биха могли да държат отговорна една партия, при положение че засегнатото лице не е било член на партията, заяви още Местан. Преди да стане част от ДПС, Бисеров е бил част от СДС.

По думите на Местан отражението върху партията ще зависи силно от това за кой период е разследван Бисеров. Председателят на ДПС все пак уточни, че при всички положения ще има отражение върху партията.

Лидерът на движението отхвърли информацията, че Бисеров е напуснал страната.

Нямам информация, но доколкото го познавам, той е достатъчно добър юрист, не би предприел подобен ход да не е в страната, заяви Местан. Лидерът на ДПС отново обясни, че последната му среща с Бисеров е била в неделя

Ако искате да направим една постоянна рубрика, през 24 часа да отговарям на въпроса дали съм се чувал с него, иронично заяви той.

Той коментира и думите на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и зам.-председателя на партията Цветан Цветанов, че е имало теч на информация от ДАНС към ДПС.

Скандален, недостоен опит за дискредитиране на един държавен орган - в случая ДАНС, така определи думите им Местан. Ако някой се чувства дискомфортно, защото е осъзнал вчерашния си гаф, че е показал познания, каквито не трябва да има, защото материалите по това дело са квалифицирани, да не се опитва да прехвърля отговорността за това върху други институции и ДПС, каза Местан. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
14
 
! Отговори
Да, бе, да... преди 10 години
Какво може да продава Бисеров, от което да има такива пари? Ясно е - положението си в ДПС, до Доган, в Парламента... И разбира се - да продава всички нас. Вероятно ни е продавал постоянно за сметка и от името на своя Патрон - но често - и за своя сметка. Кой е Патронът? Ясно е, че не е Българския народ...Та за Бисеров: Търсете Патрона!
37
0
 
22
 
! Отговори
AKOOO преди 10 години
Ако Бисероф открива сметка по Костово време: 2000 г. и слага 1000$ вътре, а през 2007 г. добавя 400 000 $ ? Кой е виновен? - Костов, натюрлиш, кой друг!!! Ама на хората им писна 12 години да е виновен все Костов, и сега до 2024 г. ще е виновен Борисов. Както Азер Меликов беше измислил съчетанието Бойкостов - ей това е проблема на червенотиквениците.
36
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ооо агент Павел ли пак ще ни учи на морал бе бах мааму кво стаа тука бе кога бъркахте заедно в кацата с меда нямаше ако Видовден иде Павел Видовден знаеш народа какво има на ум....
35
0
 
14
 
! Отговори
ivan преди 10 години
Ne izpivate li sram !!??
34
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
АКО БИСЕРОВ Е ОТКРАДНАЛ МИЛИОНИ, ТО ДОГАН Е ОТКРАДНАЛ МИЛИАРДИ!МНОГО СА БИСЕРОВЦИТЕ В БЕДНА БЪЛГАРИЯ.БИСЕРОВ ЩЕ ОПЕРЕ ЛИ ПЕШКИРА ЗА ВСИЧКИ КРАДЦИ НА ПРЕХОДА?
33
0
 
19
 
! Отговори
void преди 10 години
Е как пък да няма теч на информация от ДАНС към ДПС ?! Те като направиха Пеевски шеф на ДАНС му пуснаха заявката за права за достъп до информация още преди да бъде назначен (за да не се губи време според Йовчев); не ни обяснявайте сега че като го махнаха от поста са му отнели правата... И сега Пеевски знае за всички действия на ДАНС и пее на Доган и на БСП.
32
0
 
22
 
! Отговори
ПОБЕДАаа преди 10 години
ДПС + АТАКА = ПОБЕДАаа...ЕВАЛА бе ПАРТИЯТИйо...МАШАЛА бе ЛИДЕРЮ... ОХ ПОБЕДА, ОХ КЕФОХ КОАЛИЦИЯ, ГОЛЯМ КЕФЮРИйй ние сме ОТЗАД...
31
0
 
32
 
! Отговори
Богдан преди 10 години
Къде изчезнаха Станишев,Орешарски и Сидеров?..докато Местан се прави на умряла лисица,ортаците следи ли замитат?..Обикновено свикваха пресконференции през час за да ни информират за крадците от ГЕРБ, сега и специалиста по офшорните сметки Бареков не се мярка?
30
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А ако вас ви нямаше България щеше да бъде по-добре от Швейцария. !100% гаранция!!!
29
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Когато е от "нашите" е велик политик, когато и сгафил е мръсен Се Де Сар.- типично по БСП/ДПС
28
0
 
18
 
! Отговори
danitz3 преди 10 години
Василев, ако сметките на когото и да било са отпреди да се заеме с политиката, то това е проблем на НАП. Ако са откакто е в политиката, обаче, тогава става страшно. И е проблем на всички нас.
27
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Г-н Местан, сметките не са на Бисеров, а са на ДПС. Бисеров беше само ковчежник на партията ви. Сега панически се оправдавате че сметките са на Бисеров и то от времето когато беше в управата на СДС. Ах, колко удобно твърдение. ДПС чиста и непорочна, СДС *** и корумпирана от чието 4-годишно управление не можем да се очистим вече 14 години. Това наистина може да се роди в главата на един човек обхванат от панически страх какъвто сте вие в момента г-н Местан.
26
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В таз държава стават разни неща, за които "никой" от управляващите политици дори не е чувал че съществуват. Оттова следва извода, че тези днешни политици са негодни да управляват, или по-скоро - да управляват държавата ни. То е пределно ясно, че собствените си финанси умеят много ловко да управляват и от празни приказки да правят милиони. Много ми бе интересен т.нар.ЗАКОН ЗА ЛОБИЗМА. та това си е чиста проба з-н за легализиране на рушвета.
25
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"А ако сметките на Бисеров са отпреди да стане член на ДПС?"А ако Бисеров не е изчезнал, а сте го пречукали?
24
0
 
19
 
! Отговори
Бисер Христов преди 10 години
както се казваше в един бг филм, " Не бе Велко, защо ще ме прави на *** той мене"
23
0
 
18
 
! Отговори
www преди 10 години
Извинявай, Местанка, но ако сметките (банковите) на дългогодишния ти съпартиец и член на ръководството на ДПС са били от времето на членството му в СДС, то:Първо, трябва да благодариш на Иван Костов и Надежда Неински (тогава още Михайлова) за това, че са изхвърлили *** като Христо Бисеров извън властта. Едва след това Бисеров кацна при вас за няколко мандата...Второ, редно е да обясниш и какво сте правили през тези три мандата в управлението на страната и един в опозиция (заедно с Х.Б.)!
22
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мазния турчин пак играе комедии от селски вечеринки. Доган не е знаел предварително?!?!?!?!? Хахахахахаха! Чак такива балъци не сме!
21
0
 
20
 
! Отговори
Румен преди 10 години
Оф той като дойде в ДПС стана като чистичко синеоко бебе и изобщо не е бъркал в кацата. *** - ОСТАВКАААААА.
20
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Местан,Места,защо не си мълчиш.............
19
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не е важно гусин Местан кога си си отворил сметка. Важно е кога си я напълнил с парички!